Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Restaurant Rugantino har i 30 år ligget på Søborg Hovedgade. Den har altid været et yndet spisested. Mit gensyn med restauranten i går var en vidunderlig oplevelse. Her får du ægte italiensk go... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super Bedienung Gutes Essen Der Restaurant ist ein bissen schwierig zu finden Wir waren da 3 male in 3 tagen😁 —- Great service Good dishes - and large portions The restaurant is a bit diff... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de alojamiento web
  2. Restaurante italiano
  3. Restaurante

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Domæne registrering, webhotel og dedikeret server. Danmarks bedste domæne registrator.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

the loveliest evening at Il…

We’ve had the loveliest evening at Il Rugantino, we couldn’t have felt more at home and we felt totally spoiled. The food was DEEEeliciious and we recommend you keep a spare tummy ready for dessert too. What a gorgeous family place!

28 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

@hanfrank12 falsk anmeldelse/ ferielukket.

@hanfrank12 Hvordan kan du give en anmeldelse til Rugantino på den pågældende dato når der var ferielukket ?? Det er virkelig ikke okay at skrive sådan specielt når det er under falske forudsætninger....! Du burde slette din anmeldelse!!!

Maden er fantastisk, servicen i top og virkelig et hyggeligt sted. Håber ikke folk lytter til hans usande anmeldelse..

10 de enero de 2025

Authentic Italian

Il posto e tranquillo e accogliente, si mangia molto bene!
Gli ingredienti sono freschissimi e ben cucinati.
Ho mangiato il vitello tonnato come antipasto seguito dall’agnello alla griglia e sono rimasta positivamente colpita
il personale è professionale e cordiale.
Definitivamente raccomandato !!!!

3 de diciembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mit eneste problem med besøget i går er at nu er standarden sat højt til næste gang

Jeg havde i går booket et selskabslokale i fobindelse med et jubilæum og alle havde en fanastisk oplevelse.
Et privat seskabsrum hvor vi kunne rigtig snakke og med rigelig super dejlig mad. Betjeningen var også dejlig frisk i de 4 timer besøget varede selvom vi var de sidste gæster tll at forlade stedet.
Mit eneste problem med besøget er at nu er standarden sat højt til næste gang - men lur mig om det nok ikke også lykkes.

6 de diciembre de 2024

5 stjerner er meget velfortjente 😉

Fantastisk flot italiensk restaurant på Søborg. Hyggeligt atmosfære, lækkert mad og rigtig god vine 🍷🤩
Mig og mine børn er faste kunder. Vi spiser tit på Rugantino og glæder sig til næste gang 😊.Rigtig god anbefalinger.

12 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Maybe the worst meal ever?

Maybe the worst meal ever?! The kitchen art of the two grandmothers, which is celebrated in the autobiography, must be very surprising. The food was decidedly disgusting, definitely not homemade, and appeared downright unhealthy. Truly a terrible experience!

21 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk mad og formidabel personale…

Fantastisk mad og formidabel personale ❤️ D. 9. maj 2024 fejrede vi vores datters konfirmation hos Il Nuovo Rugantino. Vi fik et separat lokale til (Max 21 gæster) som var indrettet i smuk italiensk stil. Væggene var præget af håndmalede billeder, så det føltes som om vi sad midt i Venedig 🌞 Vi fik en tre-retters menu inkl. Vin og vand og kaffe. Retterne bestod af: tapas med lækkert italiensk brød, kalvefilet med kartofler og Karl Johansvampe og valgfridessert,; tiramisu, creme brulee, æble crumble, blandet is eller citron sorbet. Tjenerne var TOP PROFESSIONELLE og virkelig opmærksomme på vores gæsters behov❤️ Il Nuovo Rugantino var i den grad med til at skabe de smukke rammer om vores datters konfirmation, så den blev en succes ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

9 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det her er absolut det bedste sted jeg…

Det her er absolut det bedste sted jeg har spist.
Jeg er gluten allergi og de laver bl.a. glutenfri pizza. Jeg har aldrig i mit liv fået så velsmagende og flot en pizza. Kan virkelig anbefales. Som gluten allergiker er det svært at finde et godt sted at spise, da de fleste steder har et meget begrænset eller slet ingen glutenfri mad.
Har smagt mange af deres retter på menuen og kan dsv kun give 5 stjerner men de fortjener 10!!
Sødeste personale.
Kan klart anbefale ❤️

29 de marzo de 2024

Det var så elendigt

Det var så elendigt. Vi fik kalvemedaljon med Karl Johan svampesauce. Først fik vi en rå (sagde den skulle steges medium) og den nye portion væltede sauce næsten ud over tallerkenen og alt for meget kød der var overgennemstegt med 3 forkrøblede grøntsager!!!

29 de enero de 2024

Rogatino restaurant Hamburg

Super Bedienung
Gutes Essen
Der Restaurant ist ein bissen schwierig zu finden
Wir waren da 3 male in 3 tagen😁
—-
Great service
Good dishes - and large portions
The restaurant is a bit difficult to find
We were there 3 times in 3 days😁
Best regards
Dorte lerche /line Jensen 🇩🇰🇩🇰

17 de enero de 2024

Fem ud af fem

Maden er virkelig god. Det er værd at tjekke ud. Selv om der er kommet nye ejer er stedet stadig super hyggeligt, med god mad og god personale og stedet er et familie venligt sted.

3 de noviembre de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dejlig mad

Dejlig mad, god vin, meget venlig og høflig betjening. Det trækker dog meget ned, at der ryges i indgangen, :-( så man skal igennem røg, for at komme ind og spise.

12 de octubre de 2023

Ik bestil denne ret

Bestilte pasta med kæmperejer. Rejerne var hverken pillet eller ordentligt tilberedt, da rejerne var fyldte med 💩 og rejerne var ikke gennemstegte. Pastaen manglede alle ingredienser, som cherrytomater, chili, hvidløg og hvidvinssovs. Det eneste pastaen smagte af var smør og det salt og peber jeg selv måtte tilsætte til pastaen.

20 de junio de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.