Consulta las opiniones de los clientes
Fra første gang jeg var hos roskilde skadescenter, har jeg været super tilfreds. Arbejde blev/ bliver udført super prof. Og var færdig til aftalt tid. Resten af famillien...mor/far...mine børn, ha... Ver más
La empresa ha respondido
Altid rigtig god og professionel service. Man får gratis låne bil, god behandling og medarbejderne er meget behjælpelige. Jeg er meget glad for dette værksted, der har aldrig været fejl eller noget... Ver más
Roskilde auto og skadeservice er det mest troværdige og tillidsvækkende private firma jeg kender. Altid frisk med et humørfyldt personale og en respektabel tone. De siger fra, hvis problemet ikke kan... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vores fokus er, at du som kunde er tryg ved at aflevere din bil hos os. Vi sørger altid for at holde dig kørende med en gratis lånebil.
Información de contacto
Københavnsvej 150, 4000, Roskilde, Dinamarca
- info@roskildeskadecenter.dk
- www.roskildeskadecenter.dk
Fantastisk service
Jeg har haft min bil forbi værkstedet for at få repeteret en skade. Personalet var så søde og hjælpsomme - De tilbød at bestille ny nummerplade for mig, og hjælpe med at sætte den på. Da jeg skulle indskrives til en lånebil havde jeg glemt mit kørekort, men det fandt de en måde at løse det på alligevel. De gav et god tilbud på service på bilen udover at reparere skaden og skiftede lamper på bilen uden betaling.
Føler mig så godt behandlet, her kører jeg også hen næste gang 🙏🏼
Super service og godt arbejde
Har lige haft min bil på værksted og er super tilfreds med resultatet og den professionelle behandling af min bil og deres kundeservice er helt i top. De er gode til at informere undervejs. Så stor anbefaling herfra.
Meget professionel service
Jeg fik en meget imødekommende og professionel behandling. Alle var hjælpsomme og hurtige. Det var en ovenud positiv oplevelse - jeg kommer helt sikkert tilbage.
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse. Altid smilende, rare mennesker der står klar til at hjælpe - også når man dukker akut og uanmeldt op. Altid et godt stykke arbejde, aftaler der passes og en rigtig rar stemning.
Rigtig god service!
Rigtig god service!
Kasper og Brian tog min bil ind fredag i et presset skema, for at lappe dækket da det var rigtig kritisk!
Smilende og hurtige medarbejdere ☺️💪
Super service og lynhurtig hjælp da vi…
Super service og lynhurtig hjælp da vi er på vej på ferie. Og vi har endda ikke tidligere været kunder. Det blir vi nu!! Tak
De har været helt igennem…
De har været helt igennem proffesionnelle, da min bil skulle skrottes, varm anbefaling herfra.
Anbefaler!
Altid rigtig god og professionel service.
Man får gratis låne bil, god behandling og medarbejderne er meget behjælpelige. Jeg er meget glad for dette værksted, der har aldrig været fejl eller noget andet når min bil er blevet lavet her. De er meget omhyggelige. Jeg vil til hver en tid anbefale roskilde auto og skadecenter!
For mange fejl som har krævet at bilen måtte tilbage 2 gode ekstra. Lånbiler hvor man enten får en tom tank, ingen sprinklervæske, dårlige lygter eller en nøgle som knækker. Måske har vi bare været uheldige, men 20 fejl der bliver opdaget af FDM på vores bil, det er 20 fejl for mange.
Også havde vores bil så åbenbart også været klar i over en uge, hvor vi ikke havde modtaget besked eller var blevet rykket. Hvis jeg ikke selv havde ringet, hvor længe mon så vores bil kunne havde stået der... De er flink nok at snakke med, men det nytter ikke noget når man tvivler på fagligheden og orden. Beklager men 0 stjerner herfra.
Lille skade tog 5 uger
Til at starte med skal det siger at ansatte var flinke.
Dog kom jeg med en meget lille p-skade. Det var en meget lille bule/ridse som skulle rettes og males.
Min bil endte med at være på værkstedet tæt på 5 uger, jeg blev kaldt ud allerede efter 1 uge, til en bil der ikke var lavet ordentligt.
Derefter var der mange gange hvor jeg ikke blev kladt ud, da de selv kunne se det ikke var godt nok, og derfor sendte den tilbage til maler.
Dette giver i hvert fald mig følelsen af, at de håber at kunden ikke har den store forstand eller øjne til at se de fejl de nu laver, og derfor håber på at den går.
Jeg har været ude flere gange selv for at være den der skulle lege mekaniker og fortælle dem at det ikke var godt nok, selvom de i min opfattelse, godt selv viste det.
Jeg blev også mødt af lidt dårlige undskyldninger et par gange, (det kan nok ikke laves bedre). Men det kunne det jo åbenbart godt i sidste ende.
Jeg er stadig ikke tilfreds med slut resultatet, dog mener taksator at den er fint. Så det må jo være sådan.
Sidst men ikke mindst er jeg rigtig ked af, at jeg afleverede en forholdsvis ren bil men har fået bilen tilbage snavset og ufattelig støvet af spartel støv indeni.
Jeg anbefaler ikke dette værksted, da en meget lille ridse skal tag 5 uger.
Hold øjnene åbne og tag billeder, hvis du benytter dette værksted.
Super service ved sidste besøg. Altid en fornøjelse at komme der.
Et kæmpe plus at der er mulighed for at bestille tid via online booking, så man kan bestille tid når det passer en og man skal ikke huske på det til evt. næste dag.
Tak til Brian og hans crew...
Dækskifte fra vinter til sommer gik let…
Dækskifte fra vinter til sommer gik let og hurtigt. Alle venlige. Mine dæk var slidte og bilen skal spores. Det blev jeg fint oplyst om, uden at mærke købspres.
Et værksted med de dygtigste og mest…
Et værksted med de dygtigste og mest professionelle folk jeg har mødt. Samtidig får man den bedste og mest sympatiske service. Jeg ser ofte efter om der er rent og pænt samt om det er veludstyret. Dette må man sige om dette sted. Uha; så tror man også at prisen er høj, men det er den absolut ikke, og specielt ikke når man efterfølgende ser på kvaliteten af deres arbejde. Jeg er alt i alt meget imponeret og tilfreds.
Forsikrings sag Bilka bule
Har været ude og få lavet en Bilka bule som en forsikrings sag og jeg synes de er meget service mindet og imødekommende og jeg fik en gratis låne bil med fri km og jeg er meget tilfreds med den skade de har udbedret så jeg vil helt sikkert komme der igen en anden gang 😊🚗
Super god service og flot arbejde
Super god service og flot arbejde. Dejligt med lånebil og så var der også hurtig betjening 👍😊 Der var også fint sprittet af i disse Coronatider. Kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pålidelige og flinke
Pålidelige og flinke, altid hurtige og effektive! Fedt altid med en lånebil til rådighed.
God service -har fået udført masser af…
God service -har fået udført masser af reperationer på biler der og har altid været tilfreds med servicen.
Altid venlig og super kompetent arbejde.
Altid god og reel service
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.