Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Door PostNL duurde het langer voordat ik de cadeaubon ontving. Hij kwam helaas niet op tijd. Gelukkig heeft de klantenservice me alsnog voorzien van een digitale cadeaubon, waardoor ik toch een cade... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Door ziekte van mijn echtgenote konden we helaas niet naar de sauna. Uiteindelijk besloten om wel te gaan maar dan zonder saunabezoek. Door deze omstandigheden was de bon net één maand verlopen maar w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Niet bezorgde kaart vergoed! Na het niet ontvangen van de door mij gekochte welnesskaart, die achteraf door een ander onderschept en al ingewisseld was, kreeg ik na enig mailcontact een nieuwe bon. W... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Enig minpuntje is dat er bij de fysiek variant zonder doosje staat dat deze gratis is en er vervolgens zelfs bij het besteden van €240,- op 1 cadeaubon toch ve... Ver más

La empresa ha respondido

4. Sauna
  5. Tienda de saunas

Sobre Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

Escrito por la empresa

Sauna & Wellness Cadeaukaart is het ultieme cadeau voor iedereen die ontspanning en wellness hoog in het vaandel heeft staan. Met deze cadeaukaart geef je niet zomaar een geschenk, maar een onvergetelijke wellnessbeleving vol rust, comfort en verwennerij. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, moederdag, kerstcadeau of gewoon een moment van zelfzorg, met de Sauna & Wellness Cadeaukaart geef je een welverdiende ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

De cadeaukaart is in te wisselen bij een uitgebreid netwerk van luxe sauna’s, wellnesscentra en spa’s door heel Nederland. Van sfeervolle dagresorts met diverse sauna’s en zwembaden tot exclusieve beautybehandelingen en ontspannende massages – de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen ontvangers hun eigen ideale wellnessdag samenstellen, helemaal afgestemd op hun wensen en behoeften.

De Sauna & Wellness Cadeaukaart is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar, wat het geven van een bijzonder cadeau eenvoudig en flexibel maakt. De kaart heeft een ruime geldigheidsduur en is zonder vaste beperkingen te gebruiken, zodat de ontvanger op het moment dat het hem of haar het beste uitkomt, kan genieten van een ontspannende wellnesservaring.

Onze visie is om mensen te helpen ontspannen, opladen en tijd voor zichzelf te nemen in een wereld die vaak druk en stressvol is. Wellness draagt bij aan een gezonde balans tussen lichaam en geest, en dat is precies wat wij met de Sauna & Wellness Cadeaukaart willen faciliteren. Kwaliteit, veelzijdigheid en klanttevredenheid staan bij ons centraal.

Geef het cadeau van ontspanning en welzijn met Saunawellness Cadeaukaart – relaxt om te geven, nog relaxter om te krijgen.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

797 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 84% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

204 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Snelle service

26 de octubre de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle service.

We zorgen er graag voor dat je cadeaubon snel en zonder gedoe wordt geleverd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, doen wat ze zeggen.

25 de octubre de 2025

Beste John,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.

We doen er altijd ons best voor om alles soepel en gemakkelijk te laten verlopen.

Vlotte service

Vlotte service

21 de octubre de 2025

Beste Frank,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de service vlot vond!

Nog niks ontvangen

20 de octubre de 2025

Beste Jean,

Bedankt voor je review. Vervelend dat de levering vertraagd is.

PostNL hanteert vijf werkdagen voor de bezorging, morgen zou de vijfde werkdag zijn.

Mocht de bestelling morgen nog niet zijn bezorgd, neem dan contact met ons op, dan sturen we de bestelling kosteloos opnieuw.

Makkelijk te bestellen.

Makkelijk te bestellen.
Goede srevice

18 de octubre de 2025

Hallo,

Fijn dat je het makkelijk vond om te bestellen en dat je tevreden bent met onze service!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niet geleverd op de aangevraagde dag.

Niet geleverd op de aangevraagde dag.

11 de octubre de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Vervelend dat je bestelling niet op de aangevraagde dag is geleverd, dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses daarvoor.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering. Prima gegaan.

10 de octubre de 2025

Hallo,

Fijn om te horen dat de levering snel en prima is verlopen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geregeld on line en tijdig bezorgd.

