1. Contratista de tejados
  4. Empresa de construcción
  5. Planta de energía fotovoltaica solar
  6. Proveedor de techos

Escrito por la empresa

Rigora erbjuder både takomläggningar och solcellsinstallationer. Vi lägger betong-, tegel-, plåt- och papptak med certifiering för heta arbeten. Dessutom kan vi hjälpa er att sanera asbest och eternit. Med 10 års erfarenhet i branschen har vi hela Skåne som vårt arbetsfält och är din lokala takläggare. Oavsett om du bor i Malmö, Lund, Staffanstorp, Trelleborg, Ystad, Helsingborg, Ängelholm eller Hässleholm så har vi gjort ett tak nära dig. I samband med takbyte utför vi också plåtarbeten med skorsten, ventilation, kupor samt byter träpanel på dessa. Vi kan också montera nya takfönster. Som medlemmar i Svensk Solenergi med certifierade solcellsmontörer är vi också registrerade hos elsäkerhetsverket att utföra kompletta elinstallationer.

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

4,0

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vill rikta ett högt rungande tack till…

Vill rikta ett högt rungande tack till Rigora o deras härliga gäng 🙏❤️ jag är så otroligt nöjd, dom har varit så duktiga o trevliga längst hela resan!!!!
Fick in många bra offerter då jag vände mig till Servicefinder men efter att ha jämfört o ställt en uppsjö ytterligare frågor så föll mitt val på Rigora.
T o m mina grannar pratar om vilket trevligt gäng som varit här.
Bra kommunikation o information längst hela resan o arbetet blev super.
Kan varmt rekommendera Rigora

17 de noviembre de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Företag med stor uppmärksamhet på…

Företag med stor uppmärksamhet på kundnöjdhet!
De kommer på plats och ger alternativ som passar bäst för ditt behov.
Rekommenderar dem varmt om du behöver takreparationer eller installation av solpaneler.
Men det bästa är uppmärksamheten på kunden.

19 de agosto de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.