Safeshoppen Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi kontaktede Safeshoppen angående køb af pengeboks, da vi var i tvivl om hvilken størrelse vi skulle have. Vi fik en god og grundig introduktion til de forskellige muligheder af Michael Schønberg og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god kundeoplevelse Jeg har haft den glæde ved at bestille et sikkerhedsskab igennem Safeshoppen. Michael var utrolig grundig i sin vejledning og fuldte sågar op efter leverancen for at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et pengeskab hos Safeshoppen - det blev leveret dagen efter med den lokale vognmand. Inden køb havde jeg brug for vejledning omkring typer og egenskaber (de har et stort udvalg) og fik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har manglede et mindre skab til kontoret, men var usikre på, hvilken skabstype og sikringsklasse vi skulle vælge. Michael leverede yderst kompetent og brugbar rådgivning, så vi er sikre på, at vi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos de seguridad

Escrito por la empresa

På SafeShoppen.dk finder du et bredt sortiment af vores kvalitetsprodukter inden for sikkerhed, pengeskabe, nøgleskabe, sikringsskabe og batteriskabe til yderst konkurrencedygtige priser. De fleste af vores produkter kan købes via SafeShoppen.dk, men har du konkrete krav og ønsker, som ikke er at finde i vores shop, er du mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information og rådgivning. Så finder vi en god løsning på det ønske, du måtte have. SafeShoppen.dk er en del af Schønberg Sikring ApS, der i over 30 år har beskæftiget sig med salg og rådgivning af sikringsprodukter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Respuesta de Safeshoppen

Tak for de 5 stjerner Søren. Det luner endnu engang, når vores kunder synes om den måde vi håndterer rådgivning, vejledning, service og hurtig levering på. Vi sætter en ære i det - hver gang - da det er sikkerhed det drejer sig.

Hurtig og præcis ekspedition

Hurtig og præcis ekspedition

1 de octubre de 2024

Respuesta de Safeshoppen

Tak for din fine anmeldelse. Ja, det var hurtigt du fik dit nøgleskab så du kunne sikre nøglerne. Vi gør alt for at levere vore sikringsprodukter så hurtigt som muligt, og med den rette rådgivning.

Super god betjening

Super god betjening. Min kvittering var blevet væk, ringede til firmaet der hurtigt tryllede den frem og sendte den til mig på mail.

1 de octubre de 2024

Respuesta de Safeshoppen

Hej Maria. Tak for din dejlige anmeldelse. Jo, vi prøver at hjælpe så godt vi kan, så hurtigt som muligt, og selvfølgelig sender vi din kvittering til dig i en fart når du havde behov for det.

Mega tilfreds

Nemt at bestille, hurtig levering samt god kundeservice efter levering. De er meget opmærksomme på dig som kunde hele vejen igennem.

17 de septiembre de 2024

Respuesta de Safeshoppen

Tak Peter for den flotte anmeldelse. Ja, det er nemt at bestille på SafeShoppen.dk og en hurtig levering af dit skab. Vi bestræber os hver dag på at have den gode kundeservice, rådgivning og stadig være opmærksomme når ordren er leveret og faktureret.

Professionel service

Meget kompetent, tålmodig og venlig rådgivning så vi valgte det helt rigtige sikringsskab til vores behov. Hurtig levering og installering efter bestilling på en tilsvarende kompetent og erfaren måde.

14 de agosto de 2024

Respuesta de Safeshoppen

Tak for de fine ord Christian. Ja, det er vigtigt at vælge det rigtige skab til det der skal opbevares. Efter lidt tid, kom vi frem til et skab. Det værdiskab i Grade III som du valgte, var det helt rigtige. Vi bestræber os altid på god og kompetent rådgivning, og en hurtig levering samt installering. Endnu engang tak for den fine anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og vejledning under købet.

God service og vejledning under købet.
Hurtig levering.

11 de julio de 2024

Respuesta de Safeshoppen

Tak for den fine anmeldelse. Det er vi super glade for. Vi bestræber os på at yde en god service og vejledning, samt rådgivning, så man er sikker på det er det rigtige man køber og ikke står med "håret i postkassen", hvis der kommer ubudne gæster.

Meget kompetent rådgivning

3 de julio de 2024

Respuesta de Safeshoppen

Tak Steen for den fine anmeldelse. Vi gør meget ud af rådgivningen, da det er meget vigtigt at de værdier man har, også vil blive dækket forsikringsmæssigt, hvis uheldet er ude. Vi er glade for du synes det er kompetent. Tusind tak.

God og ærlig kundebetjening

Jeg kontaktede Safeshoppen og fik en god forklaring på hvilke produkter de havde og der blev hørt på hvilke behov jeg skulle bruge.
Ud fra det kom vi frem til det rigtige.

Hele vejen en igennem med god forklaring og venlig kundebetjening. Varen kom inden for et par dage.

4 de marzo de 2024

Respuesta de Safeshoppen

Tak for din flotte anmeldelse Mai. Ja, vi gør meget ud af at sørge for at kunderne får det rigtige skab til deres behov. Det er vigtigt for dig og for os. Du fik det rigtige sikringsniveau og skabet kom hurtigere end forventet. Så det hele gik op i en højere enhed.

