'Betaal direct bij aanmelden en je wordt snel geholpen' ... niet dus. Na twee weken wel de factuur ontvangen, maar de gelijk meegestuurde convenant daar was nog geen reactie op. Dan maar bellen om t... Ver más
La empresa ha respondido
Slechte communicatie, zeer traag in verwerking. Ongeïnteresseerd in client. Zakelijk en onzinnig hard. Nog wat vervelende eigenschappen tijdens telefoon conversaties. Uiteindelijk de scheiding geregel... Ver más
La empresa ha respondido
Teurlings staat goed aangeschreven en de prijs is aantrekkelijk. In de praktijk blijkt de snelheid en medewerking erg tegen te vallen. Er worden continu fouten gemaakt, maar die worden op een zeer ar... Ver más
Información proporcionada por diversas fuentes externas
| Scheiden.nl was formerly known as Echtscheiding-online.nl |
Willemsparkweg 193, 1071 HA , Amsterdam
ik vond de communicatie erg prettig. Vond het wel heel veel werk om dit allemaal zelf op schrift te zetten. Het zou fijn zijn als je bepaalde punten zou kunnen volgen. dat je bijvoorbeeld meer voorbeeldteksten zou kunnen downloaden. Verzer ben ik zeer tevreden
Voldoen 100 procent aan verwachtingen op basis van informatie website.
Goed .
Hulp waar nodig gekregen.
Binnen twee maanden officieel gescheiden.
De regeling van echtscheiding via dit advocatenkantoor is zeer aan te bevelen , geen poespas en snel resultaat voor een vooraf afgesproken betaalbaar bedrag.
Enig minpunt bij ons was dat ons dossier per ongeluk ergens op een stapel of kast terechtkwam waar het niet thuishoorde. Kleine 4 weken na afgifte van ons dossier heb ik gebeld voor de status. Het dossier bleek even zoek te zijn. Na even zoeken is het dossier gevonden. Na excuses die wij hebben aanvaard werd de scheiding snel en deskundig geregeld. Wij wisten weinig over de scheidingsproces.Teurlings & Ellens Advocaten heeft ons voorzien van alle benodigde informatie. Binnen 4 weken was de scheiding rond. Die vertraging die wij eerst opliepen was vervelend maar geen ramp.
via een vriend die eerder gescheiden was via Teurlings (en tevreden) ook ingeschreven. Alles is duidelijk. Je krijgt een convenant en ouderschapsplan welke je met eigen woorden kan omschrijven. Het is best veel werk om het zelf goed te doen maar je krijgt een terugkoppeling met op en aanmerken. Omdat we het financieel beter zelf konden doen dan een advocaat á € xxx per uur toch hier voor gekozen. Je krijgt zeer snelle reactie op eventuele vragen. Al met al zeer tevreden en mocht je overal samen uit kunnen komen dan is dit zeker een (goedkope) aanrader!
Teurlings & Ellens advocaten is aan te bevelen aan anderen,
zij werken netjes en snel , ik ben er zeer tevreden over.
Het honorarium is ook netjes te noemen
In het begin zag ik er erg tegenop om het allemaal zelf te regelen maar met de hulp van teurlings&ellens kwam het toch nog goed.
snel, duidelijk,ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen
Persoonlijk ben ik uiterst tevreden over de samenwerking ! Ik zou geen negatief punt kunnen benoemen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.