La empresa ha respondido
De vrouw die ons hielp in de zaak was zeer professioneel en vriendelijk! Zij heeft er een zeer leuke ervaring van gemaakt. Geslaagd bij uiteindelijk toch gelijk de 1e winkel 👌🏼!
La empresa ha respondido
Een pak uitzoeken voor je bruiloft hoort een feestje te zijn. Daarom togen wij afgelopen weekend naar Roka Rotterdam. Jammer dat we een weinig geïnteresseerde verkoopster troffen. Wilde teveel haar ei... Ver más
Een trouwpak kopen is een bijzondere ervaring, ook al heb je nog zo vaak een pak gekocht. Voor zo'n speciale gelegenheid ga je naar ROKA de vakspecialist waar je de grootste collectie (trouw)pakken en accessoires kan vinden
Winkels in, Tilburg, Haarlem, Rotterdam, Groningen, Enschede, Holanda
No ha contestado las opiniones negativas
Erg leuk en vakkundig geholpen aan drie mooi pakken voor mijzelf en mijn beide zonen!

Respuesta de ROKA
Zeer vriendelijk ontvangst en professionele hulp bij het uitzoeken van een trouwpak. Er werd goed geluisterd naar je wensen en ook echt de tijd genomen om het mooiste pak uit te zoeken. Deze fijne winkel ervaring afgesloten met bubbels. We gaan er vanuit dat het éénmalig is, maar anders kom ik zeker weer terug!!

Respuesta de ROKA
Goed advies, fijn maar ook gehoord.
Klopte met wat ik voor ogen had. Ervaring is duidelijk merkbaar en zeer waardevol.

Respuesta de ROKA
Goed geholpen en het personeel is vriendelijk en denkt echt goed met je mee

Respuesta de ROKA
Ik ben onlangs langs geweest om een 3-delig pak te passen en ik ben onder de indruk. Het personeel was zeer behulpzaam, professioneel en nam de tijd om mij goed te adviseren. Dankzij hun uitstekende service vond ik het perfecte pak. Absoluut een aanrader!

Respuesta de ROKA
Jullie hebben al je tijd genomen om mij te adviseren
Verschillende pakken late passen om dan tot de juiste keuze te komen

Respuesta de ROKA
Mauvaise qualité des tissus qui perdent leur couleur très vite
zeer vriendelijke medewerker, je wordt echt in de watten gelegd. Klant is Koning.

Respuesta de ROKA
Hulpvaardig. Goed eerlijk advies, voelde je op je gemak. Niet opdringerig. Beter dan andere maar daardoor niet goedkoper. Kom er zeker nog terug.

Respuesta de ROKA
Goede hulp, vele opties en mogelijkheden. Mooie pakken en goede prijzen.
Professioneel geholpen en mooie uitkomst.

Hele fijne ervaring!
Fijne service. Goed vooruit geholpen en geslaagd voor een prachtig pak! Bedankt voor je hulp Coen!

Respuesta de ROKA
Paar weken geleden bij Roka Haarlem geweest, op afspraak. Werd vriendelijk geholpen en kon veel verschillende pakken, in verschillende kleuren passen. De top 2 uiteindelijk volledig aangetrokken. Na wat finetunen met het gilette en stropdas een keuze gemaakt. De verkoopster dacht op een fijne manier mee en het voelde totaal niet opdringerig zoals sommige hier schrijven. Klein nadeel: Het viel een stuk duurder uit dan ik van te voren had gedacht, zo moet je bijbetalen voor een andere maat broek en heb ik me aan het eind van het bezoek allerlei extra dingen laten verkopen die misschien niet nodig waren of elders echt veel goedkoper konden. Ik dacht het pak zelf voor 800-1000 te kunnen kopen zoals op de site te zien was maar alleen die was al bijna 1500 (excl gilette, stropdas, schoenen welke bijna 300 bleken te zijn etc). Naar mijn budget is ook niet gevraagd. De totaal prijs kom je vervolgens ook pas achter nadat je akkoord geeft en al prosecco in je hand hebt.. Desalniettemin alsnog wel mega tevreden met mijn keuze. Ik ben verbaast om alle negatieve ervaringen hier op Trustpilot te lezen over slechte service want voor ons werd ruim te tijd genomen en hebben we gewoon een hele positieve ervaring gehad hier.

