God og venlig service i butikken. Det opvejede klart, at varen desværre ikke kunne findes, selvom den på nettet stod som værende på lager. Medarbejderen skal have kredit for at tænke kreativt o... Ver más
Amagerbrogade 25, 2300 København S, DK
La empresa ha respondido
Lejede en tæpperenser online.. men da jeg ankom til butikken var den lejet ud. Men bestyreren af butikken var flink, behagelig og ydede god service trods deres fejl. Fik lidt kompensation og fik en ma... Ver más
La empresa ha respondido
Kunne hente varen samme dag, men noget venter tid i butikken før varen blev bragt frem.
Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Escrito por la empresa

Amagerbrogade 25, 2300, København S, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God og venlig service i butikken.
Medarbejderen skal have kredit for at tænke kreativt og finde en anden vare, jeg kunne bruge.
Personalet var hjælpsomt og imødekommende, og jeg gik derfra med en god oplevelse.

Respuesta de SILVAN - Amagerbrogade
Elendighed som sædvanlig hos Silvan.
I kan simpelthen ikke formå at kører en forretning hvor service, orden og renlighed indgår i jeres forretningsmodel. For få ansatte, unge uerfarne og aner absolut intet om hvad der er i forretningen og så har i oveni det, valgt at lave pakke udlevering! det er fuldstændig hul i hovedet. Man kommer ind i en Silvan for at få hjælp, råd og andet til sine gør det selv projekter, men det findes ikke. Når man så gerne vil til kassen for at betale så skal man stå i kø med 20 andre som skal hente en pakke. COME ON GUYS kom ind i kampen. Personalet ser altid slidt, træt og trist ud og butikkerne roder og prisen passer ikke. Jeg gider simpelthen ikke at bruge jer mere, må gå i Stark eller Bauhaus næste gang selvom det er en omvej!
Sig til når I har forbedret jer så kommer jeg tilbage.

Respuesta de SILVAN - Amagerbrogade
Jeg bestilte et badværelsesmøbel, som blev leveret direkte fra leverandøren og det ankom allerede på 2.dagen.

Respuesta de SILVAN - Amagerbrogade
Det var helt fint. Varerne var klar da jeg kom efter dem, og god høflig betjening, Tak Silvan Amagerbrogade 25

Respuesta de SILVAN - Amagerbrogade
Fantastisk personale med kundeservice i top. Jeg går gerne længere for at benytte denne butik. Så kan varmt anbefales til alle.

Respuesta de SILVAN - Amagerbrogade
Ekspedienterne er altid hjælpsomme og butikken fremstår pæn

Respuesta de SILVAN - Amagerbrogade
I fortjener en anbefaling for den gode service I leverer (Silvan amagerbrogade) :)

Respuesta de SILVAN - Amagerbrogade
Det er et rigtig fint system og personalet er venlige til at lede os “nye” på vej.

Respuesta de SILVAN - Amagerbrogade
Har været forbi fler gange, og har alltid fået den hjælp jeg har haft brug for! Fik sidst hjælp af en sød kvinde til at finde noget til mit sidste kreaprojekt, som jeg ikke selv havde helt styr på!

Respuesta de SILVAN - Amagerbrogade
Jeg havde problemer med at finde det, jeg skulle bruge, i butikken. Laura hjalp mig med at finde det, og vi havde en hyggelig snak.

Respuesta de SILVAN - Amagerbrogade
Dejlig butik med meget søde mennesker ved kassen. Især en ung pige, som gav mig rigtig god vejledning om en vare. Hun var super hjælpsom og professionel og vidste præcis, hvad jeg skulle bruge. En god oplevelse. Kommer helt sikkert igen!

Respuesta de SILVAN - Amagerbrogade
Dejlig butik og venligt personale. En ung kvinde hjalp mig med at finde den cykelsmøring, jeg havde brug for til regnvejr. Kan anbefales.

Respuesta de SILVAN - Amagerbrogade
Elendig eller ikkeeksisterende service. En person i pakkedesken og ellers ingen andre som kunne komme med et råd eller være behjælpsomme, En ung pige som helt klart ikke vidste hvad hun talte om, kunne henvise mig til stedet hvor omkring jeg kunne finde min vare.
Elendig service og jeg kommer ikke igen.

Respuesta de SILVAN - Amagerbrogade
Super god og sød service fra Morten. Kommer sidt i februar for at købe en jule vare og Morten finder den 😁👍

Respuesta de SILVAN - Amagerbrogade
Más información sobre otros tipos de reseñas.