Salkavalka Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hei, Jeg handlet på nettet og det har vært en veldig positiv og behagelig opplevelse! Gode priser og god kvalitet, enkel bestilling og rask levering, god og rask hjelp og kundevennlig veiledning d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte opskrift og garn hos Salkavalka og modtog hurtigt min bestilling som var præcis så skøn som jeg havde håbet🌸 Jeg kan godt lide at opskriften, af hensyn til ophavsretten, kun kan købes som u... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Købte en strikkeopskrift. Fint nok. Men i vores digitale tid burde det være unødvendigt at man skal betale 39 kr ekstra for at få den tilsendt med gammeldags post, som jeg tilmed skulle i postbutikke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har flere gange handlet hos salkavalka. Har altid oplevet god service og hurtig levering. Rigtig god vejledning ved tvivl om størrelser. Har modtaget flere lækre uld sweatre derfra og anbefaler d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de lana
  2. Tienda de hobbies

Escrito por la empresa

Islandske naturprodukter og lækkert håndværk Hos Salkavalka.dk finder du stort udvalg af ægte Islandske lammeskind, lækre uldtrøjer, historiske smykker & brugskunst, håndplukket fra det nordiske lande og øvrige samfunde over hele verden.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

50 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvalitets produkter og højt service niveau

Jeg købte asorterede sokker, hue og en dejlig tyk islandsk sweater - desværre for min kone er hun ikke i skandinavisk størrelse så vi måtte se i øjnene at sweateren var for stor. Jeg skrev til Hafrun om andre størrelser og der var en meget hurtig tilbagemelding - Da vi ikke kunne få rigtig størrelse på ønskede sweater, sendte jeg den retur - og dagen efter står returbeløbet for sweater allerede på min konto - Det synes jeg er rigtigt rart.

Jeg vil holde øje med hvad nye sweaters der kommer og bestille en anden gang. Sokkerne giver jeg 5 stjerner for - YDERST rimelig priser.

19 de octubre de 2016
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget dårlig kundeservice

Jeg er noget forundret over servicen hos Salkavalka. Jeg købte d. 9. december julegaver hos butikken og afbestilte en af varerne, der blev fjernet fra min ordre inden pakken forlod Salkavalka og jeg fik at vide, at mine penge ville blive refunderet. Jeg ventede hele december og tænkte, det nok var juletravlhed. I starten af januar kontaktede jeg butikken og fik at vide at pengene ville blive sat ind samme dag. Så ventede jeg igen et par uger og ringede igen, og fik at vide, at jeg ville blive kontaktet senere samme dag. Men ingen penge og intet opkald fra Salkavalka. Oveni er det telefonnummer, der opgives som kontaktnr umuligt at komme igennem på det meste af tiden.
I dag d. 19. januar har jeg endelig fået mine penge men ingen forklaring. Jeg har skrevet 2 mails og 2 gange brugt kontaktformularen på hjemmesiden uden at få noget svar overhovedet.
Jeg er fint tilfreds med mine varer fra Salkavalka men det dur OVERHOVEDET ikke at ignorere kundehenvendelser og sylte refundering af penge.

19 de enero de 2012
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb ikke ved Salkavalka!!!

Lad vær at købe noget her. Salkavalka leverede ikke hvad jeg købte. Jeg har bestilt garn til en sweater 3. oktober 2011. 11. okt. spurgte jeg hvor langt de var med det, da jeg ikke havde fået noget. 12. november sagde de, at de ville undersøge det. 14. november spurgte jeg, om de havde fundet ud af noget. Jeg fik ikke svar. 22. november rykkede jeg igen efter varen. Hørte intet. D. 27. okt. skriver jeg en besked og siger, at nu skal de tage kontakt til mig, ellers får jeg min bank til at trække pengene tilbage. D.28. skriver de at varen er sendt d. 20. oktober... Jeg har stadig intet modtaget d. 29. okt. venter stadig :o( Så find et andet sted at købe jeres garn eller trøjer.

29 de octubre de 2011

Meget tilfreds

Har altid ønsket mig en rigtig Islandsk sweater i ren uld. Jeg var utrolig heldig at finde en hos SalkaValka i min størrelse som var nedsat. Blusen kom få dage efter og den passer perfekt. Jeg har allerede fundet nogle vanter jeg gerne vil have til vinter, så jeg vender helt klart tilbage!

Tak for en god handel.

9 de mayo de 2011

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.