Respuesta de ROKA
Uitstekende service, goed geholpen. Fijne samenwerking en ook na de bruiloft zelf ondanks de problemen die er waren (niet de schuld van Roka) goede service vanuit Roka gehad. Perfect. Aanrader om hier een goed en mooi pak te halen met uitstekende service. Top voorbereiding gehad. En uiteindelijk een mooie bruiloft!
Mijn man ging zelf voor een trouwpak heen. Toen hij het pak op ging halen waren de schoenen twee maten te klein. Het overhemd niet gestreken en de splitjes niet losgeknipt. Ook werd hij niet vriendelijk geholpen in Haarlem. Wat een leuke beleving moest zijn had een nare nasmaak.
Keurig op tijd geholpen met een bakkie erbij. Helaas moet je wel in hun "concept" passen, anders houdt het eigenlijk al snel op.
Ik gaf bij aanvang aan dat ik niet op zoek was naar 3-delig pak met das. Hun antwoord was "Nee, daar doen wij niet aan. Wij verkopen complete pakken inclusief gilet en das". Vervolgens gaf ik ons thema en twee kleuren aan en was de eerste kleur die ik kreeg totaal anders. Dat kan, maar breng het op een andere manier. Zo van, "dit kan ook mooi bij je staan".
Uiteindelijk stond ik wel in een mooi compleet pak, maar daar kwam ik niet voor. Wellicht was het verstandiger en had het tijd gescheeld om toen al niet te passen.
Ook vreemd is dat het gilet een meerprijs heeft, maar niet optioneel is??
De prijs vond ik aan de maat (2800e) met alle opties/extra's waar ik niet direct om had gevraagd noch overlegd was. Ook moest ik snel beslissen want het is hoogseizoen.
Klant staat vrijwel niet hoog in het vaandel, wel hun concept/verkoopstrategie. Behoorlijk dwingend moet ik zeggen. Nadat duidelijk werd dat ik het niet zo kopen, dan word je letterlijk aan de kant gezet.
Ik trouw gelukkig maar 1 keer, dus hoef hier zeker niet meer terug te komen. Dit was Roka in Rotterdam.
Daarna wel kunnen slagen bij Suit Supply naar MIJN wensen.
Roka Haarlem – Een dieptepunt in klantbeleving
Wat een ontgoocheling. Mijn bezoek aan Roka Haarlem was een ware klap in het gezicht voor iedereen die hoopt op vriendelijk en professioneel advies. Van begin tot eind ademde het alles behalve gastvrijheid of oprechte interesse.
De verkopers lijken enkel uit op één ding: je portemonnee. Dat werd pijnlijk duidelijk toen mij werd verteld dat er geen pakken onder de €1000,- beschikbaar zijn – een regelrechte leugen, zoals de website zelf bewijst. Het gevoel dat je als klant niet serieus wordt genomen, werd versterkt toen men zichtbaar met tegenzin wat pakken liet passen en deed alsof accessoires zoals stropdassen of overhemden helemaal niet verkrijgbaar zijn.
Maar het ergste? Het complete gebrek aan aandacht voor mijn wensen. Er werd totaal niet geluisterd, en in plaats van me welkom te voelen, voelde ik me de winkel uitgekeken. De ervaring was kort gezegd kil, onpersoonlijk en ver beneden de maat.
Voor een winkel die pretendeert kwaliteit te bieden, is dit een zware misser. Een pak kopen hoort een feestje te zijn, maar bij Roka Haarlem blijft er alleen een nare nasmaak over. Absoluut geen aanrader!
Het is geen ster waard.
Más información sobre otros tipos de reseñas.