Kom for at købe en ny bøtte maling. Desværre var der "spildt" maling på den gamle etiket, så de vigtige data ikke kunne læses. Efter en gang detektiv arbejde lykkedes det at finde den rigtige mal... Ver más
Frederik Winthers Vej 4, 8700 Horsens, DK
La empresa ha respondido
Fik i dag vejledning og hjælp af to super flinke medarbejdere, da min kone bad mig om at lave et gør-det-selv viktualierum med bordplade og hele pivtøjet. Super service ift. at få skåret bordplade t... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg bestilte via nettet golffriesbies . Alt blev godkendt til click og collekt - da de efter sigende skulle have 9 stk på lager . Efter et par timer fik jeg dog en sms at min ordre ikke kunne leveres... Ver más
La empresa ha respondido
God vejledning ift farvetoning af Victor i Silvan Horsens. Skulle have maling til vores børns værelser, som også var med. Han inddragede dem og gav dem lov til at trykke på knappen på "ryste maskinen"... Ver más
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18
Escrito por la empresa

Frederik Winthers Vej 4, 8700, Horsens, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg er blevet hjulpet af den dejligste mand i trægården som en kasse pige sagde den hed. Poul hed han, men de kaldte ham polle

Respuesta de SILVAN - Horsens
Skulle have byttet en dør, og det var uden problemer og meget venlig betjening

Respuesta de SILVAN - Horsens
Virkelig høflig og venlig betjening ++++++

Respuesta de SILVAN - Horsens
Byttede defekt produkt med er smil.

Respuesta de SILVAN - Horsens
1000 tak til Lukas fra trævareafdelingen for super god og fornøjelig fredagsservice med udregning og skæring af MDF plade.

Super betjening, - Victor stor viden omkring beslag

Respuesta de SILVAN - Horsens
Hurtig betjening samt god forklaring vedr. min bestilling

Respuesta de SILVAN - Horsens
Jeg fik den bedste service af en medarbejder i Horsens (Victor) hjalp med varer jeg skulle finde og hjalp med en pakke som jeg skulle hente som jeg havde problemer med, service hurtig, godt humør og blev mødt med et smil

Respuesta de SILVAN - Horsens
Købte en brændeovn. Eneste minus for at den ikke får 5 stjerner er at jeg skulle bestille online og ikke kunne gør det i Silvan Horsens. Der var ikke nogen at tale med ang. ovn valg, men det havde jeg heller ikke forventet

Respuesta de SILVAN - Horsens
Hjælpsom og meget venlig mand

Fik den absolut bedste og super passionerede betjening af Victor i Horsens 🤩

Respuesta de SILVAN - Horsens
Ser på nettet en højtryks renser som jeg gerne vil købe.Går i butikken i Horsens men finder ingen i udstillingen.Spørger så ved kassen om de har flere på lager men får et nej.Kører så hjem og undersøger hvor jeg kan købe den.6 stk på lager så bestiller på click and kollekt uden problemerKører til butikken,kikker igen i udstillingen.Stadigvæk ingen i butikken,men min bestilte står klar til afhentning.Gør igen opmærksom på manglende vare i udstillingen men ingen reaktion.
Så fjern dog skiltet og reklamen eller få sat varerne på hylderne,men det er måske også selvbetjening.
Det virker som om personalet ikke passer ind i et byggemarked.

Respuesta de SILVAN - Horsens
Victor hjalp rigtig fint i butikken. - men det tager for langt tid at betale for en enkelt pakke møtrikker - der er fold nok, men de er beskæftiget med alt andet

Respuesta de SILVAN - Horsens
Fin og venlig betjening, men produktet jeg købte lever ikke op til krav om kvalitet!