Verkeerde maat werkschoenen besteld, meteen gemaild..geen reactie, nog 3 x gemaild geen reactie, telefoonnummer gebeld, momenteel niet in gebruik, terug sturen zonder retour adres is niet mogelijk... Ver más

Safety Workers, Super slecht, online internetwinkel, Waarschijnlijk oplichters!!!! Helaas reageert dit bedrijf nergens op. Telefoonnummer is vals. Ooit een email ontvangen van Amy Broeren. Retour aang... Ver más

Waardeloos! Zoon bestelt van zijn zuurverdiende bijbaan centjes schoenen. Vandaag na weken wachten werkelijk waardeloze prul ontvangen, elastieken veters direct kapot. 60 euro voor plastic schoenen. N... Ver más

3 maart besteld en 15 maart geleverd dus binnen de afgesproken levertijd kon tot 20 dagen duren met veel slechte ervaringen dacht ik daar hoor of zie je niks meer van ;) mooie schoenen en ze passen... Ver más

1,6

Muy malo

Werkschoenen

Voordat de schoenen binnenkwamen duurde het 2.5 week. De schoenen kostten 65eu terwijl deze gewoon bij AliExpress vandaan komen en ze daar voor 12 eu verkrijgbaar zijn. Ze zouden ook waterdicht zijn, het water loopt er zo doorheen. Hele slechte zaak, echte oplichters!

17 de octubre de 2020

safetyworkers.nl Dropshipping ridders

Dropship ridders, die na bestelling van een paar werkschoenen. Je vermelden dat het 12 tot 21 dagen duurt eer je je bestelling binnen hebt. Want door direct van de leverancier te leveren, de kosten laag kunnen houden. Yeah right ALi Express oplichters die alsnog 2 3 keer zo duur zijn. En dat maakt me niet uit, maar heb dan wel voorraad om snel uit te leveren.
Kortom NOOIT iets bestellen

14 de agosto de 2020