- Fontanero
- Proveedor de tuberías
- Tienda de insumos para plomería / fontanería
- Servicio de desecho de aguas residuales
- Planta de tratamiento de aguas negras
SEKOR — czyszczenie kanalizacji WUKO, monitoring CCTV, naprawy bezwykopowe | Wrocław i Dolny Śląsk 24/7 SEKOR od 2015 roku świadczy kompleksowe usługi wodno‑kanalizacyjne dla klientów indywidualnych, wspólnot mieszkaniowych, gastronomii oraz przemysłu. Nasze mobilne ekipy pogotowia WOD‑KAN docierają na miejsce awarii zazwyczaj w ciągu 45–60 minut, oferując hydrodynamiczne czyszczenie kanalizacji WUKO (ciśnienie do 400 bar), ekspresowe udrażnianie pionów i przyłączy, a także wideo‑inspekcję HD z raportem PDF zgodnym z PN‑EN 13508‑2. Dzięki temu klient otrzymuje natychmiastową diagnozę stanu rur, wizualny dowód wykonanej pracy i klarowne zalecenia serwisowe. Stosujemy techniki bezwykopowe, takie jak pakery i rękawy epoksydowe, co pozwala naprawić pęknięcia lub nieszczelności bez kucia posadzek i rozkopów na posesji. Serwisujemy również przepompownie ścieków, przeprowadzamy harmonogramowe czyszczenie separatorów tłuszczu zgodnie z wymogami WIOŚ oraz realizujemy abonamentową konserwację prewencyjną sieci sanitarnej dla firm i instytucji. Cały proces „Zero stresu” obejmuje bezpłatną wstępną wycenę, gwarancję ceny przed rozpoczęciem prac, cyfrowy raport „przed i po” oraz wsparcie posprzedażowe w formie zaleceń eksploatacyjnych. Pracujemy wyłącznie wodą – bez agresywnej chemii – a odpady przekazujemy do certyfikowanych instalacji odzysku, dbając o środowisko i bezpieczeństwo użytkowników. Wszystkie usługi są objęte pisemną gwarancją i ubezpieczeniem OC. Szukasz profesjonalnego czyszczenia kanalizacji, udrażniania rur, monitoringu CCTV lub naprawy bezwykopowej we Wrocławiu? Skontaktuj się: tel. 530 033 230, kontakt@sekor.com.pl lub www.sekor.com.pl. Przywrócimy drożność Twojej instalacji szybko, skutecznie i bezpiecznie, o każdej porze dnia i nocy.
Haliny Halskiej 14, 52-129, Wrocław, Polonia
- +48530 033 230
- kontakt@sekor.com.pl
- www.sekor.com.pl
Ninguna opinión
Esta empresa todavía no ha recibido opiniones.