Información sobre la empresa

2. Equipamiento y suministros hospitalarios
  3. Tienda de artículos médicos
  4. Tienda de ropa interior
  5. Tienda de ropa para mujeres

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Velkommen til rosmedic.dk med det store udvalg af bl.a. fodtøj, sygeplejeartikler, bh'er og badetøj.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,3

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Uprofessionel og nedladende behandling

Jeg var hos bandagisten den 23.09.25 for at få hjælp med en lændestøtte. Han lovede, at ansøgningen til kommunen ville blive sendt, så snart han var tilbage på kontoret. Da jeg den 08.10.25 kontaktede firmaet (callcenter) for at høre, hvornår det var sket, kunne de ikke finde ansøgningen. Kommunen oplyste samtidig, at de aldrig havde modtaget noget.
Da jeg ringede igen dagen efter, blev jeg mødt af en medarbejder med en ubehagelig og nedladende tone. Hun sagde, at jeg “måtte have hørt forkert”, for deres bandagister “ville aldrig love sådan noget”. I stedet for at hjælpe eller tage ansvar, blev jeg talt til på en måde, der fik mig til at føle mig som en løgner.
Da jeg bad om at tale med en overordnet, blev tonen endnu skarpere. På det tidspunkt havde jeg fået nok og bad dem slette mig som kunde.
Jeg har sjældent oplevet så dårlig kundeservice – uprofessionelt, uforskammet og helt uden respekt for kunden. Jeg finder en anden bandagist, der ved, hvordan man taler ordentligt til folk.

9 de octubre de 2025

Uprofessionelt i Køge afdeling

Uprofessionelt i Køge afdeling
Har igennem nogle år fået bevilling til støttestrømper
De første par gange målte de forkert 🥴
Denne gang får jeg at vide vi bare kan komme og hente da de er bestilt.
Ekspedienten kunne ikke finde mig i systemet betryggende 🤨
Og der lå ikke nogen strømper ej heller hovedkontoret havde styr på det.
Der er virkelig service på højt niveau 🤬anbefaler absolut ikke, at man handler der.
Der er gudskelov frit leverandør valg.

16 de septiembre de 2024

Uprofessionelle

Så står vi her så igen med Køge afdelingen og med en ansat der er uegnet til at være i butikken. Jeg har igen igen ventet længe på strømperne og blev ringet op i fredags og fik at vide at nu var de klar og jeg kunne komme og hente dem jeg skulle blot huske bevillingen. Nu står jeg her så og igen igen ved de ikke noget med en eller anden pris som de skal have fra kommunen så nu ved hun ikke om hun vil udlevere dem. Hold nu k… hvor er de uprofessionelle. Jeg må finde en anden leverandør selv om det er svært når det er et hjælpemiddel

30 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt

Hurra, intet mindre end perfekt.
Den absolut hurtigste levering, jeg nogensinde har været ude for.
Og helt fantastisk service, og kanonsøde medarbejdere
Tusind tak, glæder mig til at bestille fremover👍❤️

23 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt handel

Købte et hælindlæg på rosmedic.dk. Aflagde bestilling kl. 11 og modtog bekræftelse via mail. Modtog samme dag mail fra sælger om at varen var afsendt og modtog mine hælindlæg dagen efter. Hurtigt og professionelt. God overskuelig side.
Mvh Thor Lysgaard

9 de mayo de 2010

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.