Super schnelle Lieferung innerhalb von zwei Tagen. Flasche hat eine hohe Qualität und ist perfekt für Unterwegs. Top Laden
Consulta las opiniones de los clientes
Conform beschrijving en snelle levering. Fijne thermos fles, drank blijft meer dan voldoende vele uren lang lekker koud. Inhoud ter grote van een normaal blikje frisdrank daardoor ook niet te zwaar om... Ver más
La empresa ha respondido
Snelle en correcte levering en vlotte betaling, tevreden met mijn aankoop, ik zocht al een tijdje een vervangdop voor mijn drinkfles die begon te lekken. Enige minpuntje: het duurde wat lang vooralee... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
SIGG is een Zwitsers drinkflessenmerk, dat zich gespecialiseerd heeft in milieuvriendelijke drinkflessen en food containers. De drinkfles van SIGG is bijzonder handig in gebruik, makkelijk te reinigen en lekt dankzij het unieke afsluitsysteem absoluut niet! Heb jij al dorst wanneer je de deur uitloopt of draag je graag een steentje bij aan een betere wereld? SIGG drinkflessen zijn perfect om mee te nemen bij iedere activiteit; ideaal voor onderweg naar het werk of naar school, in de sportschool of gewoon tijdens een lekker dagje uit.
Información de contacto
Jupiterstraat 2, 6468 EV, Kerkrade, Holanda
- +31(0)452110875
- klantenservice@sigg.nl
- www.sigg.nl
Invita a los clientes a opinar
La gente también ha visto
Opsturen duurde langer als de 1-3…
Opsturen duurde langer als de 1-3 dagen. Wel een geweldige fles👍

Respuesta de SIGG
Zeer nette en persoonlijke benadering…
Zeer nette en persoonlijke benadering bij het terugzenden van artikelen

Ontzettend snelle levering
Ontzettend snelle levering, schitterende flessen. Hoogwaardige kwaliteit.

Respuesta de SIGG
Prachtig product en werd snel geleverd.
Contact gehad met medewerker die heel…Geradine
Contact gehad met medewerker die heel tijdig en deskundig mij te woord heeft gestaan mbt mijn meest recente aankoop. Vriendelijk en enorm klantgericht. Meestal eindigt service en vriendelijkeid bij de verkoop van service of product. Hier leek dit juist te beginnen, na mijn aankoop dus. Ga zo door.
Slechte webshop, goeie klantenservice
De webshop gaf aan dat het product dat ik zocht niet op voorraad was. Omdat het product verder nergens anders verkrijgbaar was besloten toch maar in de pen te klimmen. De klantenservice reageerde snel, en wist te melden dat er een fout zat in de koppeling met het voorraadsysteem. Bestellen lukte daarna helaas nog steeds niet, want er bleek ook een fout te zitten in de koppeling met het leveringssysteem. Ook dit wist de klantenservice echter snel te verhelpen. Uiteindelijk was het product snel in huis, maar het totale aankoopprocess was een behoorlijke, onnodige hindernisbaan: een 5 voor de Klantenservice, en een 1 voor de webshop

Respuesta de SIGG
Más información sobre otros tipos de reseñas.