Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mycket oseriöst bolag. Deras strategi verkar vara att ta betalt för 2 timmars arbete, men utföra 15 min. De ber om att man ska skicka in bilder på anläggningen och problemet för att kunna ta med rätt... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jag borde läst omdömen först, men jag orkade inte leta nå mer ingående efter vvs! Anlita detta företag om du vill betala SJUKA överpriser! Efter rot så betalade jag 2000kr för att ta bort ett el... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning! Ett riktigt blufföretag. Vi har problem med spolningen på vår toalett och skickade ut en förfrågan via Offerta. Detta företag var det enda som svarade. Vi var tacksamma att kunna få snabb hjä... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Rörmokaren dök aldrig upp på utsatt tid och ringde sedan sent på en söndagskväll. Väl på plats saknade han material och lyckades förstöra mina PVC-rör med kniv och hammare. Det som var en enkel läcka... Ver más

1,3

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,3

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Rövarpris

Behövde byta ett läckande vattenlås i ett kök. Fick snabb hjälp och arbetet tog ca 40 minuter plus inköp av vattenlås, totalt 1h 30 minuter.
Fick räkning på 6573 kr. Firman hävdade att det var ett jouruppdrag vilket aldrig framgick och det var en vanlig vardag. Vill de inte ha några nöjda kunder?

12 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Misslyckas med att leverera grundläggande tjänst

Efter att ha kontaktat företaget tre gånger på en dag angående ett brådskande ärende fick jag fortfarande ingen återkoppling, varken på utlovad telefon eller via text. Jag fick vända mig till ett annat bolag för att få hjälp.

17 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vet inte ens om bolaget förtjänar en…

Vet inte ens om bolaget förtjänar en stjärna. Söker grundligt inte vad problemet kan bero på.Gör quick fix lösningar som varar i exakt en månad där resultat blir värre än vad det tidigare var. Bemöter sedan kund på dåligt sätt och vägrar lyssna på effekten av arbetet. Värsta jag har vart med om.

Inte billigt dessutom. Om du funderar på att kontakta bolaget så gör dig själv en tjänst och tänk om.

18 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Företaget har fasta prispaket och har…

Företaget har fasta prispaket och har dolt sin prislista väl.
För en spolning på 5 minuter, bokad i förväg, tar man 4500 kr efter ROT

Dyrt! Liknande tjänst kostar ca 2500 kr hos konkurrenter.
Vid bokningen får man ingen prisuppgift heller inte i sms bekräftelsen. Dåligt!

20 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Faktura saknas & ingen återkoppling till kund

Ingen faktura har kommit efter flera månader trots upprepade kontakter med Rörjour247. De har inget svar på varför och har tydligen inget sätt att få den skickad. Ett skämt till "företag" utan en fungerande kundtjänst, man får knappt återkoppling. Gud förbjude att det skulle uppstå ett mer akut problem som behövde åtgärdas av kundtjänst snabbt...rekommenderar att lägga sina pengar på ett seriöst företag istället.

24 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hade konversation med företaget (Lars…

Hade konversation med företaget (Lars heter han) och han tyckte att installation av VVB hade planerats dåligt och att han hade skickat ärendet till ekonomiavdelningen. Fick svar från ekonomiavdelningen att jag måste betala då det är svårt att veta hur många timmar det tar. Det tog över 9 timmar!!! för att koppla in en VVB till befintlig koppling, de hade tagit med sig fel koppling, åkte och köpte men var fel igen. De åkte en gång till därför tog det så lång tid.
Vill bara varna andra att inte anlita rörjour247, de är okunniga och vill lurar vanliga människor i dessa svåra tider. Installation gick på över 14000 kronor och de tar skatteavdrag också så de tjänar 19000 kronor. Måste bara tillägga att apparaten kostade bara 12000 kronor. Så varning för Rörjour247.

11 de julio de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.