Meget god klipning og god stemmning De er så gode til at klippe at det føles som om du har vundet jack potten den en meget god klipning for den gode pris Anbefalder Det 10/10👌
Consulta las opiniones de los clientes
Vi har nu for tredje gang været hos Salon Matin, hvor Raouf har klippet min voksne udviklingshæmmede søn. Hver eneste gang er vi blevet modtaget på bedste vis og min søn har fået en meget fin klipn... Ver más
Byens bedste frisør oplevelse✔️ Jeg er imponeret & tilfreds kunde som som efter 4 år i salonen aldrig er kommet ud med en dårlig oplevelse. Min faste frisør Montazer leverer klipninger i verdensklas... Ver más
Dejlig klipning og god behandling. Meget pæn salon og gode stole. Jeg kan aldrig klage!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Salon Matin leverer klipninger af høj kvalitet, skægkanter og barberinger til den selvbevidste mand. Besøg vores nyrenoverede salon i Aarhus og bliv behandlet af vores erfarne team af håndplukkede og uddannede frisører.
Información de contacto
Frederiks alle 140 st-mf, 8000 C, Aarhus, Dinamarca
- 86194409
- matin140@hotmail.com
- www.salon-matin.dk
Meget god klipning og god stemmning De…
10/10👌
Dejlig klipning og god behandling
Super dygtige og venlige
Super dygtige og venlige. Jeg fik præcis dem frisure, jeg ønskede, og servicen var i top. Kan varmt anbefales.
Byens bedste frisør oplevelse✔️
Byens bedste frisør oplevelse✔️
Min faste frisør Montazer leverer klipninger i verdensklasse hver eneste gang. Det gør ganske enkelt at jeg føler mig tryg og godt tilpas fordi om et kort øjeblik har champen sørget for at jeg ser knaldgodt ud;-) Tak 4 det.
Min foretrukne frisør gennem 8 år.
Min foretrukne frisør gennem 8 år.
Vi har nu for tredje gang været hos…
Hver eneste gang er vi blevet modtaget på bedste vis og min søn har fået en meget fin klipning.
Raouf og kollegerne er altid smilende, positive, søde og venlige, og frisørhåndværket er også i top.
Herfra den varmeste anbefaling og tak for jeres måde at være på. Kærlig hilsen, Bettina
Profesionelle og til en god pris
Hvis du gerne vil være den friskeste i byen.
Efterlader aldrig Salon Matin utilfreds. Jeg vil anbefale at blive klippet af Raouf da jeg mener han er den dygtiste til arbejdet.

Måske byens bedste
Jeg ved ikke om det er byens bedste,men tidsbestilling betjening og priser er helt klar det bedste jeg har prøvet

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, med klipning af både mig og min søn.

Respuesta de Salon Matin
Hvis man vil have kvalitet og service…
Hvis man vil have kvalitet og service bliver man klippet ved Salon Matin.
De er ekstremt venlige og det er altid en god oplevelse.

Altid god service
Altid god service. Har været fast kunde siden 2014! Super tilfreds!

Trofast frisør igennem 16 år
Trofast frisør igennem 16 år. Der er ikke en finger at sætte på deres service og klipninger.

Respuesta de Salon Matin
Dygtig frisør og god klipning
Første gang jeg var i salonen og fik en meget venlig modtagelse og der blev spurgt ind til mine ønsker og lyttet, inden klipningen gik i gang. Meget dygtig og omhyggelig mandlig frisør og jeg er meget tilfreds med klipningen.

Personlig og kompetent betjening
Man får 1. klasses personlig betjening og bliver klippet af den samme frisør, som kender dit hår og dine ønsker - altsammen i en ungdommelig og dynamisk stemning.
Byens bedste frisør
Super flinke frisører, som har styr på deres håndværk og giver en god behandling.
De er mega gode!
Jeg har været der i ca. et år - Gode priser + De klipper godt :)
God kundeservice
God kundeservice, klipning og forståelse for hårtyper
Hos Matin føler man sig altid…
Hos Matin føler man sig altid velkommen! De både lytter, vejleder og klipper helt skarpt! Har taget turen fra Risskov de sidste 4 år! De er alle pengene værd x3 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.