Select Verhuizers EINDHOVEN  Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We were happy with the services of Select Verhuizers. The communication was good, the moving process went smooth, according to the plan. We needed more packing boxes and the company without hesitati... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Select Verhuizers heeft me meerdere malen verhuisd en altijd verwonderd. Alles is bespreekbaar, geen verrassingen, harde werkers, zorgvuldig en mee denken tijdens de verhuizing. Onder leiding van Pepi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een goed verhuisbedrijf! Pepijn en zijn team hebben ontzettend hard gewerkt! Nette mensen en alles perfect geregeld! Kon echt niet beter!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij zijn gisteren ( 25 augustus 2021) verhuisd met select verhuizers Mo, Quamo en Ibo. Geassisteerd door Ronaldo die de lift bezorgde en bestuurde. Ze hebben keihard gewerkt om onze spullen naar ons... Ver más

Información sobre la empresa

1. Viajes y vacaciones

Escrito por la empresa

Select Verhuizers voor particuliere en zakelijke verhuizingen!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De verhuizers van select verhuizers

De verhuizers van select verhuizers; hebben onze verhuizing perfect verzorgd, ze hebben alles netjes in en uitgepakt en in elkaar gezet.
Wij waren dan ook zeer tevreden als we ooit weer gaan verhuizen zullen wij zeker weer een beroep op select verhuizers doen.

12 de noviembre de 2018

Aanrader!!

Mijn verhuizing is naar tevredenheid verlopen, nette en zeer aardige jongens. Mocht ik nogmaals gaan verhuizen zal ik zeker weer gebruik van jullie maken.

26 de junio de 2018

Een perfecte verhuizing gehad

Een goed adviesgesprek gehad en zijn zeker hun beloftes na gekomen
Een perfecte verhuizing gehad met goede hulp van de select verhuizers
Alles is heel goed verlopen
Zijn erg vriendelijke jongens die overal aandenken

20 de junio de 2018

De perfecte partner!

Wij werken regelmatig samen met Select verhuizingen voor het afleveren van onze badkamers. Door tijdgebrek kunnen we dit niet altijd zelf doen en met Select hebben we daarin de perfecte partner gevonden. De jongens van Select verhuizingen hebben veel ervaring en brengen netjes alles van A naar B. En dat is met veel breekbare spullen zoals douchedeuren etc. niet altijd gemakkelijk! Ga zo door jongens en hopelijk volgen er nog veel mooie samenwerkingen!

29 de mayo de 2018

Uitstekende verhuizing!

Select verhuizers raad ik iedereen aan omdat, wij zo fijn zijn geholpen!
Communicatie erg fijn, afspraken worden nagekomen en ze denken ook nog eens mee in de mogelijkheden die er zijn.
Deze heren werken hard en zijn erg vriendelijk!
Bedankt mannen!

28 de mayo de 2018
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.