Roskilde Køreskole Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god køreskole. Jeg havde Cüneyt, som kørelærer. Han hjalp mig hurtigt i mål med kørekortet og bestod også begge prøver i første forsøg. Fik en helt fair mængde af ekstra køretimer, blev... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde Naeem som både teori- og kørelærer, og jeg bestod begge i første forsøg. Undervisningen var grundig og var godt til at forklare, både i teorilokale og i bil. han var også rigtig god til... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega fed køreskole med nogle gode friske lærer. Centralt lokaliseret. God teori undervisning uden det bliv alt for kedeligt men stadig effektivt.Godt forløb især min kørelærer anees salin var jeg rig... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan kun anbefale Roskilde køreskole, havde Malik som kørelærer - teori online, men var jeg i tvivl om noget med teori, så hjalp han hver gang.!! Gav mig en god peptalk før køreprøven, så nervøsiteten... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak til Nasir for et godt forløb

Tak til Nasir for et godt forløb! Du har været en dygtig og tålmodig lærer og det har føltes trygt hele vejen! Jeg blev godt klædt på til både teoriprøve og køreprøve og klarede heldigvis begge prøver 1. Gang.

24 de octubre de 2019

Effektiv og god køreskole

Super god køreskole som forstår ikke at gøre undervisningen kedelig. Kørelærerne er virkelig forståelige og hjælper og giver plads til en, uanset niveau.

5 de septiembre de 2019

Hurtigt og billigt kørekort

Hvis du vil ha’ hurtigt og billigt kørekort, så vælg RoskildeKøreskole!
Super god teori, og super til at planlægge køretider. Alt bestået i første hug, så vil klart anbefale RoskildeKøreskole!

18 de marzo de 2019

Fantastisk skole

Fantastisk skole, med super dygtige lære, jeg blev så godt undervist at jeg slet ikke følte mig nervøs, bestod sku det hele første gang.

21 de febrero de 2019

Super god køreskole

Super god køreskole, hvor personalet er yderst venlige og imødekommende, og forstår at få alle med i teoritimen, førstehjælp og klæder en godt på til dine køre- lektioner, glatbane og den endelige køreprøve.
Bredt udvalg af start-pakker til gode priser.

Jeg er ovenud tilfreds med forløbet, det tog mig dog 5 måneder grundet ferier fra begges sider af, men kan gøres på 2-3 måneder, og skulle jeg desværre gøre det hele igen, ville jeg til enhver tid komme tilbage til Roskilde Køreskole.

Ligger PÅ Roskilde Station, så det kan jo ikke være nemmere at komme til og derfra.

Mvh
En super glad og stolt nybagt bilist
Jakob

12 de enero de 2019

Det kører!

I dag har jeg fået mit kørekort efter et fortrinligt undervisningsforløb. Teorien blev gennemgået i behagelige og pædagogiske omgivelser, øvelserne på de køretekniske anlæg var spændende og udfordrende, og gennem de praktiske lektioner fik jeg sikkert kørt hist, hvor vejen slår en bugt. Særligt vil jeg gerne takke min kørelærer, Nasir, som roligt og værdigt hjalp mig til at føre bilen i min nærmeste udviklingszone. Jeg kan varmt anbefale Roskilde Køreskole – særligt også for andre som mig, der har valgt at tage kørekort senere i livet. Vi ses på vejen!

11 de junio de 2018

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.