Op tijd geleverd en..
Op tijd geleverd en... geleverd wat ik vroeg. Ziet er prima uit!
ShopMaatje levert luxe producten van gedegen kwaliteit voor een betaalbare prijs! Als uw Maatje tijdens deze shop ervaring staan wij graag voor u klaar, hulp of advies nodig? Neem contact met ons op, wij staan gereed om u te helpen!
Platanenstraat 18, 4388pc, Oost-souburg, Holanda
Op tijd geleverd en... geleverd wat ik vroeg. Ziet er prima uit!
Tv meubel besteld, deze was op voorraad.
Na 2dgn reactie dat deze uitverkocht is.
Nu wachten tot eind september, hopelijk ontvangen wij deze dan wel.
Ik kende Shopmaatje niet, recensies gezocht en met Visa betaald voor de zekerheid
De post.nl track&tracé code werkte niet, daarna gemaild, ik kreeg binnen 5 minuten een mail terug met bericht wanneer de levering zou zijn, dit klopte.
Levering kwam keurig binnen, ik ben blij dat ik de gok durfde te wagen.
Super goede service, direct opgebeld en mee gezocht naar ideeën, ook per direct antwoord via de mail.
Ik had interesse in een tv meubel en daar wat vragen over gesteld.
Toen ik wilde bestellen was de site aangepast en was het 100 euro duurder.
Ik kreeg daarom de meubel aan de oude prijs.
Zeer snel en vriendelijk geholpen en paar dagen later netjes thuis bezorgd op de afgesproken tijd
Ik raad deze site zeker aan!
Toppie!!👍