Resurs Norge Opiniones 433

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hvorfor ikke tillate biometri-innlogging i appen? Ikke nok med at det kreves BankID pålogging HVER GANG, men det det er den mest tungvinne varianten uten biometri, hvor du må taste deg i hel på person... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

fikk telefon fra rådgiver i resurs. jeg var kunde overført fra jula. rådgiver regnet over forbrukslån å rentesattser, han gav meg ett tilbud på refinansiering med rente godt under det jeg hadde, natur... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har brukt Resursbank mange ganger i forbindelse med service på bil , og brukt sjekkpunkt verksted . I og med at det star sjekkpunkt på kortet. det har gått veldig fint. Og vært fornøyd. Helt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios bancarios

Escrito por la empresa

Resurs er en ledende nordisk bank med en enkel filosofi: Vi ønsker å skape balanse i folks hverdagsøkonomi. Se gjerne vår FAQ hvor du finner svar på ofte stilte spørsmål: www.resursbank.no/kundeservice

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask og effektiv kundebehandler.

Rask og effektiv kundebehandler.

14 de abril de 2026

Hei Bjarne
Hvor glad jeg blir når jeg leser den fine anmeldelsen din. Takk for at du tok deg tid til å skrive det og gi oss høyest mulig vurdering.

Svært god kundeservice

Svært god kundeservice

12 de abril de 2026

Hei!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd, og at du har opplevd vår kundeservice slik du beskriver. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.
Ønsker deg en riktig fin dag!
Vennlig hilsen , Resurs / Minna

Enkelt og hurtig

7 de abril de 2026

Hei!
Det gleder meg å høre at du er fornøyd, og at prosessen har vært enkel og smidig. Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en vurdering.
Ønsker deg en riktig god helg!

Support are liars

There was a clear problem on Resurs Bank end, but the support kept blaming my bank, or the Norwegian bank accounts - I kept giving proof of them wrong, but they just could not admit it. I tried everything, app, browser, sent screenshots, but nothing, and they were very unhelpful and borderline rude. At some point the glitch on the system stopped and everything worked as intended - the whole interaction with support was a waste of time, and they kept lying to my face.

30 de marzo de 2026

Respuesta de Resurs Norge

Hi, and thank you for your feedback.

We’re sorry to hear that you feel our representatives have been dishonest. This is certainly not feedback we take lightly, and we’re sorry that this has been your experience.

If there is anything specific you would like us to review, or if you feel that our communication with you has fallen short, we would be more than happy to look into the matter to understand what happened and why.

You are very welcome to contact us at need.help@resurs.no, and we will get back to you as soon as we can.

Wishing you a great day.
Kind regards, Resurs / Minna

Ikke troverdig

Ikk troverdig, styr unna! Eksepsjonelt dårlig kundeservice, og endrer avdragenes størrelse uten varsel. Får inntrykk av en småsnuskete bank og med småsnuskete ansatte. Aldri mer det derre derre.

28 de marzo de 2026

Respuesta de Resurs Norge

Hei, takk for tilbakemeldingen din.
Så synd å høre at du ikke er fornøyd.

Når man velger å betale gjennom Resurs, kan det finnes ulike betalingsalternativer, og disse skal i så fall fremgå i avtalen din. Dersom du ønsker at vi ser nærmere på saken din, er du velkommen til å sende oss en e‑post på need.help@resursbank.no, så kommer vi tilbake til deg.

Ønsker deg en fin dag!

