Rigtig god oplevelse hos ShapeUp. Jeg købte en siddepude og nogle elastikker, og alt spillede bare. Bestillingen var nem, pakken kom hurtigt, og produkterne var præcis som beskrevet. Det, der gjorde i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har for nylig købt en siddepude og tilhørende pumpe. Jeg har problemer med min ryg og kan normalt ikke sidde på en spisestue- eller kontorstol (bøje hofteleddet 90 grader) i ret lang tid uden at... Ver más
Jeg modtog mine varer hurtigt. Dog manglede der en lille ting i pakken, men da jeg gjorde dem opmærksom herpå, blev fejlen hurtigt rettet og kompenseret for. Og så er Steen nok den hyggeligste kund... Ver más
Jeg synes produktet er rigtig god kvalitet og der er lang garanti, mine børn er vilde med luft puderne. og begyndte straks at lege med dem. Havde bestildt en i rød og en i blå, der kom dog to røde,... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Egsagervej 12 st., 8230, Åbyhøj, Dinamarca
- kundeservice@shapeup.dk
- www.shapeup.dk
køb af træningselastikker
bestilte mandag middag havde varen tirsdag i postkassen fuld tilfredshed
Super tilfreds
Nemt at bestille og rette vare ankom 2 dage efter - jeg er en meget tilfreds kunde.
Super service... Så tilfreds!!! :)
Ikke sidste gang jeg handler her!!
Super service.
Nem bestilling, god feedback og hurtig levering. Topklasse...
Bestilling/køb gik glat. Det bestilte blev leveret hurtigt . Kan anbefales at købe hos Shapeup.dk
Hurtig levering, fin pris
Nem at finde ud af hjemmesiden, alt gik efter bogen. tak for det ;-)
Virkelig god service!
Bestilte en BOSU til julegave og fik den leveret meget hurtigt. Der var desværre en fejl så den måtte byttes. Jeg havde allerede smidt kassen ud så kunne ikke sende den tilbage i den originale kasse. Men det var intet problem. Fik fik bare først tilsendt en ny, og så kunne jeg pakke den gamle ned i den nye kasse.
Det var virkelig dejlig service og jeg vil helt sikker igen bruge Shapeup.dk når jeg skal bruge andet trænings udstyr..
En lille dims, der reddede mig
Jeg bestilte en prop til min træningsbold (det kan man ikke finde mange steder på nettet, og slet ikke uden at betale en stor sum for porto), og det har reddet min bold fra at blive kasseret. Så jeg er glad, og miljøet er glad!
Total fed service.
Bestilte hulahop ringe til armene +et elastik bånd til træning, og sørme om det ikke allerede kom dagen efter, det er da total god service..
Hurtig levering og gode priser
Er fuldt ud tilfreds med mit køb hos Shapeup.dk! Virkelig hurtigt levering af min bestilling som var fremme allerede næste dag!
Varen var helt som beskrevet og til ganske god pris!
Alt perfekt herfra og jeg vil bestemt købe her igen!
God kundebetjening
Fantastisk hurtig service. Bestilte få dage før jul, og allerede 4 minutter efter afsendt bestilling, var min ordre behandlet, og jeg havde en personlig mail i min inbox, med oplysning om, at min pakke nok skulle nå frem inden jul.
Virkelig god service
Super hurtig betjening. Jeg skulle bytte en vare og allerede inden at denne var afhentet blev den nye vare afsendt.
Har ingen forbehold ved at anbefale Shapeup til andre!
Proff.
Aftalen overholdes, levering sker som forventet, varen er den kvalitet, der er omtalt i brochure - alt helt OK.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.