Jeg havde en fantastisk oplevelse i Sandwichen. Jeg blev betjent af en meget smilende og flink medarbejder. Hun havde mørkt hår, mørke øjne og hun var meget hjælpsom overfor sin kollega, som havde bru... Ver más
La empresa ha respondido
Super gode sandwich kylling/bacon - tun - pastasalat altid friske råvarer og brødet er lækker sprød. Kan varmt anbefale dette sted. Fast kunde igennem flere år. :-)
La empresa ha respondido
Jeg har en virksomhed i nærheden og har gennem årene brugt Sandwichen meget - det er blevet mindre med tiden, ligesom indholdet af sandwich og salater. Tidligere var det lidt en wow-oplevelse med i... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg ELSKER Sandwichen. Hvorfor? Fordi deres kylling bacon er en sikker vinder og fordi deres smoothies (især den grønne) smager fantastisk. De kender mig efter hånden nede i butikken, men det gør... Ver más
Hos Sandwichen har vi en passion for lækker, hjemmelavet mad lavet fra bunden. Vi er først og fremmest kendt for vores smagfulde sandwiches, men vores menu omfatter også friskbagte boller, pastasalater, grønne salater, tærter, hjemmebagte kager, smoothies, frugt og meget mere. Fra dressinger til ribbensteg – hos os er alle retter tilberedt med friske råvarer og stor omhu. Vi færdigbager brødet selv hver dag, og vores salater samt grøntsager leveres friske direkte fra vores faste frugt- og grøntleverandør. Med ugentlige indkøb tilpasser vi os markedet, så vi altid kan tilbyde det bedste og nyeste til vores kunder. Vores specialitet er levering til virksomheder og institutioner, herunder kontorer, sportsklubber, foreninger og arrangementer som receptioner og møder. Med vores sunde og fleksible koncept tilbyder vi løsninger til enhver smag og ethvert behov. Vi har fokus på høj kvalitet, kundeservice og hygiejne. Når du vælger Sandwichen, kan du forvente en personlig og professionel oplevelse – vi sørger for, at du føler dig velkommen og hurtigt får den bedste service og mad af højeste kvalitet.
Skanderborgvej 185, 8260, Aarhus, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lækre nylavede sandwich med gode og friske råvarer. præcis levering.
Super lækre sandwich med lige den rette mængde af kød og grønt og alt er totalt frisk.
Mine bedste anbefalinger👍

Sandwichen er tilbage!
Jeg savner de gamle pasta salater (mørk og lys), den nye er lidt for vandet (i hvert fald til min smag), ville være super hvis der var lys/mørk endnu i hvert fald. :)

Respuesta de Sandwichen
Nem online bestilling. Klar som aftalt og rigtig lækre sandwich

Respuesta de Sandwichen
Super god sandwich og imødekommende personale :)

Respuesta de Sandwichen
Elsker deres smoothies! Fik en greenbooster i går med protein og den kan anbefales.

Respuesta de Sandwichen
Tak for lækker mad og fantastisk service! 😁👌🏻
Klart en 5-stjernet herfra!

Respuesta de Sandwichen
Så god mad… Elsker især deres kylling bacon med groft brød.

Respuesta de Sandwichen
Verdensklasse sandwich, frisk brød, masser af frisk sprød salat og fyld. Og så bliver man mæt, det findes ikke bedre...

Respuesta de Sandwichen
Utrolig lækker og sprød sandwich med masser lækkert fyld, sød, venlig og imødekommende personale. En ren fornøjelse.

Respuesta de Sandwichen
Dejlige smagfulde sandwiches lavet af lækre friske råvarer. Betjeningen er som altid hurtig og i orden . Bare en god butik

Respuesta de Sandwichen
Hej jeg synes flutes er blevet lidt små og bestemt ikke billigere og så er det træls man går ind for at købe et flutes og så forstår de slet ikke en
så vælger jeg sgu at gå igen
det er ellers sjovt jeg kommet der i mange år. Men nu er det sjældent og kun i nødstilfælde
synd for sådan en forretning der har lagt der i så mange år at sætte det over styr er synd….

Respuesta de Sandwichen
Dejlige friske råvarer og maden var klar på aftalt tidspunkt 👍

Respuesta de Sandwichen
Stod ved døren og ventet på de åbnet, var nummer 2 kunde og så havde de ikke så de kunne lave smootis 😤😡😤😡 min mand fik en sandwich som der næsten ingen dressing er i. Ta for en dårlig oplevelse.

En sandwich med 90% grøn salat. Hvor var det andet fyld

Respuesta de Sandwichen
Har igennem flere år handlet ved Sandwichen.
Har aldrig fået så dårlig sandwich, meget tør, meget salat, næsten ingen kylling og bacon. Pastasalaten var uspiselig. Jeg køber aldrig der igen.

Respuesta de Sandwichen
Jeg har igen haft en dårlig madoplevelse, tørt brød, brændt bacon og vandet dressing. Derudover var den meget lille, jeg har brugt stedet gennem mange år, men det stopper desværre nu

Respuesta de Sandwichen
Más información sobre otros tipos de reseñas.