Been struggling finding a girdle locally in the UK. Always dubious buying from abroad but fantastic prices for both the items and the shipping costs so thought would give this company a try. Very impr... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bought genuine Bauer ice hockey pants and they were significantly cheaper than UK prices. Delivery was reasonably priced via UPS and took about a week which seems fine. I was concerned about buying f... Ver más
Ich habe zum ersten Mal Hockeyausrüstung bei Ihnen gekauft: Beinschützer und eine Mütze! Die Auswahl ist sehr gut, die Preise sind auch etwas niedriger als bei anderen, auf meine Anfrage im Online-Cha... Ver más
Well intentioned retailer. I bought a load of gear for my kids. The shorts arrived with size labelling that was different to the size guide on the website. ReXhockey say they provide more realis... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Danmarks største og bedste forretning + webshop, med alt ishockey- og rullehockey udstyr! Forretningen er 400 kvm Pure Hockey! Vores webshop er til dig, der ikke har mulighed for at besøge forretningen. Dag-til-Dag levering i hele Danmark. Vi sætter kunden 100% i fokus, og vores kyndige team står altid parat til at hjælpe dig.
Información de contacto
Hobrovej 14, 2610, Rødovre, Dinamarca
- info@rexhockey.com
- www.rexhockey.com
Ha contestado el 33% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Venlige servicemindede medarbejdere
Super hurtige svar på spørgsmål. Meget Servicemindede medarbejdere !

Respuesta de ReXhockey
Varer ikke på lager alligevel.
Købte varer der var på lager, men fik en mail om at varene alligevel ikke var på lager, butikken gjorde hvad de kunne for at levere tilsvarende udstyr istedet, hele processen gik ret hurtigt.

Respuesta de ReXhockey
Dejlig butik, med søde medarbejdere!
Dejlig butik, med søde medarbejdere! 5 stjerner herfra

Super service!
Super service fra RexHockey! Jeg bestilte udstyr til min søns fødselsdagsgave, og RexHockey havde været så flinke at supplerer med lidt ekstra gaver. Pakken kom 2 dage efter bestilling, hvilket er tilfredsstillende.

Respuesta de ReXhockey
Altid iorden service og hurtig…
Altid iorden service og hurtig levering, jeg er meget tilfreds.

Respuesta de ReXhockey
Fin hjemmeside nemt at bestille og…
Fin hjemmeside nemt at bestille og hurtig levering 👍

Respuesta de ReXhockey
Hurtigt og korrekt som altid!
Der er bare aldrig en finger at sætte på vores bestillinger hos Rex. Varerne kommer hurtigt og vi har endnu ikke oplevet fejl eller mangler. Så er online shopping ikke lettere!

Der er mange gode ting ved Rex Hockey
Der er mange gode ting ved Rex Hockey, de to bedste ting er 1) det kompetente og venlige personale, som altid giver sig god tid til at finde det udstyr som passer bedst samt 2) deres store udvalg.

Respuesta de ReXhockey
God hjemmeside og okay priser og hurtig…
God hjemmeside og okay priser og hurtig levering.
Fik dog lovet en lille bonus ting, da vi ikke kunne få den i den farve vi bestilte og som på hjemmesiden var på lager.
Men ved modtagelse af varen, kunne vi ikke finde den lille bonus ting.😁
Hej Rexhockey?
Bonus pakke kom, som lovet og mange tak for det, det var en fin bonus pakke, tak for det.

Fast and prompt delivery
Second order. Now everything was smooth and fast delivery.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.