2,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Drama

Ik heb me fiets gebracht voor onderhoud het zou 109 euro kosten na 3 dagen mocht ik de fiets ophalen.
Ik kreeg een rekening van 153.95
De volgende dag ben ik gaan fietsen en hij piept aan alle kanten en mijn achterlicht is stuk
Na contact met de eigenaar die beweert dat me lamp al stuk was wat ik raar vind omdat het niet gemeld is en daar kom je toch achter als je een grote buurt geeft echter toen ik dat zei werd de telefoon opgehangen na terug gebeld te hebben 2x antwoordapparaat ze nemen niet op ga morgen maar langs

16 de julio de 2025

Geen woorden, maar daden

Slag in het achterwiel: zou verholpen zijn, echter totaal niet. Wel erg dure rekening en aan praatjes geen gebrek. Bleek bij andere fietsenreparateur canvasbreuk in de achterband evenwijdig aan de velg. Wiel gericht en nieuwe achterband: probleem volledig verholpen. Prijs 2/3 van de eerdere rekening. Dus nooit meer naar Harms.

14 de abril de 2025

slechte service, niet klantvriendelijk

Ik heb helaas twee slechte ervaringen gehad bij Robert Harms Laren.

Eerste ervaring: In het voorjaar kocht ik een kinderfiets. Later hoorde ik dat het een showroommodel was uit een andere winkel. Toch moest ik wel extra betalen voor de montagekosten. De fiets bleek ook beschadigd te zijn. Toen ik terugging naar de winkel om dit op te lossen, werd ik onvriendelijk behandeld. Ze zeiden zelfs dat ik “al blij mocht zijn dat ik hier een kinderfiets kon kopen.” Dat vond ik geen fijne manier van omgaan met klanten.

Tweede ervaring: Ik bracht mijn elektrische fiets naar de winkel voor reparatie omdat er iets niet goed was. Na de eerste reparatie was het probleem er nog steeds. Toen ik terugkwam, zeiden ze dat ze niet drie kilometer konden fietsen om het probleem te vinden. Ik gaf aan dat het geluid meteen te horen was, maar werd op een neerbuigende manier toegesproken. Ze zeiden dat ik “ineens dingen hoor” omdat ik “zonder ondersteuning fiets.” Dit vond ik geen fijne reactie. Het probleem – een los onderdeel dat iedereen kon horen – werd gewoon genegeerd.

In het kort: ik heb bij deze winkel niet de service en vriendelijkheid ervaren die ik van een fietsenwinkel had verwacht.

1 de noviembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Een opgeknapte Batavus fiets

Een opgeknapte Batavus fiets, een sober model met terugtraprem moest € 300,- kosten. O.k., maar ik kom er achter, dat er nog al wat aan "gerommeld" is, niet vervangen door nieuwe onderdelen. Er zit een kraakgeluid in het aandrijfgebeuren. Een kapotte kogel in de trapper of in een van de assen?
Ik ben twee keer terug geweest. Je wordt dan geholpen door iemand die van toeten noch blazen weet. Nieuwe lamp? Nee, met dynamo's doen ze niks meer. En dat in deze tijd. Ik ga maar niet meer en ben zelf maar weer gaan repareren.

2 de junio de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.