Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Door PostNL duurde het langer voordat ik de cadeaubon ontving. Hij kwam helaas niet op tijd. Gelukkig heeft de klantenservice me alsnog voorzien van een digitale cadeaubon, waardoor ik toch een cade... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Door ziekte van mijn echtgenote konden we helaas niet naar de sauna. Uiteindelijk besloten om wel te gaan maar dan zonder saunabezoek. Door deze omstandigheden was de bon net één maand verlopen maar w... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Niet bezorgde kaart vergoed! Na het niet ontvangen van de door mij gekochte welnesskaart, die achteraf door een ander onderschept en al ingewisseld was, kreeg ik na enig mailcontact een nieuwe bon. W... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Enig minpuntje is dat er bij de fysiek variant zonder doosje staat dat deze gratis is en er vervolgens zelfs bij het besteden van €240,- op 1 cadeaubon toch ve... Ver más

La empresa ha respondido

4. Sauna
  5. Tienda de saunas

Sobre Nationale Sauna & Wellness Cadeaukaart

Escrito por la empresa

Sauna & Wellness Cadeaukaart is het ultieme cadeau voor iedereen die ontspanning en wellness hoog in het vaandel heeft staan. Met deze cadeaukaart geef je niet zomaar een geschenk, maar een onvergetelijke wellnessbeleving vol rust, comfort en verwennerij. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, moederdag, kerstcadeau of gewoon een moment van zelfzorg, met de Sauna & Wellness Cadeaukaart geef je een welverdiende ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

De cadeaukaart is in te wisselen bij een uitgebreid netwerk van luxe sauna’s, wellnesscentra en spa’s door heel Nederland. Van sfeervolle dagresorts met diverse sauna’s en zwembaden tot exclusieve beautybehandelingen en ontspannende massages – de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen ontvangers hun eigen ideale wellnessdag samenstellen, helemaal afgestemd op hun wensen en behoeften.

De Sauna & Wellness Cadeaukaart is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar, wat het geven van een bijzonder cadeau eenvoudig en flexibel maakt. De kaart heeft een ruime geldigheidsduur en is zonder vaste beperkingen te gebruiken, zodat de ontvanger op het moment dat het hem of haar het beste uitkomt, kan genieten van een ontspannende wellnesservaring.

Onze visie is om mensen te helpen ontspannen, opladen en tijd voor zichzelf te nemen in een wereld die vaak druk en stressvol is. Wellness draagt bij aan een gezonde balans tussen lichaam en geest, en dat is precies wat wij met de Sauna & Wellness Cadeaukaart willen faciliteren. Kwaliteit, veelzijdigheid en klanttevredenheid staan bij ons centraal.

Geef het cadeau van ontspanning en welzijn met Saunawellness Cadeaukaart – relaxt om te geven, nog relaxter om te krijgen.

Medio

TrustScore: 3.5 sobre 5

797 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 84% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

204 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Eerste Bestelde kaart niet aangekomen

Eerste Bestelde kaart niet aangekomen
Contact met bedrijf en er is een nieuwe kaart verzonden met de mededeling dat als de
Eerste kaart toch nog mocht komen die gedeactiveerd is. Prima opgelost.

31 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle response op vragen!

Vanwege drukte bij de bezorger waren de cadeau bonnen met dan een week onderweg, maar door de snelle response en toezeggingen ik heb altijd vertrouwen gehad in een goede afloop.

9 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hoezo verloopt een bon waarvoor betaald is?

Wij hadden een cadeaubon gehad van deze organisatie.
Toen wij eraan toe kwamen bleek die verlopen te zijn.
Hoezo, er is voor betaald en geld verloopt toch ook niet?
Op de (mis)koop toe werd 20 E korting aangeboden bij besteding van 100 E aan hotel.
Een schandelijke gang van zaken vinden wij.

12 de enero de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meedenken in een oplossing.

Zo vlak voor de kerst is het maar de vraag of het cadeau op tijd binnen is. Ik kreeg een attente mail of de cadeaukaart al binnen was en ze stuurde een bijlage mee om een leuk alternatief te geven mocht de kaart nog niet binnen zijn.

24 de diciembre de 2025

Weinig servicegericht

Weinig servicegericht. Let goed op, want als je cadeau wil geven dan komt jouw naam boven de voucher te staan. Ipv zoeken naar oplossing, verwezen ze gelijk naar de voorwaarden dat je niet kan herroepen.

18 de diciembre de 2025

8 consejos para escribir buenas reseñas.