Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kundeservice som lige ville tjekker om jeg skulle have 24 sæt. Filtsko Tiger Bunddel da hvert sæt indeholdt 4 stk bunddele. Nej så kundeservice rettede ordren til 6 stk, og ændrede betal... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt giver et solidt og tillidsvækkende indtryk. Smidig odreafgivelse. Hurtig levering. God kommunikation og grundig indpakning. Kendte overhovedet ikke firmaet. Det var en simpel handel, et par Lamper... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kundeservice hvor jeg var efterladt med fuld tillid og tryghed over en ordre der først ville blive leveret 10 uger senere, da det var en bestillingsvarer. Ekstra positivt blev jeg da min varer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi oplevede en rigtig fin balance fra sælger mellem vejledning og fremvisning, samt ro til selv at prøve møblerne. Generelt meget venlige og servicemindede. En stor butik med møbler i mange prisklass... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de colchones
  3. Tienda de decoración e interiorismo
  4. Tienda de mobiliario para jardín
  5. Tienda de iluminación

Escrito por la empresa

Hos SELTA møbler i Viborg finder du Jyllands største udvalg til boligen. Møbler, brugskunst, lamper, senge og tæpper. Køb online med store besparelser.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ufatteligt dårlig kundeservice!

Selta har udbedret fejlen, dog var det svært at få kontakt og ekstrem lang ventetid, men der kom en ny del til sofaen med lidt besvær.
Den flaske rødvin vi blev lovet fra butikken har vi dog ikke set endnu ;)

Ufatteligt dårlig kundeservice!
Min mors sofa gik i stykker efter almindelig brug, og Selta svarer ikke på trods af flere opkald og mails der også indeholder konkrete billeder.
Sofaen er utrolig velholdt og brugt rigtig nænsomt, men ingen svar, og en sofa der synker sammen og ikke kan bruges.
Det er værd at have i sin overvejelse når man køber dyre møbler hos Selta…….

15 de enero de 2024
Opinión espontánea
Logotipo de Selta

Respuesta de Selta

Hej Maria
Vi kan ikke finde den reklamation du skriver om.
Vi er bestemt interesseret i at tage hånd om denne sag. Så vil du kontakte os på tlf 86627200 og tale med Susanne.
Eller send mail til mail@selta.dk
Susanne
SELTA

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.