Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har nu efter 2 uger endnu ikke modtaget ordren, selvom det er lagervarer med en leveringstid på 1-3 dage. Og der har været rykket hos firmaet.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Efter anmeldelse vendte firmaet hurtigt tilbage og kunne fortælle at pakken var leveret, og at de måske havde oplyst et forkert pakkenummer! Virker som en rodebutik Svindel, hold jer langt... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik en forkert vare, ringede og påpegede dette. Allerede dagen efter var den rigtige vare hos mig. Alle laver fejl, men får man en god service under fejlhåndteringen, synes jeg det skal påpeges. For... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sehr gute Internetseite, würde ich jederzeit empfehlen. Ich konnte Shopsign sehr zügig über die Google-Suche entdecken, um mir ein Verkehrszeichen aus Dänemark für meine Sammlung zu erwerben.

Información sobre la empresa

1. Tienda de suministros de oficina
  2. Tienda de grabados y letreros
  3. Tienda de artículos promocionales
  4. Proveedor de productos promocionales

Sobre ShopSign®

Escrito por la empresa

ShopSign® er en af nordens største og billigste online butikker med salg af kvalitets produkter inden for display og skilteløsninger.

Vi lagerfører og sender fra dag til dag bl.a. Brochureholdere, Gadeskilte & A-skilte, Udstyr til Messe & Event, iPad- og tabletholdere, Rammer & Lister, Stort udvalg af tavler, Plakatophæng & -lister, Opslagsskabe & Udhængsskaber, Produkter til håndtering af affald, Infostandere

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,5

Todas las opiniones

17 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varen er stadig ikke kommet

Har stadig ikke modtaget varen.
Efter flere henvendelser hvor de henviser til producenten, har jeg stadig ikk emodtaget varen eller fået svar på hvornår varen ankommer. Man skal selv rykke for svar, men nu er de stoppet med at svare..
Har desværre også en kunde der vente i den anden ende...

24 de octubre de 2025

God service.

Den service, som firmaet gav os, var god, da varen ikke kunne afhentes på lager og som derefter blev sendt omkostningsfrit.

24 de noviembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Svindel

Virker som en rodebutik

Svindel, hold jer langt væk.

Bestilte nogle varer 30 oktober, med forsendelse via GLS. (Hvilket er det eneste man kan vælge). Får også en ordre kvittering.
4 november ringer jeg for en status. Får at vide at varerne er sendt med Postnord og får oplyst et pakkenummer. Da jeg efterfølgende prøver at spore pakkenummeret får jeg at vide at det ikke eksisterer.
Har efterfølgende forsøgt at ringe til firmaet men telefonen bliver ikke svaret.

30 de octubre de 2025
Logotipo de ShopSign®

Respuesta de ShopSign®

Hej Matias

Vi beklager naturligvis, at vi fik oplyst et forkert pakkenummer til dig – det var en fejl fra vores side, som vi også rettede op på med det samme vi blev gjort opmærksom på det. Din ordre var dog afsendt til tiden og leveret som den skulle.

Vi forstår, at fejlen kan have givet anledning til frustration, men at beskrive forløbet som “svindel” og vores virksomhed som en rodebutik, synes vi er en urimelig og fejlagtig beskrivelse af et enkelt menneskeligt fejltrin.

God dag til dig.

Sehr gute Internetseite

1 de septiembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Efter bestilling er der ikke nogen form…

Efter bestilling er der ikke nogen form for kontakt. Ringer man får man vide de ringer tilbage. Har ringet i åbningstiden, her fortæller et automatisk svar at de har lukket.
Lover svar på mail inden for 24 timer, har nu venter næsten det dobbelte og stadig ingen svar. De må have gode venner som skriver anmeldelser for dem, jeg har ikke oplevet noget positivt hos dem endnu. De er nok også ligeglad med trustpilot

27 de agosto de 2025
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig service – bliver ignoreret som kunde

Jeg bestilte varer hos Shopsign.dk for over en måned siden. Allerede dagen efter jeg modtog pakken, kontaktede jeg jer for at returnere varerne – helt efter reglerne. Siden da har jeg ringet 5-6 gange, men intet er sket. Hver gang får jeg det samme tomme løfte fra receptionen om, at “sagen bliver taget hånd om”, og at jeg vil blive ringet op. Det er aldrig sket.

Det her er grotesk dårlig service og viser total ligegyldighed over for jeres kunder. Jeg har nu haft pakken stående på mit lager i over en måned uden en eneste seriøs opfølgning. At man kan blive ignoreret så længe, når man forsøger at gøre alting korrekt, er fuldstændig utilgiveligt.

Jeg forventer, at I ser denne anmeldelse og endelig tager mig seriøst – det burde ikke være nødvendigt at udstille jer offentligt for at få en reaktion.
Ordrenummer: 166097.

Jeg vil på det kraftigste advare alle andre mod at handle her. Ingen service, ingen kommunikation og ingen respekt for kunderne. Hold jer langt væk fra denne shop!

18 de agosto de 2025
Opinión espontánea

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.