De kleding van Sasmode is hartstikke leuk. Er is enorm veel variatie, lange broeken, kuit broeken, jeans, comfy pakken, tops met lange mouw, korte mouw, hemdjes, ballon tops, teveel om op te noeme... Ver más
Sasmode Een geweldige service bestellen online en binnen 2 a 3 dagen binnen. Goede kwaliteit en mooie prijzen voor een ieder oud en jong.Ook de markt in S'hertogenbos is de moeite waard om daar een... Ver más
Altijd mooi afgewerkte kleding van Sas en mooie materialen. Ik heb al vele malen besteld en het is me nog nooit tegengevallen. De vermelde afmetingen zijn juist waardoor de pasvorm prima is. Het aanbo... Ver más
Perfecte pasvorm,leuke kleurtjes en motieven en vooral modieus en voor alle gelegenheden van casual tot chique. Makkelijk voor in het koffer de ballonshirts, strijken is verleden tijd. Kreukt niet... Ver más
Ha contestado el 20% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Leuke kleding van Sas
Ben een beetje verslaafd aan de kleding van Sasmode. Het is betaalbaar zit lekker. Krijg dikwijls complimenten op mijn werk. Vandaag besteld morgen in huis. Als je Sas app krijg je altijd bericht terug. Dus alles bij elkaar genomen een dikke 10
De kleding is zoals op de foto en de…
De kleding is zoals op de foto en de maat is ook prima.
Heb al n aantal keren iets besteld en…
Heb al n aantal keren iets besteld en dan krijg je alles netjes op tijd en goed geleverd,maten kloppen zoals er staat goede prijs kwaliteits verhouding kortom ik ben altijd zeer tevreden
Bestelling is snel geleverd
Bestelling is snel geleverd, mooie kwaliteit en prijsverhouding.
De jogjeans zitten heerlijk.
Ik heb inmiddels vijf kleuren.
Ook verschillende shirts, allemaal van goede kwaliteit.
De pakketjes zijn goed verpakt maten…
De pakketjes zijn goed verpakt maten kloppen ook altijd en snelle bezorging gewoon toppie
Wat je ziet, is wat je krijg
Wat een leuke kleding hebben ze hier,
Je bekijkt de pagina's met veel plezier.
Er is altijd iets wel iets voor je bij,
En van de prijs wordt je ook nogeens blij.
De omschrijving klopt en is goed,
Ja bij Sas weten ze hoe het moet.
Geweldig!
Heel veel leuke shirts en broeken voor een hele betaalbare prijs! En heel vaak weer geweldige nieuwe items in het assortiment!
Een super goede service en goede…
Een super goede service en goede kwaliteit voor weinig kun je er vrouwelijk uit zien
Sasmode heeft hele leuke kleding tegen…
Sasmode heeft hele leuke kleding tegen een goede prijs. Vooral de travelingstof is geweldig, wassen ophangen, laten drogen en aantrekken. Geen strijkwas. Heerlijk. Veel keuze, veel kleuren, blijft goed in de was. Heb er al vaker besteld, en zal niet de laatste keer zijn geweest.
Het is goede kwaliteit kleding voor iedereen betaal baar.👍
Het is goede kwaliteit kleding. Niet duur. Past/zit goed. Goeie foto’s op de site.
Als er iets niet goed is, dan word dat snel af gehandeld.
Snelle verzending!
Snelle verzending!
De kleding zit heerlijk, ben er erg blij mee.
Dit was niet de eerste keer dat ik hier iets besteld heb en zal ook zeker niet de laatste keer zijn.
Ben zeer tevreden!
Een tevreden klant…
Ik ben heel tevreden met sasmode ze hebben mooie producten die ook goed blijven na vaak dragen en wassen het is betaalbaar en de levering is erg snel,
Snel iets leuks nodig voor een feestje bestel vandaag bij sasmode en overmorgen heeft u het in huis.
Zeer snelle bezorging
Top webwinkel
Fijne web winkel en voor een klein prijsje. Volop keuze en maat voering is prima
Zoveel mooie kleding en super snel…
Zoveel mooie kleding en super snel geleverd. Mijn hele kleding kast hangt vol met sas mode...:-))
Wat ik besteld heb zit goed .leuke…
Wat ik besteld heb zit goed .leuke vrolijke kleuren . Snelle levering. Super.
Heel fijne site Sasmode.
Ik bestel al een paar jaar bij sasmode en ben met alles wat jullie hebben heel tevreden. Het materiaal is heel prettig te dragen en heel mooi. Heb je een klacht wordt het heel goed afgehandeld en je krijgt direct een nieuw artikel. Blijf zeker bij jullie bestellen en zeg het ook tegen anderen om dat ook te doen.
Gr. Marianne
Más información sobre otros tipos de reseñas.