Kvaliteten er på niveau med Dürümbar, Kösem og Dürüm Symfoni! Lækre, bløde t-shirts i høj kvalitet og en levering der slår Justeat med længder. Alt i alt, tøj der stiller sulten. Folk omkring... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hurtig levering og nem og overskuelige hjemmeside. Det er en ægte iværksætter som står bag! Han imødekommer sine kunders ønsker. Min lillebror ønskede sig nogle produkter fra Scharwarma Design i j... Ver más
Med et par dages forsinkelse ankom Der - det jeg vil betegne som - en Temu tshirt med et ellers udemærket tryk. T-shirten tjener formålet og fik det ønskede smil med på vejen af modtageren. Ov... Ver más
La empresa ha respondido
Købte Kebab Sports sættet med polo og grønne shorts. Jeg er lidt skuffet over kvaliteten. Det virker som om, man har valgt den billigste leverandør (ligesom med Kebab sandalerne der ganske enkelt var... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Scharwarma Design sælger flotte ting med durum-ruller og andre KEBAB relaterede ting. Eating kebab since 1983!
Información de contacto
Egilsgade 5, 2 sal TV, 2300, København S , Dinamarca
- scharwarma@gmail.dk
- www.scharwarma.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Ejeren mailede ligefrem for at høre
Ejeren mailede ligefrem for at høre, om det kunne være rigtigt, at jeg havde bestilt sort sokker, når de bestilte sandaler var hvide - og det var jo en fejl, så den fik han rettet på forhånd. Meget sød og venlig betjening.
Fino Bambino
Hurtig levering og god service
Hurtig levering og god service. Kan klart anbefales
Hjemmeside ikke opdateret i forhold til…
Hjemmeside ikke opdateret i forhold til lagersaldo.
Tilfreds kunde
Fine varer og god service.
Jeg er en meget tilfreds kunde.
Super god og hurtig service og…
Super god og hurtig service og hummoristisk sprog :)
Lyn hurtig levering
Hurtig og herlig betjening:)
Jævnt tilfreds
Sindssyg service, hurtig levering, lækkert kvalitet tøj. Lidt dyrt dog. Men kan helt klart anbefale!
Fremragende design, super service og hurtig levering.
fantastisk support, hurtig fragt og gode produkter
fantastisk support, hurtig fragt og gode produkter. Generelt konge site plus fede designs
Hurtig levering og fantastisk kvalitet
Hurtig levering og fantastisk kvalitet. No regrets
Byens hurtigste kebab!
Jeg skal og kan kun gå i kebab tøfler resten af mit liv og det skal Shawarma Design nok sørge for!
Fin levering og seje badesandaler
Jeg er tilfreds med produkterne
Jeg er tilfreds med produkterne, men har to gange oplevet at ligtheren ikke var på lager, så i stedet har jeg fået et par strømper med (elsker dem heldigvis). Det er god service at I tilbyder noget andet, men jeg får ingen info om at lighteren ikke er på lager, og I giver mig ikke noget valg, I sender bare strømperne.
La experiencia Trustpilot