Consulta las opiniones de los clientes
Desværre for meget attitude hos frisøren, og gør ikke hvad man beder om
Desværre for meget attitude hos frisøren,
HOLD JER LANGT VÆK!!
HOLD JER LANGT VÆK!!! I kan ikke stole på at det er en frisør som klipper jer. Damen som blev sat til at klippe mit hår, er helt sikkert ikke uddannet frisør. Jeg havde bedt om at få klippet spidser, og lade mit naturlige fald og bølger danne frisuren.
Hun klippede lidt i øst og vest, og var MEGET grundig med saksen som tynder ud i håret, inden hun glattede mit hår i en hæslig page. Så langt fra mit ønske som muligt.
Nu skal jeg så til en anden frisør, for at få klippet de slidte spidser af.
Jeg anbefaler at man søger til andre saloner, hvor man får en uddannet frisør til at klippe sit hår. Endnu en gang - HOLD JER VÆK!!!!!
Uprofessionel
Min datter skal til sin sidste gallafest på torsdag.
Hun kunne godt tænke sig lidt kortere pandehår, og derfor var vi forbi Salon Fifi.
Inden hun blev klippet, sagde hun tydeligt, at hendes hår ikke måtte være for kort, og at spidserne skulle kunne nå hendes underlæbe. Hun viste også frisøren med hånden, hvor kort det måtte klippes.
På et splitsekund klippede frisøren hendes pandehår så kort, at spidserne kun gik til øjenbrynene 😱
Da jeg spurgte frisøren, hvorfor hun havde klippet det så kort, svarede hun: “Det vokser igen om to uger.” Forestil jer, at det var hendes forklaring – “det vokser igen om to uger.”
Hun skal til gallafest på torsdag😭😭😭
Hold jer laaaangt fra Salon Fifi.
Danmarks bedste frisør
Danmarks bedste frisør! UDEN tvivl
Jeg har aldrig nogensinde fået så fantastisk en sympatisk og kærlig TOP professionel behandling hos nogle frisører overhovedet, som i salon Fifi🌟
Havde lavet det dummeste man kan gøre, nemlig at lave en hjemmefarvning og derefter en hjemme afblegning😩
Mit hår lignede noget der var løgn, og jeg troede oprigtigt ikke det kunne reddes.
Med bankende hjerte og tårer i øjnene, kontaktede jeg salonen og Nurgül (Rosa) som sagde jeg skulle komme forbi (samme dag) så hun kunne se hvor katastrofalt det stod til.
Jeg kunne se på hendes ansigt at det var slemt slemt! MEN hun vidste hun godt kunne "redde" det - til trods for hvor galt det stod til.
Hun ryddede mange timer af hendes tid den dag og tog mig under kærlig behandling / resultatet blev fuldstændigt fantastisk, flotteste hår jeg har haft nogensinde, uden overdrivelse!
Kom ind med orange/gult total ødelagt hår, og kom ud med en mørk bundfarve fyldt med de smukkeste lyse striber som bunder ud i en Balayage❤️😍
Hun kan bare trylle, og hun kan nogen tricks, som man ikke kan lære eller læse sig til! Hendes evner og de ting hun kan, kan ikke forklares. Hun har reddet mit hår, hvor andre ville have givet op på stedet👏🏾
Hun er en ægte magiker med sine hænder i dit hår❤️ JEG ER DYBT TAKNEMMELIG❤️ OG KUNDE FOR LIVET!!!
Må også tilføje at jargonen i salonen er super fed, her er mangfoldighed, god humor og bare den vildeste positive energi!
En salon skabt med kærlighed❤️
TAK❤️ fra hjertet❤️
Varmeste anbefalinger herfra🤲🏽👌🏾✔️❤️
Frisør Fifi har en fantastisk sød chef…
Frisør Fifi har en fantastisk sød chef Rosa som har været så tålmodighed og kreativ.. Mit hår er farvet med striber gennem mange år og har ikke kunnet fange den rigtig farve i 4 år, Men Rosa ramte bare plet og kan klart anbefale deres striber i håret, reparationer, og pleje af hår.. De er så venlige, og behagelige og behandlingen bliver lavet med hyggelige sjove samtaler..
jer væk fra dem.der er nogen mand som…
Hold jer væk fra Salon Fifi frisør Herlev.der er nogen mand som arbejde der lyver med pris
Lytter til kunden ❤️
Blev klippet af Sirin som gjorde det helt fantastisk. Hun var rigtig god til at lytte til mine ønsker og tilpasse så det også passede til min hårtype.