Ikke spesielt imponert altså

Søkte om kredittkort da jeg hadde en regning som hastet veldig. Dessverre så sa Resurs at det ville ta 2 uker før kortet kom, men det skulle gå greit tenkte jeg da jeg forventet at det gikk an å betale regninger og overføre penger med det digitale kortet. Men nei, det var ikke mulig. Nå har det gått 3 uker og jeg har fortsatt ikke sett noe kort! Når jeg ringte kundeservice for å høre hvor lang tid jeg måtte vente på kortet, så fortalte jeg at jeg hadde noe som hastet og jeg sa jeg trodde det skulle gå an å bruke det digitale kortet til å overføre penger eller betale regninger. Da fikk jeg helt villedende informasjon om noe digital tæpping i minibanker som visstnok skulle gå an. Det stemmer altså ikke. Resurs kunne tilbydd meg tilsvarende sum som et lån jeg kunne fått raskt på konto istedet. Det hadde vært bra kundeservice. Kortet har dessuten en av de aller høyeste renta av alle. Jeg har ingen interesse av dette kortet/kredittavtalen lenger da jeg fikk kort fra noen andre som jeg kunne bruke digitalt.

26 de marzo de 2026

Hallo
Jeg beklager at du hadde en dårlig opplevelse med oss.
De som gjør at det tar 1-2 uker med kortene er blant annet produksjonen, brikken og magnetstripen som må være riktige. Det er mulig å gjøre uttak digitalt med den i en minibank hvor de har en feil. Du kan betale i avdrag i opptil 12 måneder uten renter.
For å se hvorfor kortet ditt ikke har kommet, må jeg identifisere deg som kunde, du er velkommen til å kontakte oss, så kan vi undersøke det.

Utrolig god.

Utrolig god, hyggelig, hjelpsom samtale med Edmond hos Resurs Bank. Han hjelper deg fult ut.

25 de marzo de 2026

Hei René
Hvor glad jeg blir av å lese den fine anmeldelsen din, jeg sender den videre til Edmond også. Takk for at du tok deg tid til å skrive det.

Komplett Flex og Resursbank

Jeg har hatt en kredittavtale med Resurs Bank gjennom Komplett Flex siden 2023, og har betalt alle fakturaer i tide uten noen form for mislighold.

Da jeg etter 2 år ønsket å benytte bytteordningen, fikk jeg avslag på ny kreditt med begrunnelse om at banken ikke kunne hente eller verifisere inntektsopplysningene mine. Dette til tross for at:

de godkjente meg i 2023 med samme jobb og inntekt
Dun & Bradstreet og Skatteetaten bekrefter at opplysningene mine er korrekte

Banken har heller ikke vært villig til å vurdere alternativ dokumentasjon, og jeg fikk beskjed om at «ingenting kan gjøres».

Det som gjør opplevelsen enda mer uforståelig, er at banken nylig kontaktet meg for å tilby refinansiering av andre lån, og samtidig beskrev meg som en kunde med god betalingshistorikk.

For meg fremstår dette som inkonsekvent praksis og lite kundevennlig håndtering. Bytteordningen som var en viktig grunn til at jeg inngikk avtalen, viser seg i praksis å være vanskelig å benytte.

Jeg forventer mer forutsigbarhet og bedre oppfølging fra en bank.

4 de noviembre de 2025

Respuesta de Resurs Norge

Hei, og takk for tilbakemeldingen din.

Jeg forstår at du tidligere har hatt en Komplett-flex-avtale hos oss, og at du nå ønsket å bytte inn produktet for å kunne bruke samme betalingsmåte på nytt.

Når man ønsker å bytte produkt, blir det registrert en opplysning i forbindelse med dette. Siden Komplett-flex er en fakturaavtale, er det heller ikke mulig å sende inn tilleggsopplysninger.

Jeg forstår at du opplever situasjonen som merkelig når du blir kontaktet angående refinansiering av andre lån. Når du blir oppringt, skjer dette fra en annen avdeling i banken, og når det gjelder lån, er det også mulig å supplere opplysninger, da lån og faktura ikke alltid er underlagt de samme kriteriene.

Hvis det mangler opplysninger i kredittrapporten, må du som kunde i stedet ta kontakt med Dun & Bradstreet, da de i så fall må gjennomgå opplysningene. Hvis disse opplysningene er oppstått i løpet av 2025 og det har vært et gap etter 2023, vil de i stedet bli synlige i 2026 når eventuell selvangivelse er klar.

