Información sobre la empresa

1. Viajes y vacaciones

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Sejlfodhotel, fest, Dinerservice, mad ud af huset, nordjylland, storvorde, Smørbrød.,

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse

Vi har holdt konfirmation på Sejlflod Hotel for 2. Gang, og det blev en rigtig dejlig fest.
Fantastisk imødekommende og professionelt personale og rigtig god mad.
Lokalerne kunne godt trænge til en overhaling, men når bordene er dækket så ser der pænt ud.
Dejligt man må sætte sig eget præg på festen, har aldrig fået nej til mine skøre ideer.
Vi kommer meget gerne igen.

11 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

En rigtig god oplevelse.

Vi holdt konfirmation, og havde en rigtig dejlig dag. Rigtig god mad, utroligt sødt personale.
Vi fik endda lov til at pynte op dagen før.
Borddækning var perfekt, og alt var som på den bordplanen jeg havde lavet.
Vi kommer helt sikkert igen.
Hvis jeg skal komme med et minus, så er det parkering, det er lidt træls.
Alt i alt en helt igennem god oplevelse.

12 de mayo de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skulle holde en konfirmation efter 2…

Skulle holde en konfirmation efter 2 års ventetid,så vi glædede os..
Men skuffelsen var stor,da de ikke kunne finde ud af at,dække bord med den bordplan vi havde lavet..Vi måtte skynde os at,få styr på bordplan,bordkort osv 10 min før gæsterne kom..
Vi havde bestilt en kuvertpris til 435 kr så der var drikkevarer ad libitum, indtil kaffen..
Gæsterne bad om at,få øl,sodavand og vin,men der kom ingenting så man måtte selv ud og hente..Konfirmanden fik ingenting og drikke,jeg måtte hente 1 kande cola,der var sat på et andet bord,så han fik lidt at drikke..De hælder billig cola op i kander fremfor at,give folk de flasker de beder om..
Da vi så skulle til at,betale for hver enkelt flaske,så fyldte de et helt bord op med øl og sodavand ,og der var folk tørstige..
En 90 års fødselsdags servering af en ældre herre,der skulle man passe på sit tøj..Han havde ikke styr på noget..
Maden var cafeteria mad..Vi havde glædet os til kro mad,men det var så kedeligt ,og mad fra spand eller plasticindpakning..
Vi havde betalt for chokolade under kaffen,det kom aldrig ind,selvom hotellet påstod at,det havde været inde..De påstod at,vores gæster havde sat det ud i køkkenet pga børnene åd det..Vi snakkede så med vores gæster,og det har aldrig fundet sted..
Vi havde efterfølgende et møde omkring regningen,og de gav også lidt afslag,efter en træls diskussion..De tager ikke ansvar for
deres måde at,føre forretning på..Man føler sig snydt og løjet for..
Da jeg har hørt flere historier om hotellet, fra noget personale ,der har arbejdet der,fortæller de, lignende historier som det jeg lige har beskrevet. Trist da vi gerne ville støtte et lokalt firma,at vores fest så blev ødelagt på flere parametre..

19 de septiembre de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Her fået leveret store flotte…

Her fået leveret store flotte stjerneskud utallige gange, spist stegt flæsk med kartofler og persillesovs, har holdt flere fester på Sejlflod Hotel og har altid være godt tilfreds.

12 de agosto de 2019
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Endnu en gang en skuffende og pinlig oplevelse!

Endnu engang har Sejlflod Hotel opnået at servere usmageligt mad.
Jeg har nu for anden gang været til bryllup med mad fra Sejlflod Hotel. Første gang blev festen holdt på hotellet og servicen er, som man nu kan forvente af et sted med den standard - ufaglært, men sødt og venligt personale.
Maden derimod er skandaløs! Og det til trods for en kuvertpris på ca. 350 kr.
Forretten var denne gang kyllingesalat (læs: icebergsalat, 4 stk. tør kylling - uden smag selvfølgelig, lidt færdiglavede croutoner, en sherrytomat og lidt dressing. Brøddet var billigt hvidt standard flute uden smag).
Hovedretten skulle have været kalv stegt som vildt med dertilhørende garniture. Stegen var totalt gennemstegt (læs: grå) men smagte og lugtede af fersk blod, kartoflerne var glaskartofler der var varmet, så de var helt bløde og svampede indeni og saucen var skilt - således at vand lå for sig selv og mel/kulør lå for sig selv - igen fuldstændig blottet for smag og hele selskabet måtte ty til rigeligt salt/ peber for at få bare en smule smag frem.
Desserten smagte ok - men der er nu også grænser for hvor meget man kan ødelægge en færdigkøbt is og en færdigkøbt chokoladekage - anretningen var ikke noget at skrive hjem om - på noget tidspunkt.
Min anmeldelse er ikke skrevet ud fra personlig skuffelse - men fordi det nu igen har været en skandale at bestille mad fra Sejlflod Hotel. Det er synd for de mennesker der bestiller mad til deres gæster med ønske om en god aften - og som så i stedet får mad, der er grænsende til det uspiselige! Det er synd, at de på Sejlflod Hotel ikke sætter en ære i at levere rigtig mad og ikke blot mad fra glas/ spand/ dåse etc. Men mest af alt er det synd, at Sejlflod Hotel ikke har så meget selverkendelse, at de sænker priserne til noget der ligger under motorvejsbistro-niveau... for selv Monarch laver bedre mad end det her!

10 de junio de 2014

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.