Snel geregeld on line en tijdig bezorgd.

8 de octubre de 2025

Hallo Nanny,

Fijn om te horen dat alles snel online geregeld werd en tijdig is bezorgd!

Niets ontvangen!

Kaart aangekomen op 18 oktober, met kadokaart.
Op aangegeven datum 14 okt: geen ontvangst

14 de octubre de 2025

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Vervelend te vernemen dat je bestelling was vertraagd. Wij hebben de bestelling op tijd verzonden, maar voor de levering zijn we afhankelijk van PostNL , waardoor het soms wat langer kan duren dan normaal.

We hopen dat je alsnog veel plezier zult beleven aan je cadeaubon!

keurig toptijd geleverd

11 de octubre de 2025

Beste Anja,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering keurig en op tijd is verlopen. We doen er alles aan om bestellingen snel en correct bij onze klanten te bezorgen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leuke positie tekst

30 de septiembre de 2025

Beste Harru,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de cadeaubon leuk vindt en dat de tekst je aanspreekt!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verlopen cadeaukaart 1 of 2 jaar?

Zojuist een reactie ontvangen over mijn verlopen cadeaukaart. De cadeaukaart van euro 50,00 was net verlopen, na één jaar. En niet zoals in de reactie door sauna welness cadeaukaart na 2 jaar. Heb ik nu toch recht om de cadeaukaart te kunnen gebruiken?

10 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Beste Natalie,

Bedankt voor je review. De cadeaukaarten die vanaf 2022 zijn geactiveerd, zijn inderdaad 2 jaar geldig. Alle cadeaukaarten van vóór die tijd hadden een geldigheidsduur van 1 jaar. Als jouw kaart dus maar 1 jaar geldig was, gaat het om een oudere kaart van vóór 2022.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn pakketje was kwijt geraakt in de post, dus heb gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen. (Oude pakket is geblokkeerd)
Heel fijn geholpen

29 de septiembre de 2025

Hallo,

Wat goed om te horen dat het snel is opgelost en dat je zo fijn bent geholpen! Jammer van het zoekgeraakte pakket, maar fijn dat alles netjes in orde is gebracht.

Nog niet ontvangen

Nog niet ontvangen

28 de septiembre de 2025

Beste Benine,

Bedankt voor je review. Vervelend dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Ik heb je even een mailtje gestuurd om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De cadeaubon is na vier werkdagen nog…

De cadeaubon is na vier werkdagen nog steeds niet binnen. Kijk dus uit met het aangeven van de levertijd want helaas heb ik toch een ander cadeau op het laatste moment moeten kopen.

5 de octubre de 2025

Hallo Michiel,

Wat jammer om te horen dat de cadeaubon niet op tijd is aangekomen en dat je daardoor een ander cadeau moest regelen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bedankt dat je dit deelt, we begrijpen je teleurstelling en nemen je feedback mee om onze levertijd duidelijker te communiceren.

Als je een coulance wilt ontvangen, stuur gerust een mailtje naar onze klantenservice.

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je bestelling nog niet is aangekomen. We zijn helaas afhankelijk van onze bezorging en soms kan het iets langer duren dan normaal.

Ik raad je aan nog even af te wachten. Mocht de bestelling morgen niet geleverd zijn, dan kunnen we deze eventueel opnieuw verzenden. Als de bestelling inmiddels wel binnen is, wensen we je veel plezier met je cadeau!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Duurde lang voordat de kaart er was

Duurde lang voordat de kaart er was. 4 werkdagen

27 de septiembre de 2025

Hallo,

Vervelend dat het zo lang heeft geduurd voordat je de kaart ontving. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Bedankt dat je dit aangeeft, we nemen het mee om onze levering met PostNL te verbeteren.

Ben nog niet geweest

Ben nog niet geweest

26 de septiembre de 2025

Hallo Marinus,

Hopelijk wordt het een heerlijke ervaring zodra je gaat!

Was n kadootje

24 de septiembre de 2025

Hallo,

Wat leuk dat je het cadeau hebt gekregen!

(verzonden via e-mail)

8 consejos para escribir buenas reseñas.