La empresa ha respondido
Arie came to us to make us an offer. He is super proffesional and service oriented. Took the time with us, answered all of our question and gave us an offer on place. Super proffesional and friendly,... Ver más
Zojuist ingemeten door Mitchel, super fijne vent. Duidelijk verhaal, heeft alles meegenomen als voorbeeld, denkt met de klant mee. Heb direct een order geplaatst. Zeer tevreden tot dusver. Mitchel bed... Ver más
La empresa ha respondido
Bij Shutterkoning begrijpen we hoe het moderne leven ons voortdurend in een razend tempo voortdrijft. Werk, gezin, sociale verplichtingen, sport en hobby’s eisen onze aandacht op en laten weinig ruimte voor rust en ontspanning. Momenten van privacy en comfort in huis worden steeds belangrijker. Onze shutters bieden een stijlvolle en praktische oplossing, waarmee je eenvoudig licht en sfeer kunt reguleren. Onze kracht ligt in ons hechte team. Samen met deze leuke groep mensen zetten we onze expertise in om hoogwaardige shutters te produceren en aan te bieden voor een eerlijke prijs. We willen ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om deze luxe in huis te ervaren. Bij Shutterkoning bieden we 100% maatwerk, perfect passend voor elke raam. Onze hoogwaardige shutters combineren stijl met functionaliteit, waardoor je eenvoudig licht en privacy kunt regelen. Elk detail wordt met zorg ontworpen en vervaardigd om naadloos aan te sluiten op jouw specifieke wensen. Kies voor de elegantie en veelzijdigheid van onze shutters en transformeer je leefruimte tot een oase van comfort en schoonheid. Bij Shutterkoning bieden we persoonlijk advies over shutters, gemaakt van de mooiste materialen. Profiteer van onze gratis en vrijblijvende inmeetafspraak om de perfecte pasvorm te garanderen. Wij leveren topkwaliteit shutters voor een scherpe prijs, zodat je huis zowel stijlvol als functioneel wordt ingericht.
Holanda
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Took the time with us, answered all of our question and gave us an offer on place. Super proffesional and friendly, thanks Arie
Wij zijn geholpen door Stan.
Goede uitleg gekregen over product, eerlijk over zijn adviezen en levertijd en zeer klantvriendelijk!
Hij verstaat zijn vak
Boven verwachtingen.
Het was even wachten (daar waren we van verwittigd) maar dd moeite waard, het resultaat mag er zijn.
Dank aan Daan & Sidney voor de prof-plaatsing.
Mohammed en Mitchel zijn bij ons langs geweest voor advies en meet gesprek voor shutters. Erg prettig en eerlijk. Veel opties besproken en goed geluisterd naar de wensen, zo kwamen ze met een passend advies. Bedankt!!
Heb Stan over de vloer gehad. Duidelijke uitleg en informatie. Goede tips en adviezen. Na zijn bezoek en het vertrouwde gevoel hebben we snel de keus gemaakt om met shutterkoning in zee te gaan.

Respuesta de shutterkoning.nl
Er was bij het bestellen wat mis gegaan,maar allemaal heel netjes weer opgelost. Ook het plaatsen was top.

Respuesta de shutterkoning.nl
Zojuist ingemeten door Mitchel, super fijne vent. Duidelijk verhaal, heeft alles meegenomen als voorbeeld, denkt met de klant mee. Heb direct een order geplaatst. Zeer tevreden tot dusver. Mitchel bedankt!

Respuesta de shutterkoning.nl
Ik ben heel blij met de shutters. Goed ingemeten en zeer netjes gemonteerd door de vriendelijke monteurs Robbie en Koen.

Respuesta de shutterkoning.nl
Waanzinnig resultaat! Mooie kwaliteit shutters (met houtnerf) voor een goede prijs. Goed advies en aanpassingen op maat die andere shutter leveranciers niet konden leveren. Ook de communicatie en installatie door Sidney waren netjes en verzorgd. Je moet er even op wachten, maar dan heb je ook wat.

Respuesta de shutterkoning.nl
Zojuist zijn de shutters bij ons ingemeten, heel erg netjes. Nu wachten tot de levering. Positieve ervaring

Respuesta de shutterkoning.nl
Daan heeft de shutters supergoed geïnstalleerd! Heel blij mee!

Respuesta de shutterkoning.nl
Er was een inmeet afspraak gepland met Mitchel. Van te voren verschillende herinneringsmails gehad en ca. half uur van te voren gebeld door Mitchel hoe laat hij ongeveer bij ons was. Fijn gesprek gehad waarbij hij met ons mee dacht over onze wensen. Nu nog afwachten tot de shutters geplaatst worden en hopen dat dit aan onze verwachtingen voldoet. Gezien de ervaring van onze dochters die ook shutters van de shutterkoning hebben gaat dit zeker goed komen.

Respuesta de shutterkoning.nl
Stan gaf mij heel goed informatie en advies over een bijzondere ronde raam shutter. Hij had de oog voor detail en zijn voorgestelde oplossing was logisch en goedkoper dan 3 andere offertes.

Respuesta de shutterkoning.nl
Stan heeft bij ons ingemeten en advies gegeven over de shutters. Een erg duidelijk advies en uitleg. Zeer tevreden.

Respuesta de shutterkoning.nl
Gisteren een adviesgesprek met Mitchel gehad.
Mitchel belde van te voren op, dat hij onderweg was en kwam tussen de afgesproken tijd.
Het was een fijn en duidelijk gesprek. Mitchel nam de tijd, zodat ik rustig mijn keuzes kon maken en hij dacht met me mee. Ik ben nogal besluiteloos. ;)
Benieuwd naar de rest van de service en het eindresultaat!

Respuesta de shutterkoning.nl
Sidney heeft hier de Shutters geplaatst. Wat een fijne en keurige man. Hij heeft zeer goed en professioneel werk afgeleverd.
Aanrader!

Respuesta de shutterkoning.nl
Our shutters were installed by Sidney and we are incredibly pleased with the result. The rooms look fresh and spacious.
Sidney did excellent work. He explained what he was doing and at the end took time to explain how to carefully use the shutters. Also, he made little or no mess so that was greatly appreciated. Thank you Sidney!
Highly recommend!

Respuesta de shutterkoning.nl
Stan heeft goed advies gegeven over de mogelijkheden voor het plaatsen van een buiten screen. Leuk gesprek en niet opdringerig om de keuze te laten maken. Screen is besteld

Respuesta de shutterkoning.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.