Min søn kastede voldsomt op et par timer efter 3-4 skefulde grød - som jeg kan se, at andre også har oplevet. Måtte have fat i lægen, fordi han blev så rød i hovedet. Er virkelig ked af, at jeg blev... Ver más
La empresa ha respondido
Synes nu egentlig grøden virker okay.. men min piges mave kan simpelthen ikke klare det. Synes konsistensen bliver ret lækker - kan ikke genkende “tapetklister” herhjemme, dog ender det i mega forsto... Ver más
La empresa ha respondido
Her skal jeg ikke gå på kompromis. Jeg kan få økologi, simple produkter der stadig er lynhurtige at tilberede og det er en gave i overgangen fra mælk til fast føde. Med barn nr. 1 var det meget dyrt,... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har kun oplevet fantastisk og hurtig service ved Woodland Wonders. Jeg købte en babynest og babysengetøj og der fulgte flere pakker figenstænger med i pakken, som mine store børn har nydt godt a... Ver más
Woodland Wonders Organic er dedikeret til at tilbyde økologiske convenience-kvalitetsprodukter til både babyer og småbørn. Det perfekte valg til forældre, der værdsætter rene, økologiske og nærende fødevarer. Vores produkter er fyldt med smag og struktur, hvilket gør dem til et fremragende valg for at støtte børns udvikling. Samtidig er de designet til at være enkle og tidsbesparende at anvende, så travle forældre kan tilberede sunde måltider på nemmeste vis. Vores sortiment inkluderer en bred vifte af fødevarer, der er nøje udvalgt for deres naturlige ingredienser og ernæringsmæssige værdi. Vi tror på at tilbyde det bedste fra naturen til din lille, så hvert måltid er en oplevelse fyldt med farve, smag og næring. Udover vores fødevareprodukter tilbyder Woodland Wonders også et udvalg af tilbehør til babyer, som legetøj, sengetøj og plejeprodukter. Vores legetøj er designet til at stimulere dit barns sanser og fremme læring gennem leg, mens vores sengetøj sikrer en tryg og komfortabel søvn. Vores plejeprodukter er skabt med omtanke for dit barns sarte hud, ved hjælp af blide og naturlige ingredienser. Hos Woodland Wonders Organic stræber vi efter at gøre forældreskabet lidt lettere ved at tilbyde kvalitetsprodukter, der understøtter sundhed og trivsel for de mindste medlemmer af familien. 👶🏼🥄🌿
Over Hadstenvej 82, 8370, Hadsten, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lækker og mættende grød, som min søn elsker
Min søn på 5 mdr ELSKER secret forrest og Early sunrise
Min datter, som nu er 3,5 år elskede også secret forrest da hun spiste grød.
Ingen dårlige oplevelser overhovedet 😊

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Vi har kun god anbefaling at give.
Vi har brugt flere produkter og er rigtige glade for det. Det er lækkert og bliver hurtigt leveret. Der er altid ekstra ting som figen stænger og skeer med når vi køber større mængder.

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Skån jeres børn. Og lad vær med at tage chancen..
Min datter på 5 måneder havde voldsomt stråle opkast efter “early sunrise” og “secret forest” 1-2 timer efter indtag. Havde jeg ikke hørt hende gurgle inde i stuen, var hun blevet kvalt i sit eget bræk..

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Hurtig levring, og super lækkert grød, og ikke mindst nemt!
Kan klart anbefales!

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Lige til døren, mega dejligt og lækre produkter.
Glæder mig til at købe hos jer igen.

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Jeg er lidt forvirret over hvordan jeg skal rate.
Min søn på 5 måneder kastede op efter at have fået grød (sunrise og early morning). Vi troede at det kunne have noget at gøre med hans allergi (mælk og æg), derfor kontaktede vi firmaet.
De tog vores henvendelse seriøst, og udover at have fået pengene retur, har de informeret os om at de har testet deres grød, hvilket var en rigtig god service. (Årsagen til opkast er dog ikke fundet)

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Min søn har nu fået grød og mos herfra i en måned og han elsker det 🤩
Konsistens er kun klistret hvis ikke man blander det ordentligt op 🤦♀️
Jeg har bestemt tænkt mig at blive ved med at købe grød og mos herfra 👌

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Fandt et stykke plastik i en pose grødblanding, først efter næsten en uge fik jeg en beklagelig mail, og har intet hørt i forhold til kompensation.

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Vi har kun oplevet positivt med woodland wonders grød, vores søn har fået det til morgenmad hver dag i 2 måneder og han elsker det. Vi har aldrig oplevet noget negativt med produktet :)

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Gentagende opkast efter grød!!!
Og jeg er ikke den eneste der har oplevet det!!
Lad vær med at give jeres små det her👎🏼

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Vores datter hae nu 2 gange haft stråle opkastninger efter et møde med seceret forrest og early sunrise. De er meldt til fødevarestyrelsen

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Købte en startpakke til baby på 4 mnd. Min datter fik 2-3 skefulde, tog en dejlig lur og vågnede badet i opkast 🤥 stoppede med at give grød et par dage mens opkasten stod på. Tænkte ikke at der var sammenhæng mellem opkast og grød i første omgang, men nu har hun så efter 3 dage uden opkast, fået grød igen og efter 2 timer kastede hun igen op 😞 ville ønske jeg havde læst anmeldelser herinde i stedet for at udsætte min baby for det igen 😖

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Købte et junior-sengesæt, der gik i stykker. Lavede reklamation, og ønskede at få pengene tilbage, hvilket de accepterede. Der sker ingenting, og jeg skriver til dem igen. Se skriver at der er sket en fejl, og at de selvfølgelig vil sørge for at tilbage-betaling vil blive effektueret. Der sker fortsat ingenting, og jeg skriver til dem igen. De skriver at der igen er sket en fejl, og at se vil se på det. Første kontakt ang reklamation var 2 maj, og har fortsat ikke fået mine penge og se svarer ikke på min sidste besked

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Bestilte en stor pakke med blandet grød, mos osv. har prøvet give min søn det over nogle gange men han bliver dårlig af det. Har skrevet frem og tilbage med woodland. (Hvilke produkter osv) fik at vide jeg ville få pengene retur, men har stadig ikke hørt/modtaget noget fra dem. (Gået over 1 uge siden jeg skrev med dem).

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Fandt et stykke træsplint i en pakke grød. Skrev til dem og fik en lang beklagelig mail tilbage fra deres kvalitetsafdeling, om at det var fra en palle og det selvfølgelig ikke måtte ske osv. De skrev ud over, at jeg ville blive kontaktet af kundeservice for kompensation. Har aldrig hørt noget, og de svarer ikke på min henvendelse angående kompensation nu..

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Jeg har haft købt det. Og har prøvet det. Han kan på ingen måde lide det. Og han er normalt slet ikke kræsen. Han spiser alt mad normalt. Men ligge jeres gråd vil han på ingen måde have.
Jeg kan ikke anbefale det. Plus det dufter og smager mest af alt bar normalt havregrød 🫣

Respuesta de Woodland Wonders Organic
Har virkelig fortrudt mit køb…
Mit barn kaster desværre op af jeres grød ligesom mange andre beskriver….
Undre mig over hvad i kommer i jeres produkter siden dette sker for så mange andre🤢