Información sobre la empresa

1. Consultor de salud

Escrito por la empresa

Over ScootOne Bij ScootOne helpen wij mensen in Nederland en Spanje met mobiliteitsoplossingen die bijdragen aan meer vrijheid en zelfstandigheid. Ons assortiment bestaat uit onder andere scootmobielen, elektrische scooters en aanverwante mobiliteitsproducten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij geloven in persoonlijk contact, eerlijk advies en het leveren van een oplossing die aansluit bij de wensen en situatie van iedere klant. Van het eerste advies tot de aflevering en service achteraf streven wij naar een klantgerichte aanpak. Wij begrijpen dat een aankoop op het gebied van mobiliteit een belangrijke beslissing is. Daarom staan wij open voor zowel positieve als kritische feedback. Reviews helpen ons om onze dienstverlening continu te verbeteren. Heeft u vragen of ervaart u een probleem? Neem dan gerust rechtstreeks contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om samen tot een passende oplossing te komen. Namens het team van ScootOne bedanken wij u voor het vertrouwen .

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,0

Todas las opiniones

6 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Duidelijk

Goede uitleg gekregen. Ik had alleem graag nog iets meer voorbeelden gezien.

5 de agosto de 2026

Respuesta de Scootone

Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u de uitleg als prettig heeft ervaren. We nemen uw opmerking over het tonen van meer voorbeelden zeker mee. We wensen u vooral veel plezier en comfortabele kilometers met uw nieuwe On Four!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een scootmobiel voor mijn schoonmoeder…

Een scootmobiel voor mijn schoonmoeder aangeschaft.

Laagste prijs van het internet.

Daarnaast ook nog eens bekwame, vriendelijke en snelle service

13 de agosto de 2026

Respuesta de Scootone

Wat fijn om te lezen! Juist de combinatie van een scherpe prijs en goede begeleiding vinden we belangrijk. Mooi dat u onze service als vriendelijk, vakkundig en snel heeft ervaren. We wensen uw schoonmoeder vooral heel veel comfortabele en veilige kilometers met haar nieuwe scootmobiel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Contact gehad met scootone voor een…

Contact gehad met scootone voor een scootmobiel aan te schaffen , nette keurige uitleg tijdens een proefrit , kon meerdere modellen testen aan huis . Levertijd iets langer dan was afgesproken . Ben zeer tevreden .echt een aanrader

12 de agosto de 2026

Respuesta de Scootone

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u de uitleg en de proefrit aan huis als prettig heeft ervaren en dat u meerdere modellen rustig heeft kunnen testen. Jammer dat de levertijd iets langer was dan afgesproken, maar des te fijner dat u uiteindelijk zeer tevreden bent. Wij wensen u heel veel veilige en plezierige kilometers met uw scootmobiel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mijn moeder een nieuwe scootmobiel…

Voor mijn moeder een nieuwe scootmobiel gekocht en binnen een week al geleverd.
De bezorger nam ruim de tijd om mijn moeder alles uit te leggen. Kan alleen maar zeggen top service van ScootOne 👍🏻

12 de agosto de 2026

Respuesta de Scootone

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de scootmobiel zo snel geleverd kon worden en dat onze bezorger ruim de tijd heeft genomen om alles goed aan uw moeder uit te leggen. Daar doen we het voor! Wij wensen uw moeder heel veel veilige en plezierige kilometers met haar nieuwe scootmobiel. 👍🏻

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Nog aan het orienteren

Nog aan het orienteren. Eerste indruk is goed, allen miste ik nog wat informatie op de website.

18 de junio de 2026

Respuesta de Scootone

Bedankt voor uw review en uw eerste indruk! Fijn om te horen dat deze positief is. We nemen uw opmerking over de informatie op onze website zeker mee en blijven deze verder aanvullen en verbeteren. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, dan helpen we u uiteraard graag verder.

Super goed geholpen

Super goed geholpen! Fijne service.

7 de agosto de 2026

Respuesta de Scootone

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en tevreden bent over onze service. We wensen u heel veel veilige en plezierige kilometers toe met uw nieuwe Dike brommobiel. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar. Veel rijplezier!

8 consejos para escribir buenas reseñas.