Har du flere spørsmål i saken din, er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice i våre åpningstider.

Ønsker deg en fin dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den beste kvalitet og god service når…eg er på verksted

Den beste kvalitet og god service når eg bruke automester korte skal på verksted på madla automesteren i stavanger den beste servicen kan anbefale tusen hjertlig takk

24 de marzo de 2026

Hei.
Hvor glad jeg blir av å lese den fine anmeldelsen din. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive den.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ringer meg ned å masser om å etablere…

ringer meg ned å maser med deg om å etablere mere gjeld.

18 de marzo de 2026

Hei Patrick
Takk for tilbakemeldingen.
Det er sant at vi noen ganger ringer våre eksisterende kunder for å høre om de er fornøyde og om det er noe annet vi kan hjelpe med, men det er ikke vår intensjon at vi skal mase på deg som kunde. Jeg vil videreformidle dine kommentarer til de som ringer.
Med vennlig hilsen, Resurs

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skikkelig god info er viktig for en…

Skikkelig god info er viktig for en kunde sin opplevelse og bruk.

19 de marzo de 2026

Hei John
Jeg er glad for at opplevelsen din med oss har vært god.
Takk for at du tok deg tid til å skrive en fin anmeldelse og gi oss en god vurdering.
Ha en fin helg.

Veldig bra service

Veldig bra service

14 de marzo de 2026

Hei!
Takk for en fin anmeldelse og at du tok deg tid til å skrive den.

Dyktige kundebehandlere.

13 de marzo de 2026

Hei!
Hvor glad jeg blir når jeg leser anmeldelsen din. Takk for at du tok deg tid til å skrive det.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Resurs Norge jukser og lyver de er…

Resurs Norge jukser og lyver de er uhøflig og kan ikke språket. De endrer faktura alene før de skal få mere betalt.
De er ikke riktigt kloke. Styr unna resurs Norge og resurs Sverige.
De er anmeldt til førbrukertilsynet som sier de har mange anmeldelse på seg.

6 de marzo de 2026

Hei Roger
Takk for tilbakemeldingen.
Jeg beklager at opplevelsen din med oss har vært negativ. Vi ønsker absolutt ikke å lure kundene våre. Eventuelle gebyrer og renter som kan påløpe eller legges til, må være oppgitt i avtalen din. Du er velkommen til å kontakte oss via melding eller chat i appen vår eller i nettbanken, så kan vi undersøke saken din nærmere og hva som har skjedd.

Uprofesjonelt og upålitelig

Jeg er takknemlig for at jeg fikk lånt et beløp på ca 4000 for å kjøpe ny tlf men renten er skyhøy og jeg er dessverre ikke fornøyd med hverken nettsiden eller kundeservicen. Jeg prøver å få innfridd lånet og får ikke det eksakte beløpet , jeg får også beskjed at jeg kan kontakte dem senere mars når neste faktura kommer!?! Og hvis jeg vil betale nå i dag så ja det bli feil beløp og da er det jeg som må kontakte Resursbank! Dette er virkelig uprofesjonelt og gir meg en følelse av å dem vil ha mest mulig penger ut av meg. Vi er mange som sliter med gjeld og banke burde jo være super-glad når vi endelig kan innfri lånet! Jeg angrer virkelig at jeg tok opp lån hos dem.

6 de marzo de 2026

Hei Lily
Takk for tilbakemeldingen.
Veldig lei meg for at vår finansieringsløsning endte negativt for deg. Eventuelle renter og gebyrer som legges til eller kan legges til, må inkluderes i avtalen din, du har alltid rett til å betale hele beløpet på forhånd. Hvis du har mulighet til å kontakte oss via melding eller chat via vår app eller nettbank, vil vi hjelpe deg med saken din.

