1. Tienda de accesorios para automóviles

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Forkert telefonnummer og adresse

4,2

Muy bueno

4,2

1 opinión en los últimos 12 meses

Comprobamos las opiniones

De er meget professionelle

Scania Fredericia blev kaldt ud til container terminalen i Fredericia , da en af vores biler ikke kunne komme i gear ..

Mekaniker Dennis kom med en lærling , og fiksede det mega hurtigt , KÆMPE ROS TIL DENNIS OG CO , DENNIS VAR MEGA PROFESSIONEL, Det er virkelig en god mekaniker , som ved hvad han gør , behagelig at snakke med , informerede mig om forløbet .. og en lille time senere var vi kørende igen 👌👌👌👌
Hilsen Agro trucks trading

31 de julio de 2026

Har fået super god service og…

Har fået super god service og rådgivning af Scania Frederikssund i forbindelse med VDO nøgle/ Tachograf udlæsning der drillede lidt. Virkelig høflige og hjælpsomme begge gange jeg var der.

28 de agosto de 2025

Super god virksomhed

Super god virksomhed, finder gode løsninger og tager hurtigt bilerne ind når der er problemer med dem :) Vi bruger mest Randers afdelingen, og der er altid god service og brede smil :)

30 de mayo de 2024

Det er ikke første gang at jeg er nød…

Det er ikke første gang at jeg er nød til at rose alle Jer i Ishøj :-) En udbrændt lift motor med tilhørende brændte ledninger og olie slanger :-( bilen kom ned ved 11 tiden
og var klar omkring kl. 16 ( SUPER SERVICE SOM ALTID :-D jeg sender altid vores lastbiler derned uanset mærket. mvh Kim - Cphtransport

1 de septiembre de 2023

Scania bamber bridge very poor experience

Scania bamber bridge, very poor experience.

Do not trust them at all. Here with works lorry.. if it was mine , trade and standards would be coming here.

Made to feel unwelcome, because here on warranty. Milking it. Feeling it is a planned thing by scania themselves also incompetent management or fitters .? Sending me out worse than when I came in. In noisy driver room. Not impressed at all. Scania head office need to come down here. Shame on you. Cant wait to get out of here 3 hours and counting for a basic problem... absolute joke.

17 de junio de 2021

¿Es ésta tu empresa?