Inkompetent revision
Vores revisor døde desværre meget pludseligt og alt materiale til udarbejdelse af 2015-årsrapport blev i den korte sygdomsperiode derfor overgivet til Revice A/S.
Vor nu afdøde revisor har altid gennemrevideret vore regnskaber, haft alle bilag oppe og vende i samarbejde med vor bogholder, (som sørgede for at regnskaberne var lige til at gå til for revisoren), sørget for at alle efterposteringer var opdateret, og i det hele taget at regnskaberne var 100% i orden og lige til at aflevere til Skat og E&S. Regningen herfor lød som oftest på omkring 70.000,- kr.
Samme regning kom fra Revice A/S (i nærmest kopi fra forrige revisor) - forskellen var bare, at ingen bilag havde været oppe og vende, intet var ordentligt revideret og der var fejl på fejl på fejl. Primo/ultimo balancer var behæftet med store differencer, der er brugt forkerte primosaldi fra et gammelt regnskab - det var sjusk hele vejen igennem.
Og selvom vi har fået noget "rabat" (på arbejde, som ikke er udført), er
en ny og nu 3. revisor startet nærmest forfra på 2015-regnskaberne for at kunne få 2016-regnskaberne til at passe. Og regningen for det arbejde
vil Revice ikke påtage sig - for vi har jo fået "rabat".
Det er det ringeste revisionsarbejde, vi nogensinde har oplevet og vi kan under ingen omstændigheder anbefale Revice til nogen som helst.
Lis Christensen
16 de junio de 2017