Super Dæk Service - Slagelse Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Skovsøvej 4, 4200 Slagelse, Region Sjælland, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service hos SDS, hvor jeg både har været i Ringsted og Slagelse afdeling. Der bliver altid taget godt hånd om ens sag og behjælpig

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superdæk Slagelse!!! Jeg vil gerne rose Niklas fra Superdæk Slagelse, fantastisk oplevelse da jeg på skideren med min vvs bil sidst på dagen. Han blev længere så jeg kunne komme ud at køre igen, sa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at bestille tid, venlig modtagelse da jeg afleverede bilen. Imens min bil fik air con service i en lille times tid, nød jeg 2 kopper kaffe i solen udenfor. Service besøget blev afsluttet på be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt og godt arbejde, mekanikeren fandt fejl SDS var ansvarlig for ved sidste hjulskifte, hjulbolt der var skruet skævt på, og havde ødelagt gevindet på både bolt og møtrik, udskiftet uden beregnin... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles
  2. Tienda de neumáticos

Escrito por la empresa

Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter, og vi arbejder hver dag for at være branchens bedste. Med mere end 70 afdelinger fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Vi sælger og monterer dæk og fælge, udstødning, støddæmpere, bremser samt udfører olieskift, serviceeftersyn, styretøjsudmåling og andet mekanisk arbejde på person- og varevogne. Derudover tilbyder Super Dæk Service dæk- og fælgmontering på busser, traktorer og andre erhvervskøretøjer. Hos Super Dæk er du super godt dækket! Vi er nemlig meget mere end dæk. Vi hjælper med alt fra service til reparationer, så du kun behøver at køre ét sted hen, når din bil skal på værksted. Vi monterer udelukkende reservedele af OE-kvalitet, og yder derfor altid tre års garanti på disse. OE betyder for dig som kunde, at du er sikret samme kvalitet som de original-monterede sliddele fra bilfabrikanterne. Vi har Danmarks bedste 24/7/365 Breakdown Service med mere end 70 GPS-styrede enheder på vejene, hjælper vi hver dag erhvervet og landbruget med at undgå dyrebar nedetid. Vi ved nemlig, at tid koster penge, og derfor sørger vi for at være hurtigt fremme, så du kan komme hurtigt videre. Uanset hvor – uanset hvornår. Vi gearer op med Bosch Car Service Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste. Hos Super Dæk Service vil vi gerne have branchens gladeste kunder. Vi vil altid have kvalitet, vækst og udvikling som en naturlig del af målsætningen og vi ønsker at tilbyde kunderne den bedste service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi samler med andre ord på tilfredse kunder, og skulle vores service ikke leve op til dine forventninger, vil vi meget gerne høre fra dig.

Super Dæk Service - vi vil være branchens bedste

Escrito por la empresa

Vi holder Danmark køreklar!
Hos Super Dæk Service vil vi gerne have branchens gladeste kunder. Super Dæk Service vil altid have kvalitet, vækst og udvikling som en naturlig del af målsætningen og vi ønsker at tilbyde kunderne den bedste service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi er ligeledes kvalitetskontrolleret af FDM kvalitetskontrol.

Kvalitet med garanti

3 års garanti på kvalitetsreservedele

3 års garanti på kvalitetsreservedele
Vi giver altid tre års garanti på vores kvalitetsreservedele, samt to års reklamationsret på det udførte arbejde.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8174 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Alt godt og hurtigt

Alt godt og hurtigt

30 de abril de 2026

Kære Leif

Tusind tak for din positive anmeldelse på Trustpilot og fordi du har taget dig tiden til at anmelde os.
Vi elsker glade kunder og er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i en af vores afdelinger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

fik skiftet vinterdæk på bil og…

fik skiftet vinterdæk på bil og campingvogn kom før tid, men kom t il med det samme, god kaffemaskine i venteværelset, venlig betjening.

13 de abril de 2026

Kære Palle

Tusind tak fordi du tog dig tiden til at anmelde din oplevelse. Vi elsker at give vores kunder en god service og oplevelse i vores afdelinger.

Altid god service

Altid god service, og en kop kakao mens man venter

15 de abril de 2026

Kære Birgitte

Synstjek og syn

Synstjek og syn - ingen unødvendige reparationer.

10 de abril de 2026

Kære Henrik

Tusind tak for din feedback. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at anmelde vores virksomhed.
Vores medarbejder går hver dag på arbejde for at give vores kunder den bedste oplevelse, og det er vi glade for at høre er tilfældet.

