2,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg var til scanning for mine hofter

Jeg var til scanning for mine hofter, men det ( menneske ) som modtog mig og skulle forestå scanningen var en dybt ubehagelig kvinde helt uden empati for patienten som skulle have foretaget scanningen, hvis jeg ikke havde det så dårligt som jeg har det, så var jeg gået derfra uden den scanning jeg oprindeligt var kommet for FØJ FØJ og igen FØJ

4 de abril de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

For mange røntgenbilleder - symptomer og bivirkninger

Jeg var på røntgenklinikken den 02 Februar 2024.
Jeg bad min læge om 3 røntgenbilleder og i tog 13 billeder uden at oplyse mig om det. Jeg blev ikke oplyst via røntgenklinikken hvor mange billeder i ville tage så på et tidspunkt spurgte jeg ind til hvor mange billeder radiologen ville tage af min ryg hvorefter Radiologen sagde "ca 7" og så tog han 13 billeder af rygsøjlen fra lænd til kranie.

Derefter oplevelde jeg var følgende
7 Dage med sære mavsmerter
få nætter med Smerter i knoglerne især om natten.
Brændende fornemmelser i huden omkring ryg og nakke.
2-3 måneder med en tung træthed især i muskler omkring ben og fuldstændig udmattelse når jeg vågnede. Det er så kommet og gået i den efterfølgende tid men er meget bedre nu.
Flere måneder med focus og koncentrationsbesvær.
Perioder på omkring et år med svingende tendens til bleghed og svimmelhed, især om morgenen når jeg vågnede og i perioder i løbet af dagen.
Update 05/06/2025: Vågner stadig med trykken i hovedet, stikken i ansigtet, perioder med store fokus problemer (især at læse) og en følelse af at min krop kæmper imod noget.

Efterfølgende undersøgte jeg hvor meget røntgenstråling jeg er blevet udsat for.

Jeg blev ikke oplyst om at ét billed af lænden svarer i røntgenstyrke
til 0.48-1.5 mSv som svarer til 14-35 billeder af brystkassen (0.1mSv) og 500-1000 billeder af arm og ben (0.001mSv)
Disse oplysninger står klart og tydeligt inde på Havard Health Publishing
under radiation-risk-from-medical-imaging
og også på Cancer Risks Associated with External Radiation From Diagnostic Imaging Procedures

Jeg skrev ind til patientsikkerhed at jeg syntes at
der bør være en oplysningspligt fra røntgenklinikkens
side overfor en patient dvs. at patienten får en mail
i sin e-boks / mit.dk /borgermail fra røntgenklinikken om hvor mange billeder
klinikken ønsker at tage og hvilke billeder. Det kunne for eksempel gøres via en "template mail" hvor radiologen bare skal indtaste et tal for mængden af billeder.
På den made kan patienten vide på forhånd om der er overensstemmelse mellem det patienten ønsker og de billeder klinikken ønsker at tage af patienten. Klinikken opfatter måske lægens mail på en made som ikke er i overensstemmelse med det patienten ønskede. Derudover vil patienten heller ikke stå i en situation hvor vedkomne er afhængige af radiologens villighed til at oplyse dem om det præcise antal billeder der skal tages og så vil der ikke være nogen misforståelser.

Derudover blev der ikke taget et af de billeder jeg ønskede: Billederne blev taget så tæt på rygsøjlen at jeg ikke kunne se hvor langt mine ribben går ned mod hofteskålen. Og det må være pga en misforståelse mellem det jeg siger til lægen, det lægen skriver og den måde i opfatter det på og så står jeg med 13 røntgenbilleder jeg ikke kan bruge til noget. Generelt ønsker jeg ikke at give "en" stjerne til en hel klinik bestående af et personale som sikkert er professionelle og dygtige til det de gør men baseret på min oplevelse, og de birvikninger som kunen være undgået får oplevelsen 1 stjerne.

Det som kunne være godt i fremtiden:
1. Patienten får mail i e-boks eller mit via røntgenklinikken om antal billeder fx 5x Lumbar, 4x Thorax etc.
2. Data eller en lille table evt via hjemmeside eller nederst på mail der viser ca dosis af røntgenstråling baseret på krops-region så det bliver lettere tilgængelig for en patient.
3. Patientens tidligere historik for røntgen registreres hos lægen så det er lettere at vurdere om det er forsvarligt at udsætte patienten X antal billeder.
Der må kunne findens en IT løsning der ikke ville gøre den process så besværlig. Udover min oplevelse er jeg sikker på at i er dygtige til det i gør, jeg er bare ked af at det foregik på den måde uden tilstrækkelig oplysning og at jeg oplevede de bivirkninger jeg oplevede.

Vh
Christian Fischer

14 de febrero de 2025

Radiation lægehus Århus killing machine

Radiation, x-rays: some of the hospitals and clinics, instead of taking 5 x-rays, they take 80 x-rays. As powerful as a CT-scan. In order to at multiply it's effect, they use a green radiation bulb, at the same time. They don't focus it locally, but all the body get radiation, because of the low back, that should be x-rayed. Your eyes, your brain, breasts, alle your body get ionized radiation. The next they you get nausea, itching eyes, mast cell activation, and every they pain and itching skin for ever, nervous system paralyze, thyroid dysfunction, constipation, microbiome dies. There is nowhere that you complaint. Even on the clinics website is written: bone cancer and breast cancer effect of radiation. They use this methods for the for the older people, foreigners and those who lost their jobs even with injury because of jobs. Everybody that get "useless". It remind me of only the healthy people has right to live, the other must die. They promise you that you can get your x-rays on CD, but they give you few pictures that you can not see is it neck or low back or your butt. The most evil clinic My friends has seen, the second one I'd in the Holstebro hospital. All older people get x- ray in a special room that is kodet to kill. One month after, they usually die.

18 de abril de 2024

Ikke besværet værd!

Nu ved jeg at der er tusindevis der læser mine anmeldelser - Så derfor er det MINDST lige så vigtigt at få skrevet når et sted bare gør ens dag mere hård og ulidelig som når et sted VIRKELIG har styr på deres personale og deres ansatte!

Lige i denne situation siger den ene noget og sender en videre til en helt tredje, for at få at vide af den tredje part at det er noget klinikken her selv skal stå for (I dette tilfælde gratis kørsel med Flextrafik pga sygdom).

Det koster så meget energi at skulle forsvare sin ret til for.eks at blive kørt (når man har ret til det) og så dem som skal tage ansvaret bare ligger det fra sig og siger "Find selv ud af det, det har vi INTET at gøre" - Når det er sket nok gange i dit liv, men man ved ansvaret ligger ved dem der fralægger sig det - Så bliver man (Som nu) nødt til at sætte foden i gulvet, og prøve at få den behandling og opførsel stoppet!

Kan til klinikkens forsvar sige at hvis i kan komme til at tale med Lene - Så er hjælpen stadig at finde hos Røntgen klinikken i Århus .

Ellers har jeg ikke mere at sige.

Jo, hvis jeg kunne give dem nul stjerner - Så havde jeg ikke tøvet med det!

11 de noviembre de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.