Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lad mig ændre det da jeg fik kontakt til Christian og det var noget system der ikke virkede så jeg er glad igen, der var nyt system der gjorde at han ikke fik mine beskeder. Super Dygtige men f... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ganske enkelt god service, hvor man bliver hjulpet på behagelig vis.. både på telefonen samt når de kommer ud med en teknikker

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt et overvågningsanlæg med flere kameraer til. Efter montering hjalp Secubi med installation over telefon. De holder hvad de lover og holder deres aftaler. Servicen finder man ikke bedre andre... Ver más

Información sobre la empresa

1. Instalador de sistemas de seguridad
  2. Tienda de alarmas antirrobo
  3. Televisión por circuito cerrado
  4. Tienda de equipos de seguridad

Escrito por la empresa

Professionel alarm og video­overvågning. SECUBI har Danmarks bedste løsninger inden for alarmsystemer, professionel videoovervågning og adgangskontrol Vi er dedikerede teknikere som sætter en ære i vores udførte arbejde og nørder tekniske løsninger selv i vores fritid. SECUBI har mere end 30 års erfaring indenfor sikkerhedsløsninger til erhverv og private. SECUBI leverer sikringsløsninger med fokus på høj kvalitet, driftsikkerhed og ordentligt håndværk.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,1

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Service helt i top

11 de diciembre de 2025

professionel firma

professionel firma, skræddersyet alarmsystem til ens behov som ikke koster en formue - altid klar på og hjælpe når man ringer ind med et opstående problem

26 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde et problem med min…

Jeg havde et problem med min overvågning og det var en overvågning som var købt et andet sted men jeg fik hjælp til og løse problemet af en meget rumlig medarbejder som fik adgang til min bærbar virkelig god oplevelse

24 de julio de 2020

SUPER Secubi

SUPER Secubi
Har lige haft en top service hjælp.
En meget tålmodig og hjælpsom assistance som gør at jeg varmt kan anbefale Secubi til alle som måtte have brug for hjælp til sikkerheds løsninger i hjemmet

23 de julio de 2020

Kontaktede firmaet om fredagen
Havde besøg af Michael og Lars lige efter weekenden.
Virkelig god service.
Løsnings orienterede udover hvad man kan forvente - venlige, tålmodige og forstående medarbejdere. Har kun positive ord!

2 de junio de 2020

Super service og dedikation

God service og hjælp til at få det helt rigtige system.
Jeg har både købt alarm og kameraløsning hos Secubi nu, og fortyder ikke. Er blevet mødt af hjælpsomme og dedikerede medarbejdere som har hjulpet hele vejen igennem. De har hele tiden forstået de krav jeg stillede og forsøgt at opfylde dem. De har forklaret hvor systemerne måske ikke kan mine specielle krav og ideer, og foreslået løsninger eller alternative måder at gøre tingene på.

24 de mayo de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super Dygtige men for travlt til at…

Super Dygtige men for travlt til at ringe tilbage desværre tros flere mails og telefonopringninger.

22 de mayo de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super professionel leverandør af…

Super professionel leverandør af overvågningssystemer. Arbejder hurtigt og effektivt og udfører arbejde i høj kvalitet til rimelige priser. Kom kl. 07.00 og arbejdede non-stop til kl. 19.30 indtil alt fungerede efter vores ønsker. Vores absolut bedste anbefaling af dette firma.

1 de abril de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top behandling fra start til slut

Vi har fået den bedste behandling man kan få. Lige fra møde, ang. Placering af videokamera. Til de 2 mænd det kom og monteret dem. Der var INGEN ledninger der hænger og dingler nogle steder, samt alt var sat super flot op, og der var ingen ting der lå og flød efter de havede været her. Samt de gav en god oplæring til hvordan det virkede. Så kan kun anbefale dem.

3 de febrero de 2020
Logotipo de SECUBI

Respuesta de SECUBI

Hej Maria

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vores drenge er rigtig glade for at i tog jer tid til at anmelde os!

Vi ser frem til at godt samarbejde i fremtiden :)

Vh
SECUBI Teamet

Super god service

Super god service. Dette er køb 3 og igen er der super god hjælp og vejledning. Ikke sidste gang jeg handler med SECUBI.

Tak for Det..

12 de junio de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

SECUBI har hjulpet vores …

SECUBI har hjulpet vores andelsboligforening med at få monteret et overvågnings system med 7 kameraer og en videoserver.

SECUBI har under hele forløbet været yderst serviceminded og har optrådt meget professionelt.

De var ærlige omkring hvad vi havde brug for og gav os et tilbud, som var skræddersyet til vores forening.

Alle aftaler med SECUBI og deres håndværkere blev overholdt til punkt og prikke og de var hurtige til at hjælpe med de småjusteringer som skulle laves på systemet.

Jeg kan varmt anbefale SECUBI og vi har selv planlagt at bruge dem igen, når vi på et tidspunkt skal udvide vores system.

6 de mayo de 2017

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse
Som erhvervdrivende har jeg igennem flere år haft et samarbejde med Secubi. Min kontaktperson i secubi, Kenneth, har altid haft meget professionel tilgang til opgaverne og har altid løst enhver problemstilling. Deres punktlighed og detaljeorienterede resultater har gjort hver en handel med Secubi til en fornøjelse. Keep up the good work guys.

25 de abril de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Excellent products and support!

EVERY time I need support for setting up or adjusting gear, the SECUBI TEAM make themselves available (even on Sundays) - and they fix what I have broken, or install what I have bought.
Secubi gets my warmest recommendations.
Stefan

1 de marzo de 2015

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.