Vær opmærksom på når du bestiller take-away at du ikke får spisepinde og soyaskåle med til dit sushi, det må være sparet væk! Soja får man dog stadig med, men til 2 personer, fik vi kun en lille fla... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi ankom 17:45 til aftalt tid på vores bordbestilling. Vi fik de første 2 stykker sushi kl. 18:30, 1 time efter bestilling havde vi stadigt ikke fået andet, 3 gange nævnte vi for en tjener om der ik... Ver más
Take away
Soja får man dog stadig med, men til 2 personer, fik vi kun en lille flaske - det var virkeligt fedtet og der gider vi ikke bestille sushi en anden gang.
Har kommet på running chopsticks de…
Har kommet på running chopsticks de sidste 9 år, men aldrig har vi oplevet så elendig betjening eller mangel ekspedition. Meget af maden vi bestilte via robotten, kom enten aldrig, eller os så kom det vi startede med at bestille, 1 time og 20 min efter. Det hele sejlede, og ejeren blev bare sur når vi sagde der var fejl, til trods for vi sad 4-5 borde der manglede vores mad, og de andre borde også kommenterede på de manglede deres retter. Så blev det hele tiden begrundet med at alle bestilte for meget. Til trods for nogle af bordene sad der kun 2 personer på, der havde bestilt en skål ris og nudler. En anden familie endte med at gå da de havde ventet 45 min på deres dessert. Servicen bliver værre og værre, og ejeren er fuldstændig ligeglad. Ligger ikke flere penge i den butik
Skidt oplevelse.
Vi ankom 17:45 til aftalt tid på vores bordbestilling.
Vi fik de første 2 stykker sushi kl. 18:30, 1 time efter bestilling havde vi stadigt ikke fået andet, 3 gange nævnte vi for en tjener om der ikke snart kom noget mad, og de ville lige undersøge det alle gangene uden at vende tilbage. Det var så et gennemgående “tema” for alle bordene i den afdeling hvor en robot kommer med maden, alle havde ventet mere end 1 time og var naturligvis meget utilfredse. Efter ca. 1 time og 15 min fik vi det første vi havde bestilt, men det var så kolde stegte ris, næsten kolde stegte nudler, okse sticks der ikke var til at tygge i ect. Det var bestemt ikke en god oplevelse.
Da vi skulle betale fik vi lange forklaringer på, hvorfor det var gået sådan og retfærdigvis skal det nævnes at vi fik 20% rabat, men det ændrer ikke på den dårlige oplevelse med både mad og service, og helt sikkert sidste gang vi har besøgt restauranten.
This place is amazing
This place is amazing. I was here with work and we tasted more or less everything that was on the menu plus some that wasn’t. The owners and waiters are super nice and friendly - even the robot they have to bring the food.
I highly recommend this restaurant.
NEJ TAK!
Første gang jeg prøver running sushi, min kæreste og jeg kom kl. 17:15 og var ude igen 20 min efter. personalet stod nærmest i en klump da vi kommer ind af døren, vi bliver henvist til en bord, inden vi har sat os, spørger tjeneren hvad vi kunne tænke os at drikke, vi blev ikke præsenteret for et drikkekort.
Det føltes som om man havde klemt en masse borde sammen, så man kunne dårligt være der, der kom en familie på 7 og skulle sidde bag os, de havde deres skydelåger åbnet hele tiden og tog fat i den ene tallerken efter den anden, også selvom de ikke skulle have det, dette kunne man se personalet så, men ikke påtalte! Det er squ for ulækkert.
Mange af “retterne” kørte forbi flere gange, også selvom man kunne se, de skulle have været fjernet for længst. Det er desværre første og sidste gang vi kommer der!
Gammelt Sushi
Vi kom kl. 17.30 for at få sushi, i forbindelse med min datters fødselsdag.
Service var egentlig fin, dog føles personalet stresset.
Da vi satte os ved bestilt bord, var oplevelsen lidt blandet, da vi blev henvist til et andet bord end bestilt.
Det blev værre endnu.
Min hustru synes risen virkede tør, så hun valgte at spise primært rejer og sushi med salat.
