Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

9 maanden geleden vijverplantenpakket aangeschaft. Helaas, nu in het voorjaar blijkt, ondanks de zachte winter, diverse planten hebben het niet gehaald. Een mailtje gestuurd om de situatie uit t... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

We hadden zuurstofplanten gekocht. Deze waren na een paar maanden verdwenen. Dit gereclameerd. Kregen snel een mail terug met goed advies en nieuwe zuurstofplanten. Ik zou schonevijver zeker aan beve... Ver más

Información sobre la empresa

1. Animales y mascotas

Escrito por la empresa

Voor al uw vijver onderhoudsproducten, veilige biologische producten tegen draadalg en groen water in de vijver, veel goede vijverinformatie en helder advies. Ook voor zwemvijvers en koivijvers.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele positieve ervaring met Schone…

Hele positieve ervaring met Schone Vijver. Een product voor de vijver was niet geleverd wat 100% de fout was van de bezorger. Schone Vijver sprong direct in actie en stuurde het product nog een keer. Nadat de eerste bestelling alsnog geleverd werd, mochten wij de extra oxyboost gratis houden. Top klantenservice!! Barbara S.

5 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Al vele jaren super happy met jullie producten!

Al vele jaren super happy met jullie producten (o.a. oxyboost en ALG verbeteraar). Zeer belangrijk voor ons dat het op natuurlijke basis is omdat er door onze honden en nandoes dagelijks uit de vijver gedronken wordt!
We gebruiken geen pompen en filters om het water schoon te houden maar laten gewoon de natuur en deze producten het werk doen en hebben daardoor het hele jaar door een schone vijver! Perfect, en ook bedankt voor de perfecte service als er vragen zijn!

18 de marzo de 2026

Aanrader voor de zwemvijver

Gebruik al een aantal jaren de ALG-Vijververbeteraar en de Oxy-Boost van Schonevijver voor mijn zwemvijver.
Ieder seizoen met uitstekend resultaat en geen algen meer!
Ook bij specifiekere vragen zijn ze erg vlot en vakkundig.

1 de julio de 2025

directe communicatie en opvolging

directe communicatie en opvolging, uitgebreide wateranalyse, feedback en detectie van de oorzaak van mijn probleem en bijbehorend actie plan, ook telefonisch gecontacteerd voor overleg om alle stappen te overlopen, (constructie van de filter en vijver etc), top service en echte vakmensen betreft opbouw en onderhoud van vijvers, alle producten zijn ook veilig en natuurlijk.

26 de mayo de 2025

Mandjes met zuurstofplanten

Mijn vissen trokken steeds de zuurstofplanten los wanneer ik ze zelf geplant had. Daarom bij Schone Vijver eens een paar kant en klare mandjes besteld. Supermooie planten gekregen, en ze sloegen goed aan. De vissen komen er nog wel aan maar krijgen ze er niet uit getrokken. Inmiddels al een paar keer extra planten besteld en iedere keer snel geleverd en top service. Ook altijd snel antwoord via de mail. Ik kan deze webshop van harte aanbevelen!

30 de agosto de 2024

aanrader

aanrader! top advies via mail. duidelijke begrijpbare taal op de site, ideaal voor beginners zoals ik! en vooral heel klantgericht!! top advies via mail. duidelijke begrijpbare taal op de site, ideaal voor beginners zoals ik! geven goeie raad via mail

10 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pakketten gekocht, betaald maar beschadigd

Pakketten gekocht en betaald, zeer snel bericht gekregen over levering. Alleen stelde Post.nl de levering een dag uit (niet de fout van de leverancier). Na levering bleken 4 van de 8 mandjes gebroken, planten waren intact, manden kapot). Verbolgen mail gestuurd (ik dacht nooit reactie te krijgen), maar.... er zijn nieuwe mandjes onderweg. WAT EEN SERVICE

10 de marzo de 2023
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.