Excellent customer service. I was returning some stuff it turned out was excessive in my last purchase for our company The employee was in very way helpful and dit whatever she could to help med s... Ver más
Østre Gjesingvej 10, 6715 Esbjerg N, DK
La empresa ha respondido
Altid en god og fin betjening. Personalet er smilende og venlig. Køber et par planter, skulle også hente en pakke. Da jeg står ved disken i den anden ende end hvor pakke udlevering er, komm... Ver más
La empresa ha respondido
Bruger altid deres click og collect og det fungerer perfekt, altid god service.
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito por la empresa

Østre Gjesingvej 10, 6715, Esbjerg N, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Bruger altid deres click og collect og det fungerer perfekt, altid god service.
Hurtigt ekspedition via click og collect, samt var prisen 600kr billiger end Bauhaus

Excellent customer service.
The employee was in very way helpful and dit whatever she could to help med so things were solved in a matter of a few minutes.

Respuesta de SILVAN - Esbjerg
Jeg skulle have maling og have det tonet i butikken. Rigtig træls service, jeg bliver ikke informeret om at toningen er færdig, bøtten står bare der. Går op til kassen men ham der hjalp er pist væk. Så går jeg tilbage og tager malerbøtten og betaler ved kassen og håber alt er som det skal være. Ham der hjalp virkede ikke særlig serviceminded, han spurgte mig ikke om andet end 'hvilken farve'. Han sagde ikke engang hej, da jeg kom ved kassen og skulle spørge efter hjælp. Dårlig service - jeg kommer ikke igen.

Respuesta de SILVAN - Esbjerg
Ingen vilje til at bestille vare hjem. Bare bestil online - ja det er så 500kr dyrere. Tak for det

Respuesta de SILVAN - Esbjerg
Det er simpelthen utroligt, at man gang på gang skal spilde sin tid i Silvan Esbjerg. Butikken er så rodet, at man knap nok kan manøvrere en almindelig indkøbsvogn gennem gangene uden at skulle køre forhindringsløb.
Men det stopper ikke her:
Som sædvanlig i denne afdeling stemmer lagerstatus overhovedet ikke overens med virkeligheden. Jeg skulle bruge en vare, hvor der stod 10 fysiske kort på hylden. Jeg tager et kort, går op og betaler, og så starter komedien ellers.
Der går 3 minutter, mens en flok unge medarbejdere står og diskuterer indbyrdes, hvem der overhovedet skal gå på lagret og hente varen. Da de endelig får taget sig sammen, kommer de tilbage med beskeden: "Vi har den desværre ikke alligevel." Helt ærligt, Silvan – få styr på jeres lager! Hvor svært kan det være?
Det er tydeligt, at der mangler styring i den butik. Hvordan man driver en forretning, for det her er simpelthen for useriøst.
Mit bud er, at denne Silvan maksimalt holder åbent i 1-2 år endnu, hvis de ikke gør noget drastisk for at forbedre forholdene nu!

Respuesta de SILVAN - Esbjerg
Jeg havde lejet en tør støvsuger til et renoverings projekt, på beskrivelsen står der er denne er inklusiv pose. Der er heller ikke nogen mulighed for at kunne tilkøbe poser med til lejen.
Jeg køre ned og henter støvsugeren ca 1 times kørsel. Da jeg kommer hjem og skal til at bruge denne ser jeg at der ikke er noget pose tilbage... Kun lige nok til at den er blevet lukket i bunden med en strips.
Jeg ringer og spørger om der virkelig ikke ligger nogen ekstra poser med, men nej, jeg kunne køre tilbage og aflevere den igen og spilde endnu mere tid fordi man ikke har gider at kontrollere om der er materiale nok til næste gang den udlejes. Og en ny pose ville tage mellem 1 og 2 uger før den var klar fik jeg af vide.
Naturligvis fik jeg mine penge tilbage for lejen. Men jeg har stadig spildt en hel dag hvor jeg skulle have arbejdet.

Respuesta de SILVAN - Esbjerg
Frisk ung mand hjalp os med at finde den varer som skulle skrives hjem online

Respuesta de SILVAN - Esbjerg
Travl, men alligevel ok. Click and collect ikke klar, men den klarede han elegant.

Respuesta de SILVAN - Esbjerg
Vi vælger altid Silvan og det fortsætter vi med. Virkelig god service i Silvan Esbjerg. 2 medarbejdere fra malerafdelingen ombyttede varer der ikke var som forventet, selvom varerne var fra“restsalg”.

Ordre klar til afhentning 10 min efter bestilling var lagt! Flot 👍

Respuesta de SILVAN - Esbjerg
Ekspreslevering. Allerede tre dage efter bestilling ankom varen. Supernem handel. Kan absolut anbefales.

Respuesta de SILVAN - Esbjerg
God oplevelse i forbindelse med leje af kernebor-maskine, - alt var OK.
//Peter.

Respuesta de SILVAN - Esbjerg
Más información sobre otros tipos de reseñas.