God beliggenhed

Gode mekaniker gode mennesker og bii til rådighed

7 de abril de 2026

Kære Steen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en god atmosfære mellem kunder og…

Altid en god atmosfære mellem kunder og medarbejdere. Pænt og rent værksted.
Dygtige mekanikere, kommet igennem flere år, kan kun anbefales.
Godt venteværelse med kaffeautomat.

30 de marzo de 2026

Kære Bent

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god services og med et smil på…

Virkelig god services og med et smil på læben

20 de marzo de 2026

Kære Mille

Ærlighed

Venlige medarbejdere

12 de marzo de 2026

Kære Bodil

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne levere en 5-stjernet oplevelse i en af vores afdelinger.
Vi vil bestræbe os på fortsat at give dig den bedst mulige service fremadrettet.

Alt fungerede som planlagt

Alt fungerede som planlagt. God oplevelse.

16 de marzo de 2026

Kære Jan

Super god service.

Super god service.

13 de marzo de 2026

Kære Preben

Super godt arbejde

Super godt arbejde. Flinke medarbejder. Synes bare når man har en tid kl 8. så er det skidt bilen først kommer på liften kl 8.25. Så forsinket kan man vil ikke være fra morgenstunden af. Det er derfor den sidste stjerne mangler. Har desværre prøvet det et par gange snart

6 de marzo de 2026

Kære Kunde

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pris er fuldstændig hen i vejret

Pris er fuldstændig hen i vejret, men flinke folk

6 de marzo de 2026

Hej Tom,

Vi beklager meget din oplevelse af prisen. God dag.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kontakt og kontor var super

Kontakt og kontor var super, men at de gamle dæk blev sat ind i selve bodelen i vores camper, var ikke ok, og specielt ikke når bagagerummet var gjort klar og tomt!!

2 de marzo de 2026

Hej Michael
Tak for din feedback. Vi sætter pris på, at du har taget dig tiden til at anmelde vores virksomhed. Vi ønsker dig en god dag.
De bedste hilsner, Dzenana, Super Dæk Service.

Hurtigt og høfligt personale

Hurtigt og høfligt personale

5 de marzo de 2026

Hej Kim
Tak fordi du tog dig tiden til at anmelde din oplevelse.
Vi er glade for, at du fik en hurtig betjening.
Vi ønsker oprigtigt at være branchens bedste og have branchens gladeste kunder. Vi ønsker dig en god dag.

De bedste hilsner Dzenana, Super Dæk Service.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Altid god og profesionelle behandling…

Altid god og profesionelle behandling til rimelige priser

27 de febrero de 2026

Hej Hasse
Tak for din positive anmeldelse på Trustpilot og fordi du har taget dig tiden til at anmelde os.

De bedste hilsner Dzenana, Super Dæk Service.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt og fint arbejde god service

Godt og fint arbejde god service, mekaniker limede sn pedal klods på af sig selv

16 de febrero de 2026

Kære Carsten

Valorada con 5 estrellas sobre 5

30 min så var jeg videre :-)

Jeg tabte luft på et hjul og ringede for at få en tid – og jeg kom til med det samme! Super hurtig og effektiv service, og jeg var hurtigt videre igen. Fantastisk oplevelse – kæmpe anbefaling herfra! Wauw!!!

21 de enero de 2026

Kære Henrik

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Var til synskontrol nden 5 januar.

Var til synskontrol nden 5 januar.
De fandt at venstre bagbremse skulle justeres og 4 nye dæk.
Kører så til min egen mekaniker som ud over dette bog finder en defekt manchet, kraftig slør i bærkugle,meget nedslidt bagbremser begge sider samt ingen nummerplade lys(det virkede for øvrigt ikke den 5; januar).
Sds reklamer for at man skal undgå om syn.ved at vælge dem til synskontrol. Det vil jeg fraråde for de finde ikke alle fejl. De e reklamer ellers med at man skal bruge dem for at undgå et omsyn men måske de skal ændre sloganet

5 de enero de 2026
Opinión espontánea

Hej Stefan,

Vi beklager meget, at din synskontrol ikke levede op til dine forventninger. Vi vil undersøge sagen nærmere.

Dårlig service

Når jeg får besked på at et batteriskift vare ca 15-20 min og jeg bare kan komme når det passer mig er det sku ikke i orden processen tager 1:35

20 de enero de 2026

Hej Johnny,

Vi beklager meget, at batteriskiftet tog lidt længere tid. vi vil undersøge sagen nærmere. God dag.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.