Rold Skov Adventure Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi holdt for anden gang konfirmation ved Rold Skov Adventure. Heller ikke denne gang skuffede. Vi var i det store telt ved klatrebanen, hvor gæsterne kunne udfordre sig selv. Til trods for andre arra... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har haft en firma aften hos Roldskov adventure med 18 personer. Vi møder et yderst veloplagt personale fyldt med god energi og godt humør og i super dejlige omgivelser. Hele aftenen var planlagt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi var en gruppe på 27 der holdt polterabend ved Rold Adventure og vi havde en helt fantastisk dag og aften. Virkelig sjove og fede aktiviteter for alle. Helt fantastisk omgivelser og personalet va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Til et firma event, havde vi undersøgt forskellige muligheder for et arrangement af en varighed for ca. 4 timer, hvor vi både kunne grine, lege og udfordre os selv, både individuelt, men især på sa... Ver más

Información sobre la empresa

1. Organizador de actividades al aire libre
  2. Planificador de eventos
  3. Circuito de cuerdas en altura

Escrito por la empresa

Rold Skov Adventure er aktiviteter, teambuilding og kurser i smukke skovomgivelser midt i Rold Skov og tæt på Rebild Bakker i Nordjylland. Vi tilbyder træklatring med svævebaner, segway-ture, teambuilding og meget mere. Her er udfordrende og sjove aktiviteter for familier, venner og virksomheder. Vi dækker store dele af Jylland og kører ud med vores aktiviteter til virksomheder og samarbejdspartnere, der tæller en lang række overnatningssteder og konference- og kulturinstitutioner. Vores events varer fra halvanden time til en hel dag og ønsker man overnatning efterfølgende, kan det nemt arrangeres. Vi sørger for alt forplejning og det praktiske omkring booking. Vi har stor erfaring med at arrangere firma- og familiefester, bl.a. konfirmation, bryllup og virksomhedsdage. Hvert arrangement udvikles i tæt kontakt med kunden og skræddersyes, så det matcher den enkeltes behov. Se mere på www.roldskovadventure.dk

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Firmaarrangement i skoven

Vi havde valgt Rold Skov Adventure til at arrangere vores årlige firmatur. Hele vejen fra start til slut blev vi taget i hånden og alt fungerede til UG. Arrangementet var om dagen, og sluttede med spisning på Røverstuen og overnatning på Comwell Rebild.

Stor professionalisme og stadig meget nede på jorden.

Vil klar anbefale stedet, personalet og omgivelserne til andre som ønsker en anderledes dag/weekend med firmaet eller privat 👍

9 de septiembre de 2023
Opinión espontánea

Firma-arrangement med stor succes

Rold Skov Adventure stod for vores firmaweekend, hvor vi mødte 140 mand op. Det hele forløb til vores store tilfredshed. Lige fra første kontakt var de meget imødekommende, professionelle og også fleksible, når dette var nødvendigt
Vi fik en fantastisk oplevelse, hvor der var plads til alle og hvor både arrangementet i Horsens Statsfængsel og den efterfølgende fest var en stor succes.

2 de junio de 2023
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.