Min nye favorit frisør 😍😍😍
Min nye favorit frisør 😍😍😍
Jeg kom derind med helt ødelagt og orange hår! Heldigvis var serrin til at hjælpe mig og jeg fik lavet det flotteste blonde hår 🥰🫶🏻 Ps alle var venlige og snaksalige.
Den fødte hår-arkitekt
Har ALDRIG haft nogen bedre frisør end Sirin - hun er bare fantastisk. Hun kommer gerne med anbefalinger til en frisure, der passer til den enkelte. Hun er den fødte hår-arkitekt og har en fantastisk klippeteknik. Er blevet klippet hos hende de sidste ti år og vil blive ved med at følge hende, uanset hvor hun arbejder.
Desuden er Sirin ALTID smilende og glad - af hjertet TAK for dig.
Hår klipning
Han hjalp mig meget med sin viden og erfaring, og Cihan udførte et meget professionelt stykke arbejde, jeg er meget tilfreds.
Fik klippet mit hår af søde Shirin som…
Fik klippet mit hår af søde Shirin som rettede håret fra en tidligere klipning. Hun er enormt behagelig og dygtig og lyttede til mine ønsker! Kan varmt anbefale hende😍
Har fået farvet hår hos Salon Fifi 2…
Har fået farvet hår hos Salon Fifi 2 gange af Sirin og hun er så dygtig og professionel og virkelig sødt og imødekommende personale. Har kun haft gode oplevelser🤩
Jeg bookede tid og kunne komme ind…
Jeg bookede tid og kunne komme ind samme dag. Hvor jeg blev modtaget med et smil. Jeg fik klippet hår af Sirin, hun er super dygtig og jeg fik klippet mit hår lige som jeg ville have det, og meget bedere. Det var en god og hyggelig oplevelse, som jeg vil anbefale videre.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg sku gjort det. Salon fifi i Herlev fortjener absolut ingen stjerner, som i overhovedet ikke.
Jeg kom derind med sådan et langt og flot krøllet hår og blev lovet en flot karamel hårfarve, men der blev afbleget så meget i mit hår at det blev til ginger. Ikke det ønskede hårfarve !! Ikke nok med at jeg ikke fik min ønskede hårfarve, så var ejeren Nurgul på ingen måde imødekommende. Jeg har aldrig sat mine ben derind igen og jeg vil stærkt anbefale folk at ikke bruge sine penge hos dem. De ‘spiller’ professionelle, men er fuldstændig amatører. De har på ingen måde styr på at blande hårfarve. Det er virkelig helt hen i vejret! Altså en frisør i Alanya har mere styr på sine sager end hvad de har i Salon fifi.
Mit hår er så meget ødelagt at det konstant skal klippes.
Få jeres eventuelle aftaler på skrift
Få jeres eventuelle aftaler på skrift. Havde en mundtlig aftale og havde betalt på forhånd og blev pludselig opkrævet det dobbelte. Indehaveren opførte sig helt vanvittigt, truede med at "køre sag på mig", løj om aftale og tidsforbrug og råbte og skreg, mens salonen var fyldt med kunder - hendes egen ansatte måtte dæmpe hende - kommer der aldrig mere og anbefaler alle at holde sig væk
Kan anbefales 👍bliver klippet af Sirin…
Kan anbefales 👍bliver klippet af Sirin og hun er meget dygtig. Prisen er også super fin. 😁
Skuffende oplevelse
Vi bestilte en tid hos fifi salon i Herlev til min 11-årige søn, og vi aftalte på forhånd, at det ville koste 180 kr til barn. Da klipningen var færdig, blev jeg pludselig opkrævet 250 kr. Frisørens begrundelse var, at min søn havde langt hår – men det blev aldrig nævnt før eller under klipningen. Det føles uprofessionelt og uærligt at ændre prisen bagefter uden varsel. Jeg betalte, men det bliver desværre ikke til et genbesøg.
Ejeren var desværre ikke imødekommende, hvilket gjorde oplevelsen ubehagelig.
Altid en super go service og dygtige…
Altid en super go service og dygtige frisører.. Cihan er så dygtig👍
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Sirin er den frisør der har rettet mine fejl fr den forrige frisør. Hun har gjort mit hår lige igen. Og super rar stemning inde i butikken
Anbefaler salon fifi
Altid god modtagelse rar stemning. Jeg går fast hos Sirin som er meget dygtig erfaren og omhyggelig.
De er gode til både farve klip men også hårstyling og de bruger gode produkter.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.