Vi købte en sokkel maling i silvan i Odense. Farven havde en anden nuance end vi havde håbet på da vi kom hjem. Vi kørte tilbage næste weekend og fik en helt fantastisk service af en medarbejder i mal... Ver más
Localización
Cambiar localizaciónRødegårdsvej 184, 5230 Odense M, DK
Consulta las opiniones de los clientes
Hurtig, effektiv og god betjening ved skranken - fin kommunikation. Havde købt blomster - de hang lidt med hovedet, så personalet gav mig det dobbelte antal med hjem.
Kæmpe fornøjelse hos Silvan i 5230. Henrik, butikschefen, var meget behjælpelig med et indbygget reolprojekt hvor der skulle skæres i en masse mdf. Min 2 årige søn fik også lov til at køre lidt Gaffel... Ver más
La empresa ha respondido
Desværre ikke godt med blomsterløgene: Liatris Spicata Blue De gad overhovedet ikke at komme i gang med at gro ulig de andre typer blomsterløg jeg købte som der gror rigtig fint. Ved nærmer... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito por la empresa

Información de contacto
Rødegårdsvej 184, 5230, Odense M, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Lang kø
Lang kø og spurgte om de ikke kunne kalde ind og fik så at vide de havde 2 sygemelding så det kunne de ikke så havde det været hurtigt med scan selv kasse

Rigtig fin græsslåmaskine til fin pris
Rigtig fin græsslåmaskine til fin pris
Lidt tung for leverende PostNord chaufør. Vi blev enige om levering lige inde på grunden.
Fuld tilfredshed 👍

Respuesta de SILVAN - Odense M
Det er alt for få forvirret at bestille…
Det er alt for få forvirret at bestille få en gammel dame som mig

Respuesta de SILVAN - Odense M
Bil måtter til passende bil model
Nem bestilling med nummerpladen. Nem afhentning 24/7 i automaten. Det bliver ikke nemmere! 1000 TAK

God personlig service
God personlig service på lageret, så vi fik udleveret vores varer i tørvejr i øsregnvejr.

Respuesta de SILVAN - Odense M
The Click and Collect system is a bit…
The Click and Collect system is a bit too complicated for a new customer which slowed the processing somewhat. In addition. one of the support posts I received was defective in that it cracked midway at a knot when started to pound it into ground and required gluing and binding with steel wire to restore it.On the other hand, the wicker Da Nang screen fully satisfied my need and would have earned a much higher rating were it not for the above-mentioned problems.

Check udstyret
Jeg synes lidt det er en fejl at udlejet udstyr ikke er gennemset inden det bliver sendt ud. Det betød jeg måtte tilbage i butikken og bytte det udstyr jeg havde fået. Det nye udstyr manglede der så en knap på, men der kunne jeg klare mig uden. Bad dog ekspedienten om at skrive det ned så jeg ikke blev opkrævet for den

Respuesta de SILVAN - Odense M
Afhentning af Click&Collect bestilling…
Afhentning af Click&Collect bestilling gik lynhurtigt- dejligt 👏👍

Udlejning
Jeg lejede en gas varmekanon til konfirmationsfest. Min svigermor hentede den og da hun kom manglede der selve regulatoren til gasflasken. Jeg ringede og klagede og der blev lagt en regulator til side. Svigermor var afsted igen men den passede ikke på varmekanonen. Vi bor ca 20 km fra Silvan. Alt i alt en dårlig oplevelse

La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.