Da vi kom hjem blev min hustru dårlig og endte med at kaste op. Nu ligger hun med ondt i maven og brækker sig igen og igen
Jeg anbefaler ikke stedet, der må have udfordringer med deres daglige rengøring og muligvis genbruger maden der var til overs fra dagen før.
Der findes heldigvis andre steder, man kan få sushi
Øv øv kommer ikke mer i Karlslunde.
Ejeren var ikke særlig imødekommende og var meget uhøflig. De unge tjener er den eneste der fortjener ros for at være servicemindet. Vi er komme der i næste 3/4 år og det bliver værre og værre. Maden er heller ikke pengene vær mer.
God oplevelse
Vi havde altså en super god oplevelse, alt var som det skulle være og det hele smagte vidunderligt.
Vi kommer gerne igen.
Stort udvalg
Jeg kan ikke genkende de øvrige anmeldelser. Vi kommer der jævnligt, maden er altid i orden. Servicen er ikke perfekt, men når vi henvender os og beder om noget, så mødes vi af et smil og det bestilte kommer på båndet.
Ingen service, ok Sushi
Selve sushi var ganske god, også en del af de små retter var ganske ok, nogle endda rigtig gode. Vi var 3, min kone, min datter og jeg. Jeg bestilte en hovedret, kylling i rød karry, og sikke en skuffelse. Virkeligt dårlig kylling.
Efter meget lang ventetid, måtte vi 2 gange henvende os til personalet, da pigernes bestillinger af Sushi ikke dukkede op.
Men det blev serveret, og smagte.
På intet tidspunkt blev vi spurgt om vi var tilfredse, og vi måtte en 3 og 4 gang henvende os til personalet, da vi ventede længe på dessert.
Den fine robot tjener var en sjov oplevelse, fungerede fint.
Ikke engang ved betaling spurgte de om hvordan vores oplevelse havde været.
(Personalet virker ligeglad)
Dårlig oplevelse vælg et andet sted at spise alt er bedre end det her sted…
Har aldrig været udsat for så dårlig service!!
Vi bestiller bord til kl 17:00 idag d. 15 august hvor vi bliver vist til vores bord som er et 4 mands bord i den smalleste del af lokalet så for at nå bordet skal vi gå sidelæns, ovenpå dette kan vi ikke sidde overfor hinanden da bordene er mast så tæt sammen at det andet 4 mands bord ved siden af hvor der sidder andre gæster fylder det hele og man kan slet ikke skubbe stolen ud. Vi spørger personalet om det er muligt at få en af de andre borde, hvorpå der bliver svaret i kan få et hjørne bord.! altså et bord som er klemt helt ind i hjørnet og igen med ingen plads omkring!. Taget betragtning af at man har bestilt bord så er det simpelthen for dårligt. Vi har været her mange gange før, men jeg har aldrig oplevet noget lignende og det er helt sikkert sidste gang jeg sætter mine ben der igen. Kunne de få 0 stjerner så var det, det de havde fået.
Super lækker mad
Super lækker mad, fed oplevelse, bedste resturant EVER 10/10.
God service, fantastisk sushi og varme retter. Jeg kan slet ikke genkende de andre anmeldelser herinde? Jeg har været der 5-6 gange indenfor de sidste par år og har aldrig haft én eneste negativ kommentar. Hvis der har mangler noget på båndet, så er tjenerne alligevel kommet forbi på et tidspunkt, hvor vi så har efterspurgt det og fået det portionsanrettet.
Jeg kan kun anbefale det :)
Aldrig mere!
Helt utrolig dårlig sushi - absolut smagsløst. Sjusket tilberedning og ikke appetitvækkende på nogen måde. Manglede mad på båndet og utrolig dårlig service.
Fortjener ikke engang én stjerne.
Gad vide om personalet egentlig kan lide deres arbejde!
Kommer der aldrig mere!
Forfærdelig oplevelse
Running Chopsticks i Ræveholmcentret: Aldrig har jeg oplevet værre sushi og service. Båndet bestod hovedsageligt af klementiner og kage. Den sparsomme sushi som kom forbi hver 10. minut smagte ikke godt, avokadoen var brun og tjenerne var på ingen måde opmærksomme på bordet. Personalet havde i øvrigt mere travlt med at snakke højlydt dårligt om kunderne end at sørge for kunderne. Hvordan de får det til at løbe rundt er mig en gåde. Bestemt ikke én krone værd. Det eneste vi fik ud af aftenen var en ubehagelig omgang mavekneb.
Sushien er virkelig god, men
Sushien er virkelig god! Men skal man har lavet sin menu om kan det koste mellem 20, 30 eller 40kr…. Det super ærgerligt
Kunne jeg give 0 stjerner blev det det
Kunne jeg give 0 stjerner blev det det. En rigtig dårlig oplevelse. Dårlig betjening og dårlig mad i beskidte omgivelser.
Sushiens kvalitet var så ringe
Sushiens kvalitet var så ringe, det smagte dårligt, det faldt fra hinanden og de “varme” retter var ikke varme. Alt i alt en skod oplevelse, og vi forlod stedet efter 10 minutter, med en regning på over 700 kroner. Vi anbefaler det IKKE til nogle, og de fortjener ikke en gang en stjerne!
vi kommer aldrig igen ...
Har gennem flere år købt takeaway herfra. Det var engang nogenlunde - og det er jo tæt på, så... Men prisen stiger og stiger og det samme gør ventetiden. I telefonen i dag sagde den sure kineser-dame ½ time, men det varede næsten 1 time. Det eneste som ikke stiger er kvaliteten, den falder. Høfligheden overfor kunderne er konstant, tæt på nul. Når vi har indløst vores 10-turs rabatkupon, kommer vi aldrig igen.
Mildest talt en elendig oplevelse
Mildest talt en elendig oplevelse. Jeg har nu været der 2 gange og ingen af oplevelserne har været særlig særlig meget værd.
Førstehåndsindtrykket af restauranten er næsten ekstatisk, flot restaurant med en hyggelig stemning og flot indrettet, desværre er ejeren og tjenerne bare de mest inkompetente individer jeg længe har oplevet, kundeservice er ikke et velkendt ord i deres ordforråd. Første gang jeg var der bestilte vi en masse mad de vi var ekstremt sultne, det hele blev spist pånær 1 ret som vi ikke brød os om, desværre var det åbenbart nok til at tjeneren/ejeren kom ned og skældte os ud for at bestille så meget mad og det skulle vi aldrig gøre igen, hvilket er en sjov reaktion når man har et koncept der hedder “all you can eat”, men fred vær med det. Anden gang vi var der kommer vi ind til vores pladser og bestiller drikkevarer og lidt sushi til at starte med. Vores drikkevarer var lunkne og uden isterninger. Den sushi vi fik var varm og ulækker, det virkede til at laksen og risene var fra dagen før og det var yderst ubehageligt. Vi bestiller så noget mere og håber på at det bliver bedre, det gjorde det ikke. Vi bestilte noget med advocado, som var ulækker og smattet ud over det hele, samt at dette også var varmt og vammelt. Udover dette mærker jeg noget mærkeligt i min munden, som jeg tager ud og ser at det er et langt sort hår ( hverken min kæreste eller jeg har sort hår ), efter dette mistede vi fuldstændig appetitten og ville egentlig bare gerne hjem, da vi går op for at forklare dem det og sige at vi nægter at betale for noget så klamt som sorte hår i vores mad bliver vi beskyldt for at lyve, da alle deres kokke angiveligt er skaldede. Da vi prøver at forklare hende at alle hendes tjenere har sort hår bliver vi igen beskyldt for at lyve. Da vi nævner vores ulækre sushi prøvede hun at bortforklare det med at det er tallerknerne der må være varme, hvilket vi kunne mærke det ikke var. Da vi så nægter at betale for maden bliver hun sur og vil diskutere, men tilbyder til sidst 20% hvilket vi meget klart siger nej til, da vi kun spiste 3 stykker som vi nærmest kastede op af. Hun tilbyder så at vi kun betaler for drikkevarer hvilket stadig er urimeligt da de var lunkne og vi ikke havde drukket noget, men på dette tidspunkt ville vi bare hjem og gik så med til bare at betale for drikkevarer.
Alt i alt det stik modsatte af en lukrativ oplevelse og det er mig en undren at dette sted ikke er blevet lukket af Fødevarestyrelsen, for det er efter min opfattelse det der ville være det bedste. Elendig service og elendig mad!!!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.