Skulle holde en konfirmation efter 2…
Skulle holde en konfirmation efter 2 års ventetid,så vi glædede os..
Men skuffelsen var stor,da de ikke kunne finde ud af at,dække bord med den bordplan vi havde lavet..Vi måtte skynde os at,få styr på bordplan,bordkort osv 10 min før gæsterne kom..
Vi havde bestilt en kuvertpris til 435 kr så der var drikkevarer ad libitum, indtil kaffen..
Gæsterne bad om at,få øl,sodavand og vin,men der kom ingenting så man måtte selv ud og hente..Konfirmanden fik ingenting og drikke,jeg måtte hente 1 kande cola,der var sat på et andet bord,så han fik lidt at drikke..De hælder billig cola op i kander fremfor at,give folk de flasker de beder om..
Da vi så skulle til at,betale for hver enkelt flaske,så fyldte de et helt bord op med øl og sodavand ,og der var folk tørstige..
En 90 års fødselsdags servering af en ældre herre,der skulle man passe på sit tøj..Han havde ikke styr på noget..
Maden var cafeteria mad..Vi havde glædet os til kro mad,men det var så kedeligt ,og mad fra spand eller plasticindpakning..
Vi havde betalt for chokolade under kaffen,det kom aldrig ind,selvom hotellet påstod at,det havde været inde..De påstod at,vores gæster havde sat det ud i køkkenet pga børnene åd det..Vi snakkede så med vores gæster,og det har aldrig fundet sted..
Vi havde efterfølgende et møde omkring regningen,og de gav også lidt afslag,efter en træls diskussion..De tager ikke ansvar for
deres måde at,føre forretning på..Man føler sig snydt og løjet for..
Da jeg har hørt flere historier om hotellet, fra noget personale ,der har arbejdet der,fortæller de, lignende historier som det jeg lige har beskrevet. Trist da vi gerne ville støtte et lokalt firma,at vores fest så blev ødelagt på flere parametre..
19 de septiembre de 2021
Opinión espontánea