Styr unna Resurs Bank.

Jeg kjøpte en PC til ca. 12 000 kr og ble belastet et «etableringsgebyr» på 3000 kr Dette gjennom komplett flex. Det utgjør 25 % av kjøpesummen – noe som er helt urimelig etter min mening.

Dette var ikke tydelig nok kommunisert før signering, og fremstår som svært lite transparent.
Når et startgebyr alene er så høyt, burde det vært presentert krystallklart og umulig å misforstå.

I stedet oppleves dette som en måte å pakke inn reelle kostnader bak månedlige beløp som ser lavere ut enn de faktisk er.

Jeg har bedt om full forklaring og vurderer å ta saken videre til Finansklagenemnda dersom dette ikke ryddes opp i.

Anbefaler alle å lese avtalen ekstremt nøye og vurdere andre alternativer før de inngår avtale med Resurs Bank.

26 de febrero de 2026

Respuesta de Resurs Norge

Hei! Takk for at du tar deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Jeg forstår godt at et etableringsgebyr på 3 000 kr kan oppleves som høyt, spesielt når det utgjør en betydelig andel av totalbeløpet. Det skal naturligvis være enkelt og tydelig å se alle kostnader før man signerer en avtale, og jeg beklager dersom dette ikke fremsto klart nok for deg. Hos oss skal all prisinformasjon være transparent og tilgjengelig, og derfor tar vi tilbakemeldingen din på største alvor. Vi ønsker gjerne å gå gjennom avtalen din. Du er velkommen til å kontakte oss på need.help@resursbank.no, så ser vi nærmere på saken. Ha en fin dag! Med vennlig hilsen Resurs / Alicia

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Resurs kreditt er svindel?

Tokk opp kreditt avtale hos Resurs bank via Mekonomen. Betalte en regning hos mekonomen på 1300kr via Resurs bank. Fikk en regning på 1854kr og betalte denne uten at jeg tenkte meg om. Spurte så kundeservice om hvorfor jeg betalte 554kr på toppen, fikk halveise svar der de ikke ville svare orgentlig. Når jeg spurte om de kunne hjelpe meg med å avslutte kundeforholdet, så tokk det 3 sekunder før kundeforholdet var avsluttet og jeg ikke lenger hadde tilgang til fakturaer.
Med mindre du ønsker å ha en følelse at blir svindlet, så hold deg unna Resurs kreditt.

24 de febrero de 2026

Respuesta de Resurs Norge

Hei og takk for tilbakemeldingen din.
Vi beklager å høre at du har hatt en negativ opplevelse.
Vi forstår at du har lukket kontoen din, men hvis du ønsker at vi skal se nærmere på saken, kan du sende oss en e-post til need.help@resursbank.no, så vil vi ta kontakt med deg.
Med vennlig hilsen, Resurs / Minna

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjapt og effektivt og enkelt

19 de febrero de 2026

Respuesta de Resurs Norge

Hei John! Takk for at du tok kontakt. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og verdsetter at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Dersom det er noe mer vi kan bistå med, eller hvis du har ytterligere spørsmål, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Ha en fin dag! Med vennlig hilsen Resurs / Alicia

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ingen tilgang til ny bankportal

ingen tilgang til ny bankportal , når du engelig kommer inn så får du ikke lastet ned faktura, pdf virker ikke og det hele er bare rør, ikke anbefales

18 de febrero de 2026

Respuesta de Resurs Norge

Hei! Takk for henvendelsen. Det er beklagelig å høre at du opplever utfordringer med tilgang til bankportalen. Dette skal naturligvis fungere uten problemer. For at vi skal kunne bistå deg på en effektiv og presis måte, ber vi om at du sender oss noen ytterligere opplysninger på need.help@resursbank.no. Vi setter pris på tålmodigheten din og står klare til å assistere videre. Ha en fin dag! Med vennlig hilsen Resurs / Alicia

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.