S•T•O•P Vikar
S•T•O•P Vikar - er ikke et vikar Bureau for “Vanskeligt Vikarer” som deres rekrutteringsansvarlige kaldte mig.
Jeg oprettede mig som vikar hos dem, og måtte efter få dage bede dem om at fjerne mig igen, da jeg synes at deres rekrutteringsansvarlige var for grov, ligesom der ikke var forståelse for at jeg arbejde andre steder.
På de 2-3 dage hvor jeg var aktiv hos dem, havde jeg vagter andre steder - da jeg ikke har råd til at sige nej til vagter. Jeg havde også sagt ja til disse vagter inden min oprettelse hos S•T•O•P.
Jeg informerede S•T•O•P om, at jeg var på arbejde de dage og tidspunkter, men at jeg godt kunne tage aften vagter.
Mens jeg var på arbejde ringede de til mig et par gange. Jeg ville selvfølglig ringe tilbage til dem når jeg havde fyraften. Jeg var så uheldig at jeg tabte min telefon og smadrede skærmen og måtte hente en ny mobil samme dag. Jeg fik hurtigt startet den op.
Da jeg åbnede min mail kunne jeg se, at jeg havde fået en meget kedelig besked fra den rekrutteringsansvarlige, som skrev:
“ Jeg har kontaktet dig flere gange idag - uden held.
Da vi talte sammen ved ansættelsen, gjorde jeg dig opmærksom på at det er vigtigt du svarer når vi kontakter dig.
Idet du har stået til en aftenvagt idag og ikke giver besked retur - er det vanskeligt at samarbejde.”
På under 1 1/2 time fik jeg den mail og blev stemplet af S•T•O•P, som en person, der er vanskelig at samarbejde med / de finder det vanskeligt at samarbejde med mig.
Wow tænker man bare! Jeg forsøgte virkelig at gøre alt for at ringe retur og havde informeret dem om, at vikar arbejde er mit levebrød, og at jeg var ansat flere steder.
De har ingen respekt for dem, som har andre vikar job. De giver dem heller ikke lige tid til at ringe tilbage eller skrive tilbage. Kan jo være man er til læge eller andet…?
Jeg har ikke lyst til at være bange for at få trælse beskeder, hvis man nu ikke svar med det sammen. Eller for at blive stemplet som noget, jeg bestemt ikke er.
Jeg kan slet ikke anbefale S•T•O•P Vikar så længe de har sådan en rekrutteringsansvarlig .
1 de octubre de 2024
Opinión espontánea