Het bestelde artikel bleek niet meer leverbaar. Na een vlotte communicatie via de mail heb ik een goed (duurder) alternatief ontvangen voor dezelfde prijs als het oorspronkelijk bestelde artikel. Daar... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Voor camera reserve accu's gekocht, die totaal niet functiomeerden. Ze bleven in het accuvak zitten waardoor een schroevendraaier nodig was ze te verwijderen en ze waren in paar uur leeg. Na 1 mail kw... Ver más
Trust pilot gebruik ik niet meer. Een bedrijf wat klanten laat betalen om hele slechte recensies weg te halen en goede te promoten, daar wil ik niets mee te maken hebben en hun recensies zijn dan ook... Ver más
La empresa ha respondido
Geweldige ervaring! Bestel twee accu's voor mijn Nikon D90. Accu's in huis, passen slecht, hebben geen lading, miskoop dacht ik. Teruggestuurd met gedetailleerde omschrijving van de klacht. Reactie va... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
www.saake-shop.nl - voor al uw camera-accu's, accu-opladers en geheugenkaarten.
Información de contacto
Tappersweg 14 (afhalen uitsluitend op afspraak), 2031EV, Haarlem, Holanda
- 023-2302168
- info@saake-shop.nl
- www.saake-shop.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Fijne website
Het hele bestelproces was gemakkelijk en duidelijk, prima op tijd geleverd.
goede prijs/kwaliteit verhouding
De producten zijn prima en dat voor een goede prijs. Ondanks Kerst drukte toch netjes bijtijds afgeleverd. prima E-shop. Aaanrader
Snelle levering tegen een nette prijs.
Snelle en correcte levering.
Ik bestelde rayovax extra advanced
Ik bestelde rayovax extra advanced. Maar bij aankomst bleken het enkel extra te zijn. Geen advanced. De blister verpakking had ook een andere kleur als bij wat ik bestelde.

Respuesta de Saake-shop.nl
Het product voldoet aan de eisen en de…
Het product voldoet aan de eisen en de afhandeling van de bestelling is ruimschoots opgelost.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering! Mijn product werkt naar behoren. Zeer tevreden 👍
Mooie aanbieding
Mooie aanbieding, goed verpakt en snelle levering.
Snelle en correcte afhandeling.
2 x NP-FW50 accu's voor Sony zijn…
2 x NP-FW50 accu's voor Sony zijn geleverd maar NIET de oplader en autolader

Respuesta de Saake-shop.nl
Ik heb vandaag een lege verpakking…
Ik heb vandaag een lege verpakking ontvangen.

Great seller
Snelle levering van betrouwbare goederen met uitstekende prijzen.
Vlot en eerlijk en hoed meer moet dat…
Vlot en eerlijk en hoed meer moet dat niet zijn ik ben tevreden
Saake legt problemen op bord van klant
Op 31-10-2023 batterijen + lader besteld wordt volgens de website van Saake binnen 1 werkdag geleverd. Na 5 dagen niets gebeld en het advies gekregen nog even te wachten temeer de zending in de app van PostNL was gemeld. Na 10 dagen nog niets wederom gebeld en weer wordt om geduld gevraagd. Geduld is echter op aangezien er verder niet wordt meegedacht over een echte oplossing. Saake-shop legt leveringsproblemen van PostNL op het bordje van de klant terwijl de verkoper verantwoordelijk is voor tijdige levering. Klantvriendelijkheid en meedenken is geen sterk punt van de Saake-shop.

Betrouwbaar en goede communicatie
Goede bestel procedure en aanvullende info over verzending.
Fijne overzichtelijke site
Fijne overzichtelijke site, makkelijk en snel bestellen.
Ruim aanbod voor ieder wat wils.
Snelle verzending en diverse betaal opties.
Accu's + Lader binnen een dag binnen. Top!
Ben zeer tevreden over de website, de levering en de communicatie van Saake. Ik was op zoek naar een nieuwe accu voor mijn Canon R6 en ik vond via Saake een 2-tal accu's inclusief lader voor een zeer goede prijs. Toen ik de bestelling had geplaatst was alles binnen 1 dag binnen. Erg prettig want ik had het eigenlijk de dag erna ook nodig.
Zou zeker aanraden hier te bestellen!
Mijn camera gered!
Makkelijk product gevonden in een prettige webwinkel. Een heel nette prijs voor voor de set en supersnel geleverd.
Ik heb mijne besteld artikel Duo oplader voor 2 camera accu's Nikon EN-EL12
Ik heb mijne besteld artikel nummer 1794312-120616860 via bol nog niet kunnen ontvangen .
Bestelnummer 4019775768 op 20 oktober 23.
Ik hoor het graag van u.
Groetjes,
Ashraf Yassa

Duidelijke website
Duidelijke website, snelle levering en ook goed verpakt om transportschade de voorkomen