Seriøs og professionel rådgivning

God oplevelse at handle med Safeshoppen, som jeg kun kan anbefale.
Hurtig levering afleveret på rette sted.
Indkøbte pengeskab opfylder vore forventninger og behov.
Valgt efter god, venlig og professionel rådgivning.
H.Nygaard

11 de marzo de 2024

Respuesta de Safeshoppen

Tak for en god anmeldelse. Dejligt du vil anbefale vores webshop til andre. Ja, det var hurtig levering, på det anviste sted. Godt at høre det opfylder jeres forventninger, og så er den høje sikring i orden. Vi bestræber os altid på en god og seriøs, professionel rådgivning, da det er sikkerhed det drejer sig om. Der er desværre mange i vores branche der ikke gør det.

Meget tilfreds

Rigtig god service. Fint pengeskab. Meget let med levering

11 de marzo de 2024

Respuesta de Safeshoppen

Tak Anna for din fine anmeldelse. Er glad for du synes om vores gode service, rådgivning og det fine pengeskab i Grade II du købte. Hurtig levering som gik let, og indsætning samt fastboltning af skabet af gode folk som har forstand på dette. Det er også en del af vores virksomhed.

Mine bedste anbefalinger til Safeshoppen

Venlig og imødekommende rådgivning, stort udvalg til gode priser samt hurtig og professionel levering!

30 de enero de 2024

Respuesta de Safeshoppen

Tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på. Ja, vi stræber efter at give den bedste og sikreste rådgivning til gavn for vores kunder. Det store udvalg, hurtig levering og gode priser er også vores DNA. Tillykke med dit nye fine skab.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vejledning og opfølgende service i top

God vejledning ved valg af produkt, hurtig levering og meget fin service undervejs

29 de diciembre de 2023

Respuesta de Safeshoppen

Tak for den fine anmeldelse Susanne. Vi bestræber os altid på at give den bedste vejledning i forhold til behovet for sikring og indbrudsklasse. Det er dejligt at skabet blev leveret, indsat og fastboltet så hurtigt hos dig, så sikkerheden er i hus. God fornøjelse med skabet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk fin service og ualmindelig…

Fantastisk fin service og ualmindelig venlig betjening omkring alle spørgsmål. Meget hjælp omkring levering og opsætning af vores safe - og i det hele taget en virksomhed som jeg klart kan anbefale.

24 de noviembre de 2023

Respuesta de Safeshoppen

Mange tak for din fine anmeldelse Ann. Det er altid dejligt når vi får sådan en anmeldelse, for så giver vores arbejde og seriøsitet i forhold til vejledning af skabstype, sikringsniveau m.m rigtig meget mening. God fornøjelse med skabet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eminent rådgivning fra Michael…

Eminent rådgivning fra Michael Schønberg hos Safeshoppen da jeg havde behov for at finde et pengeskab som jeg kunne opbevare mine værdigenstande i. Michael brugte rigtig lang tid på at forstå mine behov og vejlede mig i hvad jeg skulle være opmærksom på, afhængig af hvilket type skab jeg købte. Ikke på noget tidspunkt prøvede han på at sælge mig "op i pris". Jeg endte med at købe Consul G1 40 pengeskab til hjemmebrug. Har haft det i 1 måned nu, og er super glad for det. Nemt at bruge og med masser af plads (også til min bærbar pc). Jeg kan varmt anbefale Michael og Safeshoppen!

26 de octubre de 2023

Respuesta de Safeshoppen

Tusind tak Annika for din flotte anmeldelse. Som du ved via vores mange samtaler er rådgivning, behovsanalyse og det eventuelle sikringsniveau på skabet en del af vores DNA. Da det er sikkerhed, og værdier der skal sikres er det vigtigt med en god snak omkring skabstypen. Håber stadig du er glad for dit fine skab, som er en rigtig god sikring.

6 de octubre de 2023

Respuesta de Safeshoppen

Tak for din fine anmeldelse Kenneth. Ja, vi lever af god service og rådgivning og en hurtig levering. God fornøjelse med skabet.

God persönlig betjening

God persönlig betjening, der hjalp os med at finde det, vi havde brug for.
Desuden blev vort pengeskab leveret overraskende hurtigt, så alt i alt en positiv handel..

22 de septiembre de 2023

Respuesta de Safeshoppen

Tak for din fine anmeldelse Alice. Vi lever af god rådgivning, så skabet i evt. indbrudssikring svarer til det der skal opbevares nu og hvor der kan være lidt ekstra til fremtiden. Vi prøver at hjælpe så godt som muligt, og ja, pengeskabet blev leveret hurtigt - for en sikkerheds skyld. En god sikring er installeret.

Respuesta de Safeshoppen

Tusind tak for din flotte anmeldelse Karsten. Vi er altid glade for de fine anmeldelser - det lever vi af. Vi gør alt for at det bliver en god oplevelse at handle hos SafeShoppen.dk, med god rådgivning, fin service og sikker levering.

Venlig of hurtig aktion

Venlig of hurtig aktion efter forespørgsel af vare, og meget hurtig levering.

9 de mayo de 2023

Respuesta de Safeshoppen

Mange tak Hjørdis for din fine anmeldelse. Ja, skabet blev leveret hurtigt til dig. Indbrudssikringen blev hurtigt afklaret gennem vores rådgivning, så du valgte en rigtig god løsning. God fornøjelse med dit fine skab.

Topkvalitet.

Super service og god rådgivning.
Vil gerne handle der igen.
Der blev virkelig lyttet og hørt efter ønsker.

9 de febrero de 2023

Respuesta de Safeshoppen

Mange tak for din fine anmeldelse. Det lyder godt du vil handle her igen,- det sætter vi stor pris på. Vi gør alt for at gøre oplevelsen så god som mulig og lytter til forslag og ønsker. Det er en del af vores forretning at rådgive og sammensætte en løsning i den rigtige kvalitet og sikringsniveau.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.