Scharwarma Design Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvaliteten er på niveau med Dürümbar, Kösem og Dürüm Symfoni! Lækre, bløde t-shirts i høj kvalitet og en levering der slår Justeat med længder. Alt i alt, tøj der stiller sulten. Folk omkring... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og nem og overskuelige hjemmeside. Det er en ægte iværksætter som står bag! Han imødekommer sine kunders ønsker. Min lillebror ønskede sig nogle produkter fra Scharwarma Design i j... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Med et par dages forsinkelse ankom Der - det jeg vil betegne som - en Temu tshirt med et ellers udemærket tryk. T-shirten tjener formålet og fik det ønskede smil med på vejen af modtageren. Ov... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Købte Kebab Sports sættet med polo og grønne shorts. Jeg er lidt skuffet over kvaliteten. Det virker som om, man har valgt den billigste leverandør (ligesom med Kebab sandalerne der ganske enkelt var... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa de calle

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Scharwarma Design sælger flotte ting med durum-ruller og andre KEBAB relaterede ting. Eating kebab since 1983!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dårlig kvalitet

Købte Kebab Sports sættet med polo og grønne shorts.
Jeg er lidt skuffet over kvaliteten. Det virker som om, man har valgt den billigste leverandør (ligesom med Kebab sandalerne der ganske enkelt var noget billigt l..t, der gik i stykker efter 2 uger). Specielt polo’en er billigt lavet og mister lidt formen, når den bliver vasket..

6 de agosto de 2021
Opinión espontánea
Logotipo de Scharwarma Design

Respuesta de Scharwarma Design

Hej Thomas, vi er kede af, at hører du har haft en dårlig kebab-oplevelse.

Men hvis dine tøfler gik i stykker efter 2 uger, så sender man bare en mail og så finder vi ud af at man enten får pengene retur eller får et par nye tøfler. De første batch af vores tøfler var i ret ringe kvalitet, det står vi indenfor, men for 3 år siden har vi fået ny leverandør, som er i meget højere kvalitet.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig badetøffel

Elendig badetøffel, den svupper med luft og egentlig larmer ret meget.. top belastende egentlig

28 de mayo de 2021
Logotipo de Scharwarma Design

Respuesta de Scharwarma Design

Hej Jesper,
har du overvejet at skrive en klage til os og eventuelt få en ny tøffel, inden du begynder at brokke dig online?

Bare skriv en mail, så finder vi ud af det.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.