Græsted Stationsvej 78, 3230 Græsted, DK
La empresa ha respondido
Robin hos Silvan i Græsted er en champ ! Vi kom til at købe en Stiga græsslåmaskine af Silvan på nettet og skulle hente den i Valby. Skidtet gik i stykker efter to gange men Robin var forstående og... Ver más
La empresa ha respondido
Vores gamle motorsav var gået i stykker. Butikschef Robin tilbød at lave den. Det fik han fixet og ville ikke engang have betaling selvom vi havde forlagt kvitteringen og den vist også var mere end 2... Ver más
La empresa ha respondido
Dårlig kundeservice, kassemedarbejdere fuldstændig uden viden om varerne, tilkalder hjælp, men det gør det ikke bedre. Får svaret, hvis man ikke selv kan finde varen, som på hjemmesiden fremgår som... Ver más
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito por la empresa

Græsted Stationsvej 78, 3230, Græsted, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Lejede tæppe renser. Nem proces. Desværre var ekspedienten mindre erfaren, og virkede lidt amatøragtig. Jeg hjalp lidt, fik maskinen og sæbe med hjem. Maskinen var effektiv og god. To biler og tre tæpper senere, afleverede jeg maskinen. Nu rengjort og i bedre kondition, end da jeg hentede den. Dejligt at Silvan har de udlejningsmaskiner. 🙂

Respuesta de SILVAN - Græsted
Ordre var klar på under 30 min - hurtig service.
Havde bestilt hundefoder og det var lige som det skulle være

Respuesta de SILVAN - Græsted
Varen var ikke på lager og skulle den bestilles til forretningen, skulle vi betale for det. Derfor kunne vi ligeså godt få den sendt hjem.
En meget skuffende oplevelse.

Respuesta de SILVAN - Græsted
Da jeg hentede bordpladen, var den skadet i den ene ende. Jeg havde håndværkeren med, så jeg skulle have den med hjem! Heldigvis skulle der skæres lidt af den, så vi kunne bruge den, men det synes urimeligt at skulle betale fuld pris for en skadet vare!

Respuesta de SILVAN - Græsted
Vores Silvan i Græsted er nok den bedste der findes!! Jeg har får altid en sublim service og har nu siden 2011 hvor jeg flyttede der til, aldrig! Som i aldrig nogensinde har haft en dårlig oplevelse. Endnu en gang tillykke med jeres nye varehus chef Robin som nok er personen der har skrevet bogen kaldet service til UG!

Respuesta de SILVAN - Græsted
De var flinke og maskinerne virkede efter hensigten.

Respuesta de SILVAN - Græsted
Endnu en gang en fantastisk hjælp og service fra butikschefen Robin i Græsted. Altid en fornøjelse at komme der😊

Respuesta de SILVAN - Græsted
God service. Og pæn ryddelig butik.

Respuesta de SILVAN - Græsted
Kørte hele vejen til Græsted, for blot at finde ud af at trampolinen, som vi havde købt, ikke svarede over ens med den model de havde på lager til os.
Gav os dog en plante som undskyldning. Som dog var fyldt med fluer, så min kone måtte fjerne plantens jord og plante den om så snart jeg kom hjem med den.