Jeg kan godt lide når en håndværker kommer til aftalt tid, udfører et flot stykke arbejde til den aftalte pris. Så er det en fornøjelse at være kunde. Mine bedste anbefalinger er hermed givet vide... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super quick, nice people to work with, great advice, and floors in our old place and new place look amazing!!
R.I. Gulvslibning reddede mig fra en skyhøj regning fra min udlejer! Jeg stod over for et krav om at betale for komplet udskiftning af gulvet ved fraflytning. I stedet kontaktede jeg R.I. Gulvsli... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Ri Gulvafslibning har vi samlet et team af professionelle og dygtige gulvslibere. Vi tilbyder gulvafslibning og efterbehandling af trægulve i hele Storkøbenhavn. Kontakt din lokale gulvmand allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.
Información de contacto
Nordre Fasanvej 81 2. tv., 2000, Frederiksberg, Dinamarca
- ri.gulvafslibning@outlook.dk
- www.rigulvafslibning.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super quick
Rigtig god service og flot resultat.
Rigtig god service og flot resultat.
Gulvet blev som nyt.Kan varmt anbefales👍
Skide flinke fyre
En god oplevelse pænt resultat🙏👍
En god oplevelse pænt resultat🙏👍
Totalt positiv oplevelse fra første…
Totalt positiv oplevelse fra første besøg til opgaven var løst inklusiv rengøring bagefter 👍👍👍
Behagelige medarbejdere og meget…
Behagelige medarbejdere og meget servicemindede.
Processen var hurtig, hvilket var super.
Kan godt anbefales : )
Som at få et nyt gulv
Mine bedste anbefalinger er hermed givet videre.
God og hurtig service
God og hurtig service, rigtig flotte gulve!
R.I. Gulvslibning er Guld værd!
R.I. Gulvslibning reddede mig fra en skyhøj regning fra min udlejer!
Jeg stod over for et krav om at betale for komplet udskiftning af gulvet ved fraflytning. I stedet kontaktede jeg R.I. Gulvslibning, og de rykkede hurtigt ud.
Deres professionelle slibning og behandling gjorde gulvet så flot, at udlejer måtte trække alle sine krav tilbage.
Jeg endte med at betale en rimelig pris for slibningen i stedet for titusinder for et nyt gulv.
Topservice, hurtig respons, og de sparede mig for en formue. Hvis du skal flytte, så ring til dem!
– En meget tilfreds kunde.
Ibrahim har udført gulvafslibning i min…
Ibrahim har udført gulvafslibning i min lejlighed. Magen til amatør skal man lede længe efter. Han er en svindler og laver et meget dårligt håndværk.
Jeg vil stærk fraråde andre at bruge ham.
Virkelig flot resultat
Kan klart anbefales! Virkelig flot resultat og god service hele vejen igennem.
Vi har haft en super oplevelse med …
Vi har haft en super oplevelse med Ri gulvafslibning. Super søde folk og sikke et super flot resultat vi har fået.
Det blev lige så flot som de sagde det ville blive. Alt klaret på 1dag som lovet.
Så 5 store stjerner her fra Jyllinge.
Endnu en gang kom de dygtige Ri…
Endnu en gang kom de dygtige Ri gulvsliber ud til mig i min nye lejlighed. Og for anden gang kan jeg kun sige at det hele var i Tip Top. Vil helt sikkert bruge dem en tredje gang og Anbefale dem til alle andre som skal have afslebet gulve.
Tusind tusind tak for jeres flotte arbejde, og jeres måde at være på.
Debbie Hansen Brønshøj og Østerbro
Enormt professionelle og grundige
Enormt professionelle og grundige. Vi fik nøjagtig den behandling af gulvene som vi ønskede. Derudover virkelig god kommunikation og de overholder deres aftaler. Kan varmt anbefale Ri Gulvafslibning!
Jeg kan varmt anbefale Ri Gulvslibning
Jeg kan varmt anbefale Ri Gulvslibning. Tidsplanen blev respekteret, arbejdet blev udført til en høj standard og til min fulde tilfredshed.
Super arbejde
Super arbejde.
Meget flot og veludført arbejde med afslibning og efterfølgende oliebehandling af mine gulve.
Jeg kan varmt anbefale Rigulvafslibning Gulvafslibning.
Meget fint og omhyggeligt arbejde
Meget fint og omhyggeligt arbejde. Venlige og dygtige medarbejdere. Anbefales herfra.
Super service og fik bragt mit gamle…
Super service og fik bragt mit gamle gulv tilbage til live igen, rigtig god kommunikation hele vejen igennem fra star til slut, samt gode til at guide mig igennem hvilken lak der skulle bruges kan klart anbefale ri gulvafslibning!
Suveræn service og resultat
Suveræn service og resultat!
Helt igennem professionel håndtering hele vejen igennem :-)
Kan klart anbefale RI Gulvafslibning til alle!
Klasse service og arbejde!
De har lavet super flot arbejde på mit gamle gulv, der nu ser ud som helt nyt!
Fik nogle gode råd og en meget professionel behandling, jeg er ikke i tvivl om hvem jeg skal kontakte næste gang. Kan klart anbefale dem!
Verdensklasse Gulvafslibning
Verdensklasse Gulvafslibning. Fantastisk resultat, vil ikke tøve med at kontakte de flinke fyre fra RIgulvafslibning igen!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.