Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købt 4 x loftlamper mandag morgen og fik dem leveret til døren allerede tirsdag morgen. En af lamperne var desværre defekt, men et hurtigt opkald med en medarbejder ved navn Kenneth, og problemet er l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte en 2D-lampe, som desværre ikke passede i stedet for den gamle. Leveringen tog dog mindre end 24 timer, supporten var yderst høflig, og jeg modtog min refusion dagen efter, jeg sendte lampen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service! Skulle bestille tre underskabsarmaturer, men var i tvivl omkring stik m.m. Dette fik jeg udførlig hjælp til over telefonen, hvor de både sendte billeder af produktet, så jeg ku... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Simpelthen en af de bedste online købsoplevelser, jeg nogensinde har haft. Købte syv forskellige varer, hvoraf ikke alle var lige standard lagervare, men Scanlys' sortiment dækkede alle mine behov, og... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de iluminación

Escrito por la empresa

ScanLys.dk er stiftet af en af Danmarks største forhandlere af lyskilder med over 14 års erfaring. Vi har sæde i Toreby L, og tilbyder LED-lyskilder fra bl.a. Osram og Philips.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,9

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Levering af belysning

Super hurtig levering og god service.

Klart anbefales

9 de agosto de 2023

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse og ikke mindst din anbefaling. Det sætter vi stor pris på.

Hurtig og korrekt betjening

Hurtig og korrekt betjening
Skrøbelige varer var godt indpakket

9 de agosto de 2023

Hej Mona,

Tak for din anmeldelse (og de 5 stjerner).
Vi forsøger så godt som muligt at sørge for, at indholdet af pakken kommer intakt frem. Så det er jeg glad for at høre, at det også gjorde denne gang :-)

Hurtig og rigtig levering

7 de agosto de 2023

Hej Lars,

Det er altid godt at høre, at leveringen forløb som forventet.
Tak for de 5 stjerner - de er værdsat!

Fantastisk pris

Jeg skulle bruge nogle specielle LED pærer.. Markedsprisen lå på disse pærer på 50-60 kr. stk. Her fandt jeg dem til 27,- Det er jo helt vildt! Man bliver virkelig malket på den dårlige måde, hvis man ikke ser sig for. ScanLys leverede mine 10 pærer hurtigt og til aftalt pris. Jeg kommer igen (som man siger).

6 de agosto de 2023

Super produkt

Super produkt, hurtig levering 👍🏻😁

6 de agosto de 2023

Hej Michael,

Jeg er glad for at høre, at pakken er kommet hurtigt frem, og at indholdet også er i orden :-) Tak for dine 5 stjerner.

SUPER SERVICE....

Jeg bestilte 10 x 2 pak ens LED pærer... Der kom 8 af en slags og 2 af en anden slags, mailer til dem for at få rettet op på fejlen. Modtager en opringning med en kæmpe undskyldning, de vil kigge på det og vende tilbage. Der går ca 1 time så ringer de tilbage, fejlen er opstået fordi Phillips har samme stregkode på begge pakninger ( Hvilket jeg kan bekræfte da jeg tjekkede det)
Igen undskylder de... De har nu afsendt nye pakker af den rigtige slags, samt en gratis returlabel.
Det kalder jeg super service, derfor får de også 5 stjerner, for det var faktisk ikke deres fejl.
Tusinde tak til Henrik, sikke et service gen.

13 de julio de 2023

Perfekt

Perfekt. Lige hvad jeg havde brug for til en god pris. Nem side, hurtig levering. Har ikke en finger at sætte på denne handel.

3 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og god service

Hurtig levering og god service. Jeg havde bestilt et dashcam hos dem, og efterfølgende fandt jeg ud af, at jeg kunne have sparet 20% på mit første køb, hvis jeg havde tilmeldt mig deres nyhedsbrev.
Det var jeg naturligvis lidt træt af, så jeg ringede til dem for at høre, om jeg kunne nå at stoppe min ordre, men den var allerede sendt afsted. Det var dog intet problem, da de var super flinke og tilbød mig, at refundere de 20% for mit køb i stedet.
Jeg vil helt sikkert handle der igen!

2 de julio de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super hurtig behandling

26 de junio de 2023

Hej Kurt,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med forløbet i forbindelse med dit køb.

Hilsen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service. Hurtig levering.

4 de junio de 2023

Hej Nalaka,

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og taget dig tid til at anmelde os. Det sætter vi stor pris på - og så oven i købet 5 stjerner.

Mange hilsner,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forkert varebetegnelse

ScanLys har forkert varebetegnelse i kataloget, og opdager ikke fejlen inden afsendelsen. De retter dog fejlen, da jeg gør opmærksom på det efter modtagelsen af forkert vare. Det giver jo en del besvær, derfor kun en stjerne.

6 de mayo de 2023

Hej Kim,

Vi er kede af, at vi ikke var opmærksomme på den pågældende vare inden, at den blev sat på webshoppen og sendt afsted til dig.

På trods af forløbet er jeg dog alligevel glad for, at vi kunne finde en løsning.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg søgte efter en en erstatning for en…

Jeg søgte efter en en erstatning for en undgået GU10 pære og havde svært ved at finde en, men jeg fik fat i en meget kompetent medarbejder fra Skanlys som kunne hjælpe. Efter montering af pære fra Skanlys kan jeg ikke se forskel i forhold til øvrige belysning.

